Volvon käsijarrusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Karvanoppa-Elvis, 28.3.2009.

  1. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Sattuuko kellään olemaan mittoja minkä pituinen on seitenneliskanttisen käsijarrukenkien väliin tuleva kiinteä tuki noin suunnilleen?

    Perkele ku joku nuuka nihilisti on rälläköiny jonkun pikkuauton jarrukengät tuohon sopivaksi ja sepittänyt sinne käyvät tuet ja mekanismit, ja nythän sinne ei käy alkuperäset kengät ennenkuin tekee uudet hilppeet. Noita kun ei saa varaosaliikkeestä.

    Ei tarviis ihan summassa kokeilla ja sovitella levyä paikalleen...
     
  2. roku65

    roku65 Gearhead

    Valitettavasti mittoja ei ole minulla sulle antaa, mutta uskoisin hyvin vahvasti noita jarrukenkien välikappaleita löytyvän original osana Volvolta.
    Jos oikein tarkkoja ollaan noita jarruhilppeitä ei välttämättä saisi rakennella leikkaa liimaa periaatteella...
    Taisinpa itse joskus käyttää vastaavassa paikassa varhaisen 240 sarjan säädettävää välikappaletta, jonka sai myös ostaa paikalliselta Volvon varaosatiskiltä.
    Joskus ihmetyttää puhe vaikeasta varaosien saatavuudesta ainakin Volvon ollessa kyseessä. Osia löytyy orkkiksena uskomattoman hyvin vanhimpia malleja myöten. Ei kannata vaipua epätoivoon, jos tarvittavia paloja ei löydy "bilteemasta"
     
  3. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Tuo säädettävä välikappale olis kyllä kätevä, kun tuntuu olevan aika tarkka säädöistä.

    Pitääpä vielä kysästä Avainvaunusta, kun aikasemmin möivät varaosaliikkeissä eioota.

    Ihmetyttää tommoset viritykset, kun Vollen jarruosat on kuitenkin halpoja kuin saippua...
     

Kerro tästä muillekin!