Voyager 92 flektin johdotus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Aki_Moisio, 28.5.2007.

  1. Aki_Moisio

    Aki_Moisio 1st gear

    Voyageriin piti vaihtaa flektin moottori ja ensimmäisenä osui käteen joku Fordin vispilä, joka saatiinkin sopimaan alkuperäiselle paikalle, mutta...

    Voyagerissa flektille tulee neljä johtoa musta, tummanvihreä, keltainen ja kirkas/vaalean vihreä. Fordin flektissä taas vain perinteiset punainen ja musta.

    Mitä nuo alkuperäiset neljä johtoa pitävät sisällään ja miten voi kytkeä tavallisen + / - flektin?


    Olis taas pitänyt jättää osaaville :lol:
     
  2. Aki_Moisio

    Aki_Moisio 1st gear

    sama

    Niin ja kotterossa on ilmastointi, joka ei myöskään toimi tällä hetkellä. Lieneekö flektillä jotain tekemistä sen kanssa?
     
  3. puusilmä

    puusilmä Gearhead

    Tuosta manuaalista katsellen siinä on ilmeisesti kaksinopeuksinen flektin moottori, tosin sen mukaan kaksinopeuksinen olisi tullut vasta -93 mallista lähtien.

    Kuvan mukaan musta on maa, tummanvihreä low speed releeltä, vaaleanvihreä tulisi high speed releeltä ja keltainen/tummanvihreä olisi maadoitus toisen high speed releen kautta.

    Kuva on aika suppea, lisäksi siinä mainitaan jostain suorasta kytkennästä jäähdytysmodulille eli melkein suosittelisin alkuperäisen moottorin laittamista, toimisi ainakin oikealla tavalla, ensin hitaammin ja jos lämmöt nousee niin sitten nopeammin.
     
  4. Aki_Moisio

    Aki_Moisio 1st gear

    Kiitoksia vastaksesta.
    Kesti hiemean, kun toisena projektina talo vm.50 :lol:
    Noita pitäisi löytyä kyllä tuleettimia Suomenmaasta on senverran yleinen kottero, yritän siis alkuperäisellä, kunhan löydän...
     

Kerro tästä muillekin!