VOIMAwirtakysymys!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Mudracer, 28.10.2010.

  1. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Hajos sitten tollanen ajastin :mad:
    [​IMG]
    Tais olla ihan hyvä että hajos kun muutama ääliö vääntää tohon varmuuden vuoksi jotain 12tuntia aikaa vaikkei edes mene sinne :argue: ja siitä sitten kaikki maksaa.
    Muutta mistäs sais tilalle jonkun vastaavan ja vaikka vain 2tunnin max ajalla??
     
  2. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Kannattaa kysästä Helolta. Saattaa olla arvokas purkki.
    En ole varma rakenteesta, mut jos siellä on kontaktori se vois mennä ihan sen vaihdolla...

    Edit: Äkkiä tulis mieleen, että kannattaa uusia kiuas ja ohjausyksikkö samointein. Kotelosta päätellen ikää alkaa jo olemaan :)
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Jos nyt oikein ymmärsin niin on sähkökiukaan ajastimesta kysymys ja normi ajastimia löytyy sähköliikkeestä eikä maksa paljoakaan. Kello (230v) ohjaa kontaktoria joka sitten pläjäyttää vastuksille 380V sähköä. ai niin ja on sitten niitä luvanvaraisia hommia se vaihtaminen eli sähkömies vaihtamaan........
     
  4. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    monenko kW:n kiuas :odroll:

    edit. mikäli saat tuon kuntoon niin poraa reikä peltiin n. 2,5 h kohdalle ja laita siihen pultti, jonka päähän hitsaat kannanvahvuisen pultinpätkän, mutteri sisäpuolelle ja pikku heppi lukitukseksi. lisäksi koverrat sen säätimen muovia esim. rälläkällä, jotta saa ajastettua sen n. 2 h :rotfl:
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Just tulin sieltä lämmöstä pois, eihän se ole kuin 24kw ja 9neliöö :rotfl: . Nuorempi toi on kuin käyttäjät keskimäärin toistaiseksi.
    Juu toi poksi raksuttaa niinkuin ennenkin mutta viisari ei enää suostu liikkumaan :mad: . Ja jos ja kun toi tulee kuntoon niin topruuvi tulee just tohon 2tunnin kohtaan :rotfl: .
     
  6. T&S

    T&S Gearhead

    Uutta samanlaista kelloa tuskin saat mistään, joudut soveltamaan jostain vastaavanlaisesta.
     
  7. Toke

    Toke Gearhead

    Helolta löytyy kun ilmoitat ohjauskeskuksen tyypin joka on siis sysk 2. Hinta varmaankin luokkaa 30€+vero. Eikä ole kovin kummonen homma vaihtaa, vain kolme johtoo menee tohon kellolle :lol:

    terv. huoltoliikkeen asentaja
     

Kerro tästä muillekin!