volvo b200e moottori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jariha, 31.10.2013.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    -87, eli kun volvolla eivät tiedä ni tietääkö porukka täällä? minkä kokosia on moottorin pakkasroput(ne siellä pakosarjan alla olevat)? pitäs jostain saaha uuvet ku yks tihkuu ja volvo on lopettanut valmistuksen :eek: nii joo mittaisin itte muttakun ei mahu mittalaitteet väliin???
     
  2. laakkius

    laakkius Gearhead

  3. kepuri

    kepuri Gearhead

    nippelit.fi sieltähän niitä saa.onko ne linssi mallisia vai niitä perinteisiä? kokoa en nyt muista mut yritän muistaa huomenna mitata ku on pari lohkoo tallilla irrallaan.
     
  4. jariha

    jariha Double Gearhead

    kiitoksia asiaaan perehtyville :D linssimallinen, minkäs näkönen se on? se näyttää siltä että olis tavallinen roppu väärinpäin siellä lohkonkyljessä, tiiä sit??
     
  5. laakkius

    laakkius Gearhead

    tossa mun linkissä näkyy molemmista kuvat...
     
  6. jariha

    jariha Double Gearhead

    perinteinenhän se sit on :oops:
     
  7. kepuri

    kepuri Gearhead

    tais olla niin että linssimallinen oli 40mm ja perinteinen varmaankin 39,7 nuista maalatuista lohkoista ei ihan varmaks saanu mitattua.eipä tuolla nippelit.fi:ssä kalliita oo vaikka ottas varuiks kumpiakkii.
     

Kerro tästä muillekin!