Volsu LT

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Sakuveekasi, 28.8.2008.

  1. Sakuveekasi

    Sakuveekasi 1st gear

    Elikä volkkari lt....vm 87 2,4d.Sellanen vika, et kun auton laittaa käymään niin virrat katoaa autosta täysin, n 1 minuutti auton käynnistyksestä.Lataus loppuu(laturi ehjä) mittaristolta katoaa kaikki tieto(polttoaine, lämmöt,ainut joka pelaa niin laturin valo)Voisko olla vika esim, virtalukon pohjassa?

    Alkavalta dementialtani en muista, olenko kysynyt tätä täälä ennen...en haulla ainakaa löytäny :rotfl: :rotfl:
     
  2. RB-440

    RB-440 1st gear

    Täysin villiintynyt arvaus: Jos kojetaulussa vain laturin valo palaa, kansanwaaggeni ei lataa ja jännite laskee niin alas, että mikään ei enää toimi?
     
  3. mke77

    mke77 Gearhead

    sulake laatikko/releteline on sisältä antautunu!

    se volkkarin "aivolatikko" eli sulakeloora/rele teline ei ole mitään "vahvimpia" osia, mut tommosta vikaa ei oo viel tullu vastaan!!

    kaikki sähköt menee mun muistaaksen ton mustan looran kautta...menee ne sit takavaloihin,etuvaloihin,mootoriin,kojelautaan,sisävaloon....

    omassa rupes polttaa takaparkin sulaketta....aikani ihmettelin ja oiko sulku oli tulla "solmu" kohdassa....ja vain vasentakaparkki liitin/johto oli oikosessa!!!!
     
  4. Sakuveekasi

    Sakuveekasi 1st gear

    Näyttäs olevan virtalukon pohja ainaki osittain rikki...reilu halkeama liitoskohdassa..saattaa joskus pelata puolikin tuntia ja sit taasen katoaa virrat.Ajovalot pelaa, mut kaikki muu on tiessään...mielenkiintoista :eek:
     
  5. Sakuveekasi

    Sakuveekasi 1st gear

    Virtalukossa vika...40e maksais romiksella. Jostain kumman syystä en malta panzerwaagenia myydäkkään, vaik tos se vaa makaa pihassa toimettomana.250 tuhatta vaan ajettu ja kones on vedossaan....kai sen vois ikuisuus-projektiksi pihaan jättää.. 8) :wc:
     
  6. mke77

    mke77 Gearhead

    pelkkä lukon pohja(eli se sähkö osa) ei varmaan maksa sitäkään esim: "www.motonet.fi"
     
  7. Sakuveekasi

    Sakuveekasi 1st gear

    Lukko on itessäänkin jo jonkun runtelema, eikä avainkaan pysy sisuksissa.. :wc: motonetista koitin katella sitä sähkö osaa, mut ei ollu.
     
  8. mke77

    mke77 Gearhead

    :eek: .....eipä vaan juu ollukkaan??? kas kummaa!

    täytyy kattoo olisko mulla"apua vaivaan"...vai olikos se mun semmonen mis ei ollu avaimii :rotfl:
     
  9. Sakuveekasi

    Sakuveekasi 1st gear

    Joo mielellään avaimet mukaan :rotfl:

    Koitin mettästää muualtakin sitä sähkö osaa...ei löytyny.
     

Kerro tästä muillekin!