voyagerin flektin rele

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja eskojani, 12.7.2006.

  1. eskojani

    eskojani 1st gear

    eli jäähdyttäjän flektin virrat kateissa,mistäköhän löytyis apuja...??
     
  2. gomopar

    gomopar Gearhead

  3. virta

    virta Gearhead

    Ainakin 3.3 -96-01 voyagerissa rele on kuskinpuolen runkopalkissa edessä alhaalla kun poistat ilmanpuhdistajan ja äänenvaimentajan siihen pääsee käsiksi,myös alakautta pääsee käsiksi.Rele on pieni ja vaikeastihavaittava.
    Konehuoneessa on tosiaan rasiassa flektille 40 A sulake kun flektit ovat lopussa ne alkavat polttaa sulakkeita alinomaan.Flektin voi testata pyöräyttämällä sitä käsin,ehjä pyörii helposti.
     
  4. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Noissa uudemmissa se taitaa olla puskurin takana olevassa poikittaisessa runkopalkissa hivenen keskilinjasta vasemmalla puolella. Näkyy ulhäältä päin kun hivenen maskia raottaa. Se ei ole enää perinteinen rele vaan elektroninen komponentti joka on alumiini "kimpale" jäähdytysrivoituksella. On sitten sopivasti niitattu siihen palkkiin kiinni ettei todellakaan ole helppo irroittaa.
     

Kerro tästä muillekin!