voyagerin loota

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 14.5.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    koneen ja lootan välistä valuu öljyt pihalle mutta kun lisää öljyä niin laatikko ei luista ja toimii hyvin kunnes öljy on vähissä. merkkikorjaamolla väittävät että laatikko on valmis en kyllä jaksa uskoa. osaisko joku arvella missä olis vika kun toi korjaamon juttu haiskahtaa kyseessä on 96 voyager 3,3l
     
  2. rt68

    rt68 1st gear

    Voisi olla turbiinin kaulan stefa loppu, ota loota irti ja katso mistä kohtaa öljy on pessyt paikat puhtaaksi.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    vuotava laatikko

    Omien kokemusten perusteella nuo vaihteistot usein vuotavat tuolta etustefasta.Työtunteja tulee kyllä aika paljon kun tuota stefaa aletaan vaihtamaan.Tuskin tuo laatikko finaalissa on,merkkiliikkeessä eivät vain osaa näitä enää korjata vaan vaihtaisivat oman X tuhatta euroa maksavan vaihtovaihteiston tilalle.
     
  4. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Sen kuuluu tiputtaa :mad:

    No joo ei oikeesti, mutta sitä siellä tulee kanssa. vm:97 ja 3.3 + aut
     
  5. Aako

    Aako 1st gear

    Tuntuu niissä kaikissa olevan automaattiöljynvaihto,tai ainaki poisto tuolta turpiinin stefalta :mad:
     

Kerro tästä muillekin!