Volvo 850:n kytkinremppa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja kime2, 20.12.2013.

  1. kime2

    kime2 Gearhead

    Onko millainen homma tehtäväksi kotitallissa? Vinkkejä miten olis helpoin tehdä,kun melkosen ahtaalta ja hankalalta näyttää...
     
  2. rallikuski

    rallikuski Gearhead

    Kone/laatikko pakettina ylös, helpottaa kummasti.
    Joskus tehnyt paikoillaan yhteen MK1 V70:seen, apurungon sai irroittaa melkein kokonaan alta että sai laatikon sujahtamaan korin ja kelkan välistä. Sittenkin sai hetken pyöritellä laatikkoa ja käyttää väkivaltaa että sen sai sieltä sujahtamaan.
     
  3. Masa71

    Masa71 Gearhead

    Kone/laatikkopaketti roikuksiin, apurunko irti( ripusta hammastanko narulla kiinni koriin). Laatikko alakautta irroita. Kokoa päinvastaisessa järjestyksessä. Vielä pikkuvinkkinä naputtele se toisen vaihdevaijerin vipu irti laatikosta( lukittu putkisokalla) niin tulee vielä joku sentti lisää pelivaraa irroittaessa.
     

Kerro tästä muillekin!