1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Volvo aw55 ja sopeutus

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Camino'79, 11.9.2018.

 1. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Noniin, elikkäs niinkuin moni tietääkin niin mulla on tommonen mk2 v70nen 2.5t awd ja tomaattilodjulla tottakai niin ei tarvii runkkariks alkaa.

  No askistahan porsi 4/5-pakka ja kolmosen panta oli vähän kulahtanu plus lrc kara oli holo.

  No askihan korjattiin mekaanisilta osiltaa Ilmavirralla ja laitettiin samalla transgon (muistaakseni) shift-kit jonka pitäis eliminoida downshift bangeja ym. Ja siinä tuli esmes kokonaan uusi lrc kara.

  No nyt ongelma on siis että muuten on napakat ja hyvät vaihdot mutta 2-3väli "kiekasee" ennenkun kytkee kolmosen paitsi wot-kiihdytyksellä jolloin vaihdot on todella napakat.

  No testerillä ensin sopeutuksen nollaus ja tilanne ei muuttunut 2pvän ajoilla miksikään. Seuraavaksi boschin testerissä oli vaihtoehtona ajo-opetus jonka tein kahteen kertaan ja molemmilla kerroilla lodju oppi kolmosen oikein hyväksi mutta ei tarvii kuin ~15minuutin paussin tai pari käynnistystä niin tuntuu että hukkaa sopeutuksen täysin. Elikkäs taas kiekasee 2-3 vaihdon välissä.

  Kyseessä -03nen auto eli on jo sillä päivitetyllä servolla jne. Ja kolmonenhan tässä on tosiaan pelkällä pannalla. Joten nyt sit kaikki viisaat päät yhteen että vittuko sitä riivaa? o_O
   

Kerro tästä muillekin!