Voyager-asiaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Timmo, 25.8.2008.

 1. Timmo

  Timmo 1st gear

  Tulipa hommattua -94 voikku, 3,3 SE tomaatilla. Lieneekö minkälainen vekotin, ja mitä pitäisi tarkistella noin pahimman varalle. Mittarissa on 250 tkm.

  Tähän mennessä ainakin seuraavia juttuja tullut vastaan: ABS-valo syttyy ajon aikana ja palaa pihaan saakka. Vasemmalle käännyttäessä joku jurnuttaa hieman vastaan. Laakerit tuntu olevan kunnossa, kun nostelin.

  Mites tuo loota, on kerrottu että se poikisi jossain välissä? Tuntuu toimivan ihan ok.
   
 2. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Juu loota poikii jossain vaiheessa ja väittäisin että useimmissa niissä tapauksissa omistaja ei edes tiedä/muista koska laatikko on huollettu viimeksi.
   
 3. Timmo

  Timmo 1st gear

  Autoon on näemmä vaihdettu juuri etutolpat ja etujouset. Perssonin yläpäästä kuuluu molemmilta puolilta narina, kun rattia kääntää. Mitähän siellä on kämmätty?
   

Kerro tästä muillekin!