Voyager 3.3 vm 2000 nopeusmittari

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja manun, 8.12.2018.

  1. manun

    manun Gearhead

    Kaverilla tuommonen niin nopeusmittarissa neula elää omaa elämäänsä aina kun tyrkkää deelle.toinen vika autossa että pyrkii vissiin pitämään isoa pykälää vaikka täyskaasu kiihdytys.vikakoodit viimesen tiedon mukaan lambda ja joku nopeudentunnistin.mutta mistä tämä tunnistin löytyy?
     
  2. Jarde1

    Jarde1 Gearhead

    Vaihdelaatikon etupuolelta löytyy sekä input että output sensor. Output tais olla just tuohon nopeusmittarin oireisiin. Mä vain putsasin joskus tuon sensorin ja se auttoi, myöhemmin toki vaihdoin kummatkin sensorit. eBaystä löytyi edullisesti.
    [​IMG]
     
  3. Jarde1

    Jarde1 Gearhead

    Tuossa on jotain Youtube pätkää
     
  4. manun

    manun Gearhead

    Kysäsin kaverilta niin sano että tuo output speedsensor vaihdettu.käytetty osa kylläkin..mutta onko nuissa absin anturoissa vielä jotain nopeuden mittausta?
     
    Muokattu: 9.12.2018
  5. autoilija

    autoilija Gearhead

    Saattaa olla myös oikean puolen vetarissa tunnistin. Riippuu vähän vuosimallista.
    Mutta hakisin vikaa kuitenkin niistä laatikon tunnistimista jos kerta vain deellä alkaa temppuilemaan. Uudet ei maksa paljoakaan ja suosiolla vaihtaa kummatkin.

    Absin anturivika antaa suoraan ABS- valon.
     
  6. LPV

    LPV 3rd gear

    Neoniin samat anturat maksoi hyvän merkkisinä yhteensä noin 30,- +rahti. Nyt syksyllä vaihdettiin. RockAuto.com
     
  7. manun

    manun Gearhead

    Tiedoksi kaikille jos samoja ongelmia,korjaantui laturin vaihdolla.laturi oli kyllä ladannut aikasemmin.ainakaan virran puutetta eikä käynnistys ongelmia ollut.sitten oli laturi hajonnut ja mittari ruvennut toimimaan.uuden laturin vaihdon jälkeen ei ongelmia
     
  8. manun

    manun Gearhead

    Nyt hävisi valot toiselta puolelta kun laitto xenoneita ilman releitä...ei löydy sulakkeita....
     

Kerro tästä muillekin!