Vuosaaren silta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Vesku, 13.9.2009.

  1. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Sano Tomppa aika niin me tullaan. Heh, aikahan on kello 19:58, mutta sano päivämäärä.
    JES-58 ainakin yksi V8 motti tuloo tontille.
     
  2. fmila

    fmila Gearhead


    Mulle käy milloin vaan, näyttää, et oon saikulla koko helmikuun, handu kipsissä kele, mut onneksi vasen, et stobe nousee vanhaan malliin :p

    Mut eihän siellä oo veskissä fönäreitä, vaik kun viimeksi kävin niin oli kyl vaan kylmä vesi...?

    ilmoitelkaa...
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mulla loppuu sairis kuun vaihteeseen, mut tuun jos oon maisemissa, Lapissa hiihtoloman. Ja oli onneks vasen kansssa, ettei haitannut harrastuksia.
    Mut aisaan, itähelsingin juniorina tuli kiinnitettyä huomiota harrateautoissa tuolloin esiintyneisiin tarroihin. Oli tietty FHRA tarraa ja jopa T-paitaa, voitin jopa moisen fyyran ekan näyttelyn arvonnassa, sitte tais joillain kosmopoliiteila olla NHRA tarrojakin "kaupallisten" tarrojen lisäksi. No, paljon myöhemmin sitten itekin pääsi ikäänkuin "osaks" jotain yhteisöä ja Löijyn takaikkunassa oli tarra WPY Race Team. Noitakaan ei enää kovin monesa vessassa ole, mutta mikä se oli ja missä vehkeissä niitä oli/on?

    Toi oli Simon tapaan Off Topic, mutta mikä oli tää EHDRA? Olisko uusintapainoksen paikka?
     
  4. Hate

    Hate 3rd gear

    Eikös toi WPY ollu wantaan puunenäyhdistys,muistasin et pakki-Petterin
    Vegassa ja Salmen Ollin Chevyssä oli jotain kyseisiä merkintöjä?
     
  5. pötkö

    pötkö Gearhead

    "Wilpittömät pukaman ystävät" ehkä. Suurin osa autoista oli Tikkurilasta. Tarroja oli mulla, Akin Dusterissa ,Åken Vallussa Iipiksen, "Cristinessä" Esan Dusterissa ja Tonin Vallussa. Muita nyt en heti muista. Ei niitä kovin monessa ollut.
    Itä helsingin joukoilla oli SPY team
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    SPY ei ollut vakoilujärjästö vaan se sai nimensä Hertsikan teollisuusalueella ns Bernerin suoralla olevasta Suomen Puu Yhdistys lautafirmasta. Samalla suoralla oli tuo samalla kirjaimella alkanut blower firma. Luonnolisesti siinä suoralla öisin ajeltiin ainakin jarrutusjäljistä päätellen. Sika Polkijat Yhdistys tai Suomen Puunenä Yhdistys tunnettiin sisäpiireissä.

    JSSP eli Järvenpään Seudun Sika Polkijat oli samoihin aikoihin kuvioissa. Tuo JSSP oli monelle känniselle vaikea sanoa. JSSSP JSPSS..

    Ja tietty meidän HaKiSä, HuoRa:a unohtamatta. Olihan näitä.
    Kuulemma oli sukellus- ja surffikerho KYRöskosken PÄrske, mutta ei niitä ikinä näkyny missään.
     
  7. fmila

    fmila Gearhead


    Nyt on taas pakko avautuu. Olihan meilläkin lievää "kapina henkeä" FHRA:ta vastaan joskus 70-luvun puolessa välissä, kun niitä FHRA:n tarroja löytyi monen mielestä vääristä laitteista, jopa kaivinkoneista ja ihan "väärän" mallisista autoistakin :( Monen mielestä ne olisi pitänyt olla vain hengen mukaisissa peleissä. Sen vuoksi toi EHDRA:kin syntyi ja sitä ennen oli jo ECSRA johon tosin löytyi "vain" kangasmerkki, eikä tietääkseni, ko tarroja painettu koskaan. Toi kangasmerkki alkaa oleen aikamoinen harvinaisuus, jos jollain sellainen viellä löytyy. Painos tais olla jotain 20 kpl?? Itelläkin tuollainen vaihtui aina uudempaan farkkurotsiin useamman kerran (yhdessä FHRA:n merkin kanssa). Eipä oo mullakaan säilynyt enää aikoihin, vaikka kaikenlaista "romua" on nurkkiin jäänytkin.

    Toki sitä tuli "viisastuttua" aika piankin myös näissä asioissa, kaikenlainen näkyvyys on kuitenkin parempi asia, kuin piilottelu.

    Jaa mikä tuo ECSRA oli? No East City Street Rod Ass. tietenkin, vaikkei silloin tainnut koko Suomessa olla Yhtään Street Rodia, mutta So What...?
     
  8. DRM

    DRM Gearhead

    Taisi muuttua YPW:ksi "Yhdistykset pyllylleen wauhdilla" sen jälkeen, kun eräältä tallilta poistuttiin :lol: Oli/on muistaakseni myös Juhan Swingerissä, "Faijan auto" Buickissa, Eskon pickupissa ja Sampsan kilpurissa.
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Vittufak kirjoitin pitkän jutun tänne Fiskikselle ku kävin tänään sillalla. Se hävis savuna ilmaan niiku aikoinaan pos-a-tractionin savut.
    Fiskikselle heitin täkyn tonne ylös stw juttuun. Tervetuloa tännekin ja ennen kaikkea tervetuloa Swenkkaan! Avec tietty Riitan kanssa ja ota messiin niin vävyoppillaat, kuin myös kokelaatkin muistelee vanhoja ja kuuntelee nykyjunnujen tulevaisuuden visioita. Nä nykyiset on ihan hyviä tyyppejä. Sä et Vuosaaren sillalla skabaillu, mutta sut on nähty siellä. Te vielä vanhemmat harrastitte samaa Larun sillalla. Siitä me nuoremmat haluisimme kuulla lisää mistä et lehteesi kirjoittanut. Ja varsinkin siitä mistä kaikki täällä alkoi?
    Ota vanhoja gubbeja mukaan ja tulkaa Swenkkaan!
     
  10. Fiskis

    Fiskis Gearhead

    Kai täytyisi tulla kun noin v-n nätisti pyydetään. Kerro sit milloin helmikuussa ovat.
     
  11. kuula

    kuula Gearhead

    Uinti & Melonta seura, KyrPä :rotfl:
     
  12. stroker56

    stroker56 Gearhead

    No niin kaikki "vanhemmat" ja "uudemmat"olisko sitten 27.2 Lauantai?.
    En tiedä kumpaan kastiin kuulun,no tietysti nuorisoketjuun niinkuin pitkän huiskea Rebeli(2 metristen ketjuun).
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tervetuloo kaikki 27.2.2010, Niin kaikki vanhat pierut muistelemaan vanhoja, ja tervetuloa VIP ja muut junnut muistelee tuluvaisuutta.
    Swenkaas ajetaan kovaa. 27.2.2010 kaiiki sine!
     
  14. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Laitettu pvm kalenteriin... :wink:
     
  15. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Olen muissa maisemissa, mutta hengessä mukana! Viettäkää railakas ilta venet..., svenkassa!
     
  16. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Jees. Täytynee tulla messiin.

    Harmi että vuonna 1978 tekemäni farkkuliivi on kadonnut.
    Siinä luki selässä lakanasta leikatuilla ja liimatuilla kirjaimilla:
    Ford Galaxie 428 ja meidän bändin nimi, The Rough Riders.

    Olin silloin 14 v.... :oops:
     
  17. Vesku

    Vesku 3rd gear

     
  18. kime2

    kime2 Gearhead

    Olis melko nostalginen liivi,jos jostain löytyisi :wink:

    Mulle vuotta myöhemmin(aloitin koulun) ommeltiin kiinni eka hot rod-merkki kangastakkiin ja molemmat ovat yhä tallella ja nyt 30v "uran" kunniaksi täytyi ostaa Us-Partsilta samalla logolla varustettu kello 8)
     
  19. fmila

    fmila Gearhead


    No hyvä. Yritän hoippua tontille
    t. se toinen yli 2 metrinen

    ps. Pääsin just Tölikästä himaan, ranne leikattu ja rankasti kipsissä, mut eiköhän toi olo siihen mennessä "friskaannu" et muutaman bissen kestää ja Teidän jutut :lol:
     
  20. Rotilas

    Rotilas Gearhead

    [​IMG]

    Sillan bileet Swenkassa lähestyy....
    Ja Ana se vaan koittaa pitää noita phoordeja ladulla. :wink:
     

Kerro tästä muillekin!