vuoden1969 Chevy kärkijakajan kunnostusohjeita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 13.8.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onko joku nähnyt esim. netissä tai jossain lehdessä juttua aiheesta. Pitäisi käydä läpi oma jakaja kun tuntuu ettei letkusta imemällä alipainesäätö liiku mihinkään. Olisiko vain jumissa? Samalla tietysti kannattaa tarkistaa koko laite, vaikka ei siinä tunnu väljää olevan yhtään.
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Jos imet letkusta eikä sieltä tule "uutta" ilmaa suuhun niin kalvo on ehjä ja mekanismi jumissa, jos ilmaa aina vaan riittää niin kalvo on puhki.

    Nappaa alapään ratasta pitävä putkisokka irti ja ratas pois niin jakajan akseli nousee ylöspäin. Akselin puslat voi nyt rasvata. Keskipakoennakkomekanismi löytyy pyörijän alta ja alipaine-ennakko jakajan sisältä, niiden herkkä liikkuminen kannattaa tarkistaa ja voidella kevyesti.

    Jos alipainekello menee uusiksi osta säädettävä malli, samalla saat keskipakoennakon jousia ja voi säätää jakajan moottoirlle sopivaksi (jos kone ei ole ihan vakio).
     

Kerro tästä muillekin!