Volvon kytkin rääkäisee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Tulilanka, 9.3.2012.

  1. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Kundi osti Volvo S40:sen. Nyt kylmillä keleillä kylmänä liikkeelle lähdettäessä kytkin pitää semmosen rääkäisevän äänen ja kytkinpolkimessa tuntuu ihan selvästi semmonen värinä, ku se rääkäsee. Katoaa sitten ku on ajanu muutaman kilometrin. Luin jostain et se olis ihan tyyppivika Volleissa???? Mikä on menossa paskaksi / on paskana?
     
  2. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Painelaakeri... Joskus muinoin papan v40 oireili samanlailla
     
  3. DeS

    DeS Gearhead

    Muijan s40 tekee samaa ja kysyin huollossa että tarviiko tuolle rääkäisylle tehdä jotain niin vastaus oli että se on ominaisuus. Levy pitää tuon äänen, se on jotain paremmin tarraavaa materiaalia ja aikaa myöden alkaa kylmänä ääntämään. Kovaa ajoa!
     
  4. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Ouje! Kiitos!
     
  5. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    ei ole mitään rikki eikä hajoomassa.
    t. pari kertaa turhaan takuuseen vaihtanu volvon kytkimen.
     

Kerro tästä muillekin!