VR anturin ohm./vastus ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja dp650, 23.6.2022.

  1. dp650

    dp650 1st gear

    VR anturin vastus/ohm. ?
    Mikä merkitys tai vaikutus toimivuuteen ? näitähän on saatavilla eri arvoilla.
     
  2. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Hyvä kysymys enkä osaa vastata mutta ainakin meqasquirt vaatii 60-2 hampaisessa triggerissä anturin rinnalle lisävastuksen joten voisi arvailla siihen saattaa vaikuttaa triggeripyörän hampaiden määrä eli anturin lukutaajuus. Vaikutus megan kanssa liian pienessä ohmimäärässä hammaslukuun nähden on haluttomuutta ottaa kierroksia ja ilmenee ikään kuin rajoitin iskee päälle liian aikaisin. Lukuisia "sync loss count" erroreita.
     
    dp650 tykkää tästä.
  3. dp650

    dp650 1st gear

    Löytyykö netistä minkäänlaista varaosaluetteloa jossa olisi VR/pyörintänooeus antureiden mittoja tai ohm/ vastus arvoja ?

    Tarviin tietynlaisen mitoiltaan ja arvoltaan mut löytäminen aika hankalaa...
     
  4. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    dp650 tykkää tästä.
  5. dp650

    dp650 1st gear

    Kiitos, tuo kyllä jo auttaa.
     
  6. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Ihan mielenkiinnosta minkälainen viritelmä sulla on työn alla?
     
  7. dp650

    dp650 1st gear

    Ei mitään erikoista,
    ihan normaali ongelmia laitteiden "signaalleisa" :D
    Huomasin saman josta kirjoitit aiempaan kysymykseeni, vaikutuksesta ohm arvosta toimintaan.

    Paljon samaa oiretta, kovemmilla kieroksilla vähän ongelmaa, vahingossa huomasin isomman ohm vastuksen toimivan paremmin.

    Että kyllähän sillä ohm/vastuksella näkyy olevan merkitysä toimintaa.
     
    Muokattu: 16.7.2022
  8. dp650

    dp650 1st gear

    Triggerissä ei ole kun 4 lukupistettä, voisiko se aiheuttaa sekaannusta kun "lukupisteet" on kovin matalat triggerin kehältä..../ tai tämän takia ohm muutos auttaisi ? Tätähän triggeri pyörää voi muokata tietysti , tai teettää jopa uusi korkeimmilla luku kohdilla..?

    Olikohan 275 ohm jolla oli sekoilua , 400 ohm toimi ehkö jo virheettömästi (ehkä), vielä kokeilisin 600 ohm kun löydän lähelle samoille mitoilla olevan , ei tarvii niin paljoo muokata jalustaa.
     

Kerro tästä muillekin!