VOLVON PERÄ

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jatsa67, 20.6.2014.

  1. jatsa67

    jatsa67 1st gear

    oon väsäämässä volvon 1030 perää rodi projektiin,leveydensä ja jarrujen puolesta ok ,mutta ongelmana on kun moottori ja perä on keskellä niin volvon perässä kardaanin laippa on noin 3.5cm sivussa,maalais järellä aatellen ei tule toimimaan ,onko kellään kokemuksia asiasta,tietysti jos pätkäsee toisen puolen sais keskelle,mut kun toi leveys ois just passeli.toinen propleemi on toi chevyn kardaanin ja volvon kardaani laipan yhistäminen ,ristikko chevyssä huomattavasti tuhdinpi ,mut pitää kysellä jos löytys sopivaa muutos ristikkoa
     
  2. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Miksei?
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Kunhan pinion ja kampiakseli ovat samansuuntaiset eikä kulmat ole kovin suuria, toimii.
     
  4. jatsa67

    jatsa67 1st gear

    ok ,ajattelin et se rasittaa ristikoita enemmän kun kardaani ei ole suorassa
     
  5. Masa71

    Masa71 Gearhead

    Itseasiassa se on päinvastoin nivelien kannalta, ristikon neulalaakeri tykkää siitä kun se kulkee "pitkää" siivua verrattuna siihen et se liikkuis vaan muutaman millin eestaas( silloin se "kaivaa kuopan itselleen") hyvinkin äkkiä
     
  6. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Ja eikös tuo Volvon isompi ristikko ole se pienempi Chevyn ristikko? Vai mites tuolla Wheels magazinen rodiohjeissa aikoinaan kerrottiin... Muunnososa siis on olemassa.
     
  7. smuige

    smuige Gearhead

    Volvon ja chevyn ristikot saa yhdistettyä. Itsellä sopi vanin ristikko mihin vaihtoi kaks kuppia pienemmästä samanmerkkisestä ristkosta.
     
  8. jatsa67

    jatsa67 1st gear

    tää chevyn kardaanin ristikon kuppikoko on 28.5 ja leveys 93mm. volvon laipassa 26,97 ja leveys 74,61
     

Kerro tästä muillekin!