Vuoden synkin päivä!!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 30.9.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Juu...tulin juuri hallilta. Dart on viety talvi säilytykseen. Ei enää mukavaa kasin jylinää ja lepposta kyytiä moneen kuukauteen.
    Ihan kuin olisi perheenjäsenen menettänyt talven ajaksi.
    Toivottavasti kevät tulisi pian.
    Pitänee ottaa muutama konjakki ryyppy mielta piristämään.
     
  2. petro_din

    petro_din Gearhead

    *kröhöm*

    hehe, dartti on vielä ulkosalla :smile:
    ja jopa laillista ajaa tielläkin :smile:
    doh, kohta se pitää sekin viedä talliin :sad:
     
  3. Holley

    Holley Gearhead

    Chevy II meni viikko sitten tallin viereen. Ei enää öljyisiä käsiä eikä kirosanoja moneen kuukauteen. Ei vielä, mutta kuukauden sisällä vaihtuu mp-ajokausi leppoisaan kasin jylinään, joka kestää kevääseen asti, kunnes rahaa ja aikaa syövä painajainen "Chevy II:n paluu" alkaa taas :wink:
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Heh, olisko hyvä kauhuleffaidis: "Return of the Chevy II",vähän samaan suuntaan kun Christine :grin:
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Älkää nyt vielä piilotelko niitä autoja :eek:
    Kausihan jatkuu vielä pitkään, meilläkin on tarkoitus vielä hakea joko ens viikonlopuks tai seuraavaks vielä puuhakilvet ja testailla ekaa (!) kertaa kunnolla nyt nippuun saatua prostreetteriä. Toivottavasti vaan ei tuu liian sateista, muuten homma kyllä menee persiilleen eli katuslicksit ei taida olla oikein parhaan gummit näin syyskeleillä.
    Viime vuonnakin ajelin Impalalla (kesärenkailla :grin: ) joulukuun puoliväliin ennenkuin maltoin päästää sen talviunille ja siirtyä ajelemaan pelkästään "käyttöromulla" (lue Volvolla). Pitihän sitä päästä ajelemaan isolla mustallakin pitkää sladia. Ja tänä vuonna onkin kivaa kun mulla on ympärivuotinen käyttö-harrasteauto eli Blazeri, joka jo malttamattomana odottelee kunnon kinoksia.
     
  6. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ja perjantainahan on stadin cruising.
     
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Joo, ja mä saan lodjun korjauksesta viikonloppuna... Saas nähdä pääseekö ruisinkiin millään
     
  8. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    Buickilla ajetaan niin kauan ku se toimii tai tiet on lumisia, sillonkin voi sorsalla ajella pakolliset menot. Ja perjantainasitten kruisailee tsadiin. Oisko Bowtie kyytiä vaille?
     
  9. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Pahasti siltä näyttää... Varmaan meitä on useampikin kyytiä vaille :grin:
     
  10. veekasi

    veekasi Gearhead

    Perjantaina cruising, olettaen ettei sada lunta?! Pitäs vaan tehä pikku säätöä mut kun on toi kesän pikku hankintojen laskujen maksun aika. Konkurssi uhkaa!!! ONNEKS ON VISASSA vielä pari sataa limittiä jäljellä. Tarttis käydä varmaan uhraamassa viimoset roposet vauhdin alttarille. Seisontaan sit syssymmällä vasta. Tiedä vaikka onnistuis taas saamaan kumin poltosta sakot, kokemusta viime vuodesta :grin: Jee Jee
     
  11. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    Joo o, Camino on tallissa loikoillut jo tasantarkkaan kuukauden verran kun se perä meni poikimaan siitä, inspiraatio ollut vähän vähissä nyt mutta kuhan tässä saa jotain aikaan nii kyllä se siitä, pitääkin ottaa se sitte keväämmällä aikaisemmin ajoo kun yleensä ollaan sinnitelty vappuun asti.

    Onneksi o tuo ukon Scottsdale juuri kunnostettuna että pääsee ees jollai ajelee,siis kunnon autolla.
     
  12. whiic

    whiic 1st gear

    Minen kyllä ajaisi harrasteautolla jouluun. Olisi nimittäin 'vähän' morkkis jättää auto sitten kuukausiksi talliin yltä päältä suolavellissä. Toki sen voi pestä, mutta pesulakin on niin kaukana, että se ehtii suolaantua matkalla uudestaan. Ja kotonakaan ei voisi pestä, kun kastelujärjestelmän letkut olisi jäässä...

    Eli lopetan ajokauden lokakuun loppuun, kuten viime vuonnakin. Eli vielä en kuitenkaan lopeta - vasta sitten kun ne &¤#/!¤#/%!:n suola-autot tulee terrorisoimaan toisten yksityisomaisuutta!

    Rättikatto alhaalla ja karvalakki päässä! :grin:
     
  13. petro_din

    petro_din Gearhead

    ei prkl... voisha sillä tietty viellä parit kerrat käydä ulkona, tosin toi lämmityslaite ei vakuuttanu tehollaan(tahto ikkunat huurettua!) ja kuski valitteli sormien jäätymistä... sais vaan ton peilin patentoitua tohon...
    jännä miten erilaisia peilejä voi kahessa dodgessa olla... ja olevinaa kummatkin dartista... doh huomenna on päivä uus ja ilta aikaa näprätä
     
  14. 400 cid

    400 cid Gearhead

    Tänään leimalla puhtain paperein :smile:,ei niin synkkä päivä.
     
  15. WSE

    WSE 1st gear

    Noh, Capricella sentään voi ajella ympäri vuoden:)
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Niinsanottu femmako? :smile:
     
  17. 400 cid

    400 cid Gearhead

    Just se.
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hieno juttu että on voimissaan. Toivottavasti näkyy/nähdään jossain tapahtumassa ens kesänä.
     
  19. Pasi Hovila

    Pasi Hovila 1st gear

    WHIIC!Ihan uteliaisuutta kysyn kun näytät asuvan Pori/Lempäälä että satutko tuntemaan Lempäälästä semmoista miestä joka ajelee 1959 Dodge Coronet avolla?Kiinnostus heräsi kun sanoit "rätti alhaalla ja karvalakki päässä"
     

Kerro tästä muillekin!