Voyagerin ohjautehostimen nesteiden vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Halla2, 29.3.2008.

  1. Halla2

    Halla2 1st gear

    Miten saa nesteet näppärimmin pois voyagerin ohjautehostimesta, mitään varsinaista pohjaproppua en löytänyt. Olisi tarkoitus vaihtaa kun ovat lienee alkuperäiset ja autolla jo ikää 12 vuotta ja olisi tarkoitus pitää kunnossa vielä pitkään.
     
  2. Antti P

    Antti P Gearhead

    Otat sen säiliölle tulevan letkun pois ja siitä saat auton pyöriessä ohjausta kääntämällä entistä pois. (Tarkista samalla onko säiliössä sellainen sihti, ainakin serkku pojan 01 ja meidän 02 peeteessä. Sihti oli aika tukossa ja aiheutti kylmänä ulinaa/vonkumista. Ei vissiin saamu öljyä.)
    Puhdista se säiliö, irroitin omasta ja pesin liuotin pesuaineella ja kuumalla vedellä. Imu vaihtaja kätevä sen sihdin puhdistukseen..
    Lisäsin säiliöön uutta öljyä ja taas kääntelin ohjausta ja sit lisäsin ja kääntelin. Meni reilu litra Gulfin Power Steerin Fluidia ja ei enää ainakaan meidän peetee ulise.
     

Kerro tästä muillekin!