Volvo v70-05 Ardic d912

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja bjorra, 12.3.2017.

  1. bjorra

    bjorra 1st gear

    Onko kenelläkään tietoo, mistä löytyy Ardicin polttoaineletkun tulo tankista kun, en lödä sitä mistään-kuulema ei ole samassa kuin polttoainepumppu.
    Volvossa on ollu joitakin tapauksia että halkee muhvi siintä tankista tulossa ja imee ilmaa eikä laita tulille-polttoaine tulo liian pienta.Uusi letku tilattu.


    Olisin kiitollinen tidosta.
     
  2. pesälä

    pesälä 2nd gear

    -02 v70 kun laitoin webastoa ,niin oli moottorin imuputken vieressä "sokea" lähtö(siis tankin päällä). kai se alkuperäinen systeemi ottaa siitä?
     
  3. bjorra

    bjorra 1st gear

    Kui se voi olla sokee jos on alkuperäinen-funtsasin että voisko olla kuskinpuolella missä on se pyöree kansi-samanlainen kun pumpun kannen alla
     
  4. pesälä

    pesälä 2nd gear

    siis mun d5 v70, missä ei ollut mitään lisälämmitintä. oli polttoaine lähdön vieressä letku paikka, mikä piti porata auki. semmonen natsa ylös päin.
     
  5. bjorra

    bjorra 1st gear

    Minun autossa on orkkis lämmitin-mutta pitäis löytää mistä menee läpivienti.
    Autosalvassa sanottiin että erillinen läpivienti tankkiin-kun tilasin uuden tankista lähtevän letkun.mutta missä???
    Kai se letku tulee nyt viikolla niin pitää vielä kysyä niiltä paikka.
     

Kerro tästä muillekin!