volkswagen transporter/caravelle mittariongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja duster73, 18.2.2009.

  1. duster73

    duster73 Gearhead

    kyse siis vuosimallin -93 transporterista.sellainen vika,että polttoainemittari näyttää välillä oikein ja välillä ei näytä mitään.lämpömittari taas ei koskaan näytä yhtään mitään.auton myyjä sanoi että vakiovika.tietäiskö joku,että onko näin ja saako vian jotenkin korjattua?mistä mahtaa löytyä lämpömittarin anturi?tämä on siis 2,4-litraisella dieselillä.
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Kato jännitteensäädin mittariston takaa. Ihan normiominaisuus Volkkareissa. Lämpömittarin anturit on kannessa vesiletkunlähdössä.
     
  3. duster73

    duster73 Gearhead

    joku kosketushäiriökö?huono kun on työpaikan auto,niin jatkuvasti ajossa.ei tiedä millon kerkiää paneutumaan.eilen vaan oli lämmöt päässyt nousemaan,onneksi on lämmönvalo sentään.pitäisi rueta vuotoakin etsimään jostakin,kivoja hommia näin talvipakkasilla kun ei ole tallia...
     
  4. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Jännitteenvakain mittariston takaa pitää vaihtaa.
    Noin tunnin - puolentoista homma. Samalla kannattaa tinata muutenkin kaikki juotokset mittaristosta. Itse vakain maksaa muistaakseni noin 25€ savilahdessa.
     
  5. teepee

    teepee Gearhead

    Mullakin oli samaa vikaa -92 2,4D:ssä , autto kun kolvilla kävi kaikki juotokset mittariston takaa läpi. Silmällä ei mitään vikaa näkyny, mut kuntoon tuli. Samaa oon kuullut muiltakin eli taitaa olla tyyppivika
     

Kerro tästä muillekin!