Volvo Penta linkkejä / tietoa kellään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja sampop, 13.1.2006.

  1. sampop

    sampop 1st gear

    Onko jollain tietoa noista GM.n 70-luvulla väsäämistä Volvo Penta koneista.

    Erityisesti kiinnostaisi jonkinlaiset speksit/factsheetit. Googlaus ei tuottanut mitään kovin järkevää...
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    O

    Tääkin on sellainen huima juttu, kun on "liikaa" tietoa siis tuolla sivustolla niin kukaan ei enää välttämättä tiedä mitä siellä on :rotfl: . Imppaa noi talteen ja äkkiä, koska eilen niitä ei enää välttämättä ole. Tai on mutta linkkiä ei löydy mistään!!

    Tossa on muuten seevaukoillekkin sellaista tietoa mitä ei kirjoista välttämättä löydy! ESIM.
     
  3. marquis

    marquis 1st gear

    Olisko mudracerilla jotain linkkiä mistä löytys tietoo tohon perikunnan paattiin ! Se on nyt ressun alla ! Vaan valmistaja on joku marienholms bruck ( ulkomuistista heitin on varmaan venäjää ) malli Gongorde tuulilasivene alunperin B18 ja ? vetolaite ? Valmistettu 70-80 luvulla :eek: OON googlettanut millään hakusanalla/ missään ei paatin kuvia/tietoja löydy :(
     
  4. sampop

    sampop 1st gear

    Kiitos ja kumarus MudRacerille, tihrustelin noita(kin) sivuja, enkä kyllä noita sieltä löytänyt.
     
  5. torso

    torso 1st gear

Kerro tästä muillekin!