Volvo Amazon V8 kustom (NKE-19)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja WildRod, 5.1.2003.

 1. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Olen taysin samaa mielta edellisen kirjoittajan kanssa - tuollanen kaverihenki on ihailtavaa!
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Hienoa todellakin tuollainen kaveritoiminta! Koskivirran 51 tullaan siis näkemään liikenteessä jatkossakin. Kerrassaan upeaa!!

  Samoin hienot on Ahosen nettisivutkin.

  Upeita menopelejä on syntynyt ja syntyy toivottavasti jatkossakin Mikkelin suunnalta.

  Onnea WildRodille Amazonin etsintään!!
   
 3. '50 PinkMerc

  '50 PinkMerc 1st gear

  AMAZON V8 (NKE-19)

  Valitettavasti en voi auttaa auton olinpaikan suhteen. On suorastaan kulttuurihistoriallinen teko henkilöiltä jotka selvittävät kyseisen auton nykyisen olinpaikkan ja historian. Olin tekemässä ensimmäistä korimuutosta ja moottorin vaihtoa silloisen omistajan kanssa Juvan Koikkalassa, Hännisen konepajalla Savossa -70 luvun lopulla. Patella oli visio asiasta ja minä olin mukana hitsarin ja lupapapereiden hoitajan ominaisuudessa. Auto chopattiin ja moottoritilaan tungettiin Roverin pikkulohko Al-V8 automaattilootineen, teko oli ensimmäinen laatuaan Suomessa. Tämän episodin jäläkeen leipuri oppi hitsaamaan ja teki kaikki myöhemmät muutostyöt itse. Tiesittekö muuten, että ko. autossa palveli Roverin (BUICK) kasin tilalla yhden kesän myös CAMARON pikkulohko lootineen (350 + TH 350), sitä emme saaneet laillistettua katuliikenteeseen, valitettavasti (liikaa vääntöä). Ostin Patelta ko. voimalinjan kokonaisuudessaan ja se kuljettaa nykyään omistamaani sämpylää.
  Choppauksia voi tehdä monella tapaa ja Paten näkemys madalluksista oli tyylikäs. Korin muutostöissä täytyy säilyttää tyyli, madalluksen suuruuden ja menetelmän ratkaisee korin muodot.
  Toivottavasti NKE-19 kohtalo selviää ja kunhan Jasu saa hieman ruista ranteeseen niin mies kyllä opetetaan hitsaamaan.
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Eipä ole tullut vastaan....
   
 5. TeuvoSlam

  TeuvoSlam Gearhead

  Savitaipaleella on ainakin yks amazon Roverin kasilla ja automatilla, mutta onko kyseessä sama auto en tiedä. Väriltään auto on jokin mintunvihreä tai ainakin sinnepäin tehty todella siististi ja varmasti aikaa säästämättä, sen verran olen sitä käynyt kurkistelemassa. Onnea etsintään!
   
 6. Olds-mään

  Olds-mään 1st gear

  Moi,

  Tunnen samaisen Savitaipaleen kaverin ja voin ottaa häneen yhteyttä asian tiimoilta mikäli joku haluaa. Auto oli myynnissa ainakin muutama kuukausi sitten.

  -Jukka

  jukkakuja@luukku.com
   
 7. 660

  660 1st gear

  onnea etsintään, siinä on yks niistä suomicustomeista joka pitäis säilyttää. itse olin hiukan toistakymmentä kun auton näin ensikertaa ja kyllä siellä varhaisteinin jalkovälissä rupes kummasti kutkuttaa... en tiedä toista yhtä kaunista amazonia.
   
 8. TeuvoSlam

  TeuvoSlam Gearhead

  Siitä Savitaipaleen autosta vielä, auto oli tuossa loppu syksyllä vielä yhellä autoharrastajalla joka tietääkseni myi sen jo eteenpäin. Mikäli en ole väärässä auto jäi vielä Savitaipaleelle mutta tuosta tiedosta en ole aivan varma.
   
 9. impala1968

  impala1968 Gearhead

  ...ja se savitaipaleen auto lienee rakennettu Haminassa joten ei ole etsitty auto (ei myöskään ht).
   
 10. v-8ama

  v-8ama 3rd gear

  Joo, auto jäi edelleen Savitapaleelle ja on taas ensi kesänä liikenteessä entistä ehompana, mm.Smoothiet pyörii alla ja a-pilarit saavat uuden maalin kun on joskus vähän vikasävyllä korjattu. Auto ei tosiaankaan ole HT, ja väri on tietääkseni ruiskutettu pintaan yli 10.v. sitten. Jos joku voisi valottaa tämänkin auton historiaa niin olisin kiitollinen. rek.no on NKO-2 ja väri vaalea sini/vaal.vihreä pasteelliväri. Sen tiedän että auto ajautui kaverilleni vaihtokaupassa Kotkasta víime vuonna, ja ostin auton lähes välittömästi itselleni. On joku aikanaan töitä tehnyt...
   
 11. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Tuttu peli, kaveri rakensi sen 80-luvun puolivälissä ja kustomoi lisää pari vuotta myöhemmin. Heitä vaikka privaattina kysymyksiä jos historia kiinnostaa.
   
 12. WildRod

  WildRod 1st gear

  Edelleen tämä Amazon (NKE-19) kateissa, muutamia vihjeitä tullut, mutta osoittautuneet eri autoksi.
  Eli missähän tallissa (etelä-suomessa??) tämä auto nykyään majailee, kaikki vihjeet kiinnostavat.
   
 13. Mr. Horsepower

  Mr. Horsepower 1st gear

  oikso kuvaa ?

  autas jonkin verran
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  Katoppas uusin V8-magazine ja sieltä väri-ilmoituksista sekalaiset... Löytyy kuvallinen etsintäilmoitus.
   
 15. WildRod

  WildRod 1st gear

  Auto ON edelleen kateissa...!!!!!

  Nyt aletaan tarvita TOSI harrastajien apua... eli haluan tietää missä tallissa tämä Amazon (ex- NKE-19) nykyään kerää pölyä...

  Autosta on sen verran nostalgisia muistoja auton 90-luvun taitteen Kajaanin ajoista, joilloin itselläni ei ollut edes ajokorttia... Auto oli todella makean näköinen...ja olisi varmaan vieläkin??

  Eli kaikki vihjeet tämän asia selvittämiseksi tervetulleita!!!  P. 040-5064457

  tai

  wildrod@luukku.com
   
 16. dart -66

  dart -66 Gearhead

  jotenkin tuntuu oudolta että ei yhtä autoa meinaa löytyä.Tuollainen virstanpylväs kuitenkin ja "kukaan ei tiedä" missä se on.
  Tulee mieleen että auton nykyinen omistaja saattaa olla poistunut keskuudestamme (joko toiseen hiippakuntaan jossa ei prosenttirajoja tunneta tai sitten vaikkapa vain ulkomaille), ei lue alan lehtiä eikä Overdriveä tai sitten hän on "lonely rider" ilman tallivieraita.Luulisi että joku tietää
  ja kertoisi jotakin faktaa!
  Kaino pyyntö :odroll: : ken TIETÄÄ päästäköön edes Wildrodin tuskistaan mitä Volvolle todella kuuluu (ja monen muun asiasta kiinnostuneen)
   
 17. Anonymous

  Anonymous Guest

  Laita kuvia sivulle niin auttavat paljon.....................................................
   
 18. vw79

  vw79 3rd gear

  [​IMG]

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: vw79 2003-03-30 21:12 ]</font>
   
 19. Mr.Speed

  Mr.Speed Gearhead

  WildRod:Näin jonkun aika saman värisen chopatun amazonin kun toi amatsooni viime viikonloppuna jyväskylässä oli tosi hyvässä kunnossa ainakin pintapuolisesti.Autossa taisi olla tupla putket jotka tuli keskelle perää.Autossa ei ollut noita liekkejä ja äänet ei vissiin olleet mitkään hirveen "V8 kuuloset" Jäi kaivelemaan kun en kerinnyt kattoa rekkaria kun toi meni aika nopeesti ohi.Välähti vasta kun olin nähnyt auton että "Olisit kattonut rekkarin toihan saatto olla se V8-Amatzoni mitä joku etti overdrivessä" :-o prkl no täytyy pitää silmät auki jos näkisi uudelleen,mutta kai noita Chopattuja amatsooneja suomessa riittää...en tiiä oiskohan ollut sama?
   
 20. Mr. Horsepower

  Mr. Horsepower 1st gear

  hei tuo oli 2001 keslällä täälä varkaudessa

  käymässä kauppa kadulla ?

  ja ite olin mikkelissä niin 1998-2000 välisenä aikana ja tuo näky katu mikkelin katukuvassa noilla maalauksilla pinkki musta

  ja se on jäänyt mieleen että rekisteri kilpi on upotettu takaluukuun noin keskelle sitä

  niin ja siinä tais olla mustat kilvet

  eli oletko yrittänyt löytää sen alkuperäiset rekisteri tunnuksen ?

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: MR. HORSEPOWER 2003-04-01 00:12 ]</font>
   

Kerro tästä muillekin!