vortec tietäjää keskisessä suomessa?(tahi muuallakin)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottori-hannu, 13.1.2014.

  1. moottori-hannu

    moottori-hannu 3rd gear

    Vikakoodia pukkaa P0200 joka on injector problem. Onko tiedossa firma /yksityinen joka on pelannut näiden kanssa? Hyvä vikakoodinlukija joka kohdistas vian tiettyyn sylinteriin auttais myös! Vinkkejä peliin ettei menis ihan hakuammunnaksi :lol:
     
  2. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Viallisen suuttimen löytää, kun koneen käydessä pitää pitkää ruuvimeisseliä suuttimen runkoa vasten, ja laittaa korvan kahvaa vasten. Ehyt suutin pitää tasaista naputusta, ja ääniä kun vertaa toisiinsa niin voi löytyä huonompi suutin.
    Tai suuttimien liittimet irti ja mittaa jännitteen, toiseen nastaan tulee jatkuva 12volttia (toinen maadoittuu ohjainyksikössä ruiskutuspulssin aikana). Suuttimien kelojen vastuksen mittaamalla pääsee myös jyvälle viallisesta suuttimesta, jossain on joko suurempi tai pienempi vastus kuin muissa.

    Voi se vika olla muuallakin kuin suuttimessa http://www.obd-codes.com/p0200
     

Kerro tästä muillekin!