Vuokrataan 64-65 dartin keula

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja jenkkijuuso, 29.12.2006.

 1. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

  Joskus luin jostain täältä jollain(kohtuu täsmällisesti selitetty) olevan muotit tuollaseen 64 darran keulaan muistaakseni vielä yhtä palaa paitsi koneluukku, jos moista kaveria/muottia vielä on olisin erittäin kiinnostunut vuokramaan moiset muotit kun tarkoitus olisi teettää keula ammattilaisella, mutta kellään ei tietenkään ole muotteja( ei edes ilmeisesti Siirosellakaan) juuri tuohon 64 malliin ja teettäminen tulisi huomattavasti halvemmaksi jos olisi jo muotit.
  Vuokraaminen olisi noin kuukaudeksi tammi/helmikuusta lähtien, tarkka aika pitää vielä sopia tekijän kanssa.

  Jos muotteja ei löydy/ei vuokrata niin olen valmis vuokraamaan myös ehjät ja suorat!! 64 Dartin keula pellit, omassani olevat ovat siihen tahtiin kierot että pitäisi olla alan pläkkäri niitä oikomassa ja siihen ei taito riitä.

  Joten ota yhteyttä numeroon 050-5968233
  tai zippola@gmail.com
   
 2. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

  Tarjouksiahan suorastaan satelee :lol: :rotfl:
  No nostetaan jos vaikka joku muotin omaava sattuis olemaan kuulolla.
   
 3. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

  nostetaas taas
   
 4. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

  hou hou
   

Kerro tästä muillekin!