VooDoo Cams

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tapio, 9.2.2005.

  1. tapio

    tapio Gearhead

  2. Ahto

    Ahto Gearhead

    Eikä nokka-akseli ole keksitty jo 1800-luvulla? Mikä siinä on niin uutta?

    (No, toki nokkapyörää käytettiin jo antiikissa esimerkiksi vasaran ja alasimen kanssa.)
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Toi on tavallaan hauskaa, että jatkuvasti tulee tollasta "trick of the week" palikkaa josta on x määrä etua kaikkiin entisiin nähden. Sitten kun kattelee tollasilla ladattuja vehekeitä, niin ne yleensä menee ehkä pikkasen hiljempaa kun mitä ajettiin 30 vuotta sitten sen aikasella teknologialla. Mainosten ja lehtitestiartikkeleidenkin perusteella siihen pitäis olla jo vähintään kolmen sekunnin hajurako.
     
  4. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    En mä hirveästi noista rytmikepeistä ymmärrä, mutta tää Voodoo Cams -nokkaprofiilien suunnittelija on kirjoitellut jollain jenkkiläisellä keskustelupalstalla (Chevelles.com?) ja väittää nokkaramppien olevan paljon CC:n Xe-sarjaa parempi, mm. nostajan ja nokan rampin "kohtauskulma" on pienempi ja taasen nokan "nostopinta-ala" on suurempi.

    Mä kokeilen voodoota seuraavaan rakennelmaan, tuskin ne yhtään huonompia ovat kuin muutkaan.
     
  5. tapio

    tapio Gearhead

    Ainakin chevytalk.comissa kaveri vaikuttaa silloin tällöin.
     
  6. 68corvette

    68corvette Gearhead

Kerro tästä muillekin!