Voyager lämmityslaite ei toimi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Roadstar, 27.9.2009.

  1. Roadstar

    Roadstar 1st gear

    1995 mallin voyager TD, lämppäri puhaltaa vain hyvin vähän ilmaa, puhaltimen nopeudet kyllä toimivat. Puhaltaa ainoastaan kylmää. Napit joista puhalluksen suunta valitaan toimivat. Moottoritilasta lämppärille lähtevät letkut lämpenevät. Autossa on ilmastointi, joka poistettu käytöstä( ei hihnaa).

    Onko kenelläkään vinkkejä, mistä suunnasta ongelmaa kannatta lähestyä?

    T: Juha
    :eek:
     
  2. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Olisiko raitisilmasuodatin mahdollisesti tukossa. Jos autossa on sellainen niin löytyy hanskalokeron alapuolelta, luukku on pituussuunnassa. Kansi pois ja suodatin lähtee alas vetämällä.
     
  3. Roadstar

    Roadstar 1st gear

    Sellaista itsekin veikkasin, pitää mennä tutkimaan josko sieltä suodatin löytyisi, Otetaanko siis hansikaslokeron luukku pois vai jalkatilasta sen alapuolelta luukku?

    T:Juha
     
  4. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Ei tarvi ottaa hanskalokeroa irti vaan kurkkaat kojelaudan alle niin siellä on sellainen 5x30 cm palikka auton pituussunnassa joka on jonkinlaisilla kiskoilla, se taaksepäin ja suodatin on käsillä. Jos siis autossa on raitisilmasuodatin.

    Edit:Heiii! Nyt tuli väärää tietoa. Tuo pätee uudempaan koppaan.

    Kyselin -01 malliin toisella voorumilla samaa asiaa ja siellä mainittiin vanhempikin malli. Klik
     
  5. Roadstar

    Roadstar 1st gear

    En löytänyt suodatinta, olisko muita vinkkejä? Saako moottorin tiputettua alas ruuvit avaamalla? josko sieltä voisi tutkia, mihin ne ilmat katoaa.


    T: Juha
     
  6. Roadstar

    Roadstar 1st gear

    No nyt puhaltaa, oli "seppä ilmarinen" laittanut puhaltimen johdot väärin päin(pyöri, mutta väärään suuntaan). Seuraava vika, ei tule kuitenkaan lämmintä, huomenna termari vaihtoon ja järjestelmän pesu?

    Tähän romuun vaihdettu / korjattu 2vko.n aikana: Vaihdelaatikko, Kone kilkatti/keinuvipupukki irti, Oikea vetoakseli, hehkut ei toiminu, öljyvuotoja tilkitty, Vielä kun saisi lämppärin kuntoon niin pääsis reissuun :rotfl:

    T. Juha
     
  7. Antti P

    Antti P Gearhead

    Parista VM dieselistä joita omistanu voisin epäillä että kansi taikka useampi halki..
    Toisesta yks ja toisesta 3.. Sekä nostajat, työntötangot, yms pientä piti uusia samalla.

    Mut voi olla että se kansi remppa siiheen katiskaan jo tehty kerran jos toisenkin mutta se pasha mitä sinne jäähdytysjärjestelmään päässyt jo aiemmin tukkinut sen kennon.
    Omia kotteroita puhdistanut sitruunahappo liuoksella ja hyviä kokemuksia.
     

Kerro tästä muillekin!