Vulvan takavalo kenkkuilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja JavelinAMX-71, 22.11.2005.

  1. JavelinAMX-71

    JavelinAMX-71 1st gear

    Eli 240:n oikea takavalo palaa miten sattuu, mm vilkun kanssa vilkkuu kaikki sen valot. Vedin maadoituksen jo uusix ja liitin vielä sen kenkkuilevan repsikan puolen valon ekstra maapiuhalla vasemman maattoon, ei auta. Itse lampun pohja vaikuttais ehjältä ja kaikki polttimot oikean kokoiset ja ok. Mitä seuraavax?...
     
  2. janzamar

    janzamar 1st gear

    saman puolen etuvilkun maadotus,ja liitin jossain matkalla johtosarjassa?
    vetokoukkua?
    ite tappelin taunuksessa samasta,siitä löyty yksi ylimääräne sulakerasia joka oli aika huonossa kunnossa,ja konehuoneen puolelta.
     
  3. JavelinAMX-71

    JavelinAMX-71 1st gear

    No nyt kun otit puheeksi, niin kärryn oikean etuvilkun lasista puuttuu iso pala ja se on tietysti imuroinut siitä vettä sisään koko syksyn... Pitääpä soittaa kaveri uudelleen käymään, niin tarkistetaan ja teipataan reikä toistaiseksi, hakekoon ehjän romiksesta.
     

Kerro tästä muillekin!