Vuosaaren silta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Vesku, 13.9.2009.

  1. stroker56

    stroker56 Gearhead

    Svenkka aukeaa kello 22. Kartanon puolelta on siirtymässä jotain ryhmää jatkamaan diskon puolelle, joten jos teitä on isompi ryhmä tulossa, toivomme ennakkotietoa. Muuten..
    Tervetuloa.

    Markku Haapala
    club@svenkka.net
    http://www.svenkka.net

    Eli olin tänään yhteydessä Markkuun puhelimitse ja ilmoitin tulostamme(hän kyseli porukan kokoa,no vaikee arvioida ja sanoin 10-20 välille).
    Sisään pääsee vasta 22 ei onnistu aikasemmin.
    Lauantaina nähdään!.
    J.W
     
  2. fmila

    fmila Gearhead


    Ok, näillä mennään. Yritetään olla ajoissa, niin ei jäädä pakkaseen (tai räntäsateeseen??) Mun arvio menee kyllä yli 20:n, mut mä oonkin tämmöinen "varovainen optimisti"

    See Ya`and Thanks again

    t. AM
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Onks Leuka-Late ja Riemu-Rissanen kutsuttu? Ovat varmaan eläkkeellä jo? Tulis tuonne niin kertoisin kaikki syntini ja vittuilisin tosi rankasti. Ai onks mulla jääny traumoja niistä? Ei ole. Mutta ei vieläkään naurata kun jouduin nenä kipeenä työntää mopon Myllypuron hiekkakuopalta Kontulaan tyhjillä renkailla ilman tulpanpiuhaa. Pikku-repeliä vituttaa toi vieläkin, varsinkin kun silloin meni treffit myllikän brygan kanssa käteen.
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Ihan mielenkiintoista tekstiä tää topikki, näin nöösipojalle joka on vasta muutama vuos takaperin muuttanut itä-Helsinkiin... Mielenkiintoinen menneisyys kaupunginosalla, sääli että meininki on muuttunut aika pahasti, nykyään tuntuu että ainoot jotka idän nurkilla ajaa kilpaa on mamut sossumobiileilla... :-? Jonkin verran on topikissa vilahdellut vanhoista Veekaisesta tuttua kalustoa, ja onpa muutama nimikin jotenkuten tuttu... Oliks fmilalla semmonen tumma sininen/lila ´67-´68 Camaro? Taidettiin joskus vaihtaa muutama sana tiksin cruisingissa...
     
  5. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Kenenkäs kilpuri tämä oli...? Lienee jo lakannut olemasta tämäkin auto?
     
  6. Ck

    Ck Gearhead

    Hmm, eikös tavi aja tollasella farkulla streettiä? :)
     
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Vai onks se uudempi, eli ´66-´67-koppanen? Jotenkin mulla on semmonen käsitys että näitä 1st gen farkkuja olis vaan pari hassua jäljellä Suomessa... Yks toivottoman mätä ex-kilpuri meni paaliin joku vuos sitten.
     
  8. kuula

    kuula Gearhead

    No Wareliuksen Tompanhan tuo.
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Bowtie kyllä Antilla on Camaro vieläkin. Tuu Swenkkaan moikkaa.
     
  10. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    Pitäkäähän hauskaa siellä!
    Vaikka tunnen (tai ainakin tunnistan) ison osan porukasta ja jossain vaiheessa öbaut 7 v. Vuosaaressa asuneena jätän kuitenki osallistumatta,
    kun o koskaan tykänny käydä baareissa.
    Ei oo paha jos tänne ilmestyy kuvia.
     
  11. fmila

    fmila Gearhead

    Tuu huomenna tontille, niin voidaan vaihtaa useampikin sana, vaikka kyllähän sit' cruisingeissakin saa tulla jutteleen. Nyt vaan olisi hyvä tilaisuus tavata muitakin "wanhoja pieruja" suomi-roddingin alku ajoilta. Tervetuloa

    t.AM
     
  12. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Kiitoksia vaan, olis mielenkiintoista tulla kuuntelemaan juttuja... Meikäläisellä on huomenna työpäivä ja ehkä sunnuntainakin, joten jää nähtäväks pääseekö paikalle... :(
     
  13. Fiskis

    Fiskis Gearhead

    Terveisiä Svenkalta. Kyllä siellä oli ihan kiitettävästi vanhoja starbuja. Ja tapahtuman kunniaksi tuli ensin vedettyä Amerikankasilla Vuosaaren siltaa edestakas. Ja sitten sisään höpisemään vanhoista hyvistä ajoista.
     
  14. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tulihan nähtyä melkonen "konnakavalkadi" ja vähän itekin höpistyä yhden jos toisenkin kanssa. Vaikutti olevan muistelot kohallaan ja juttua riitti, hieno tapaus.
     
  15. fmila

    fmila Gearhead

    Kiitti kaikille paikalla olleille, oli tosi mukava tavata Teitä kaikkia!! Osanoton määrä ylitti kaikki odotukset ja toiveetkin. Meitä tais olla lopulta liki 40 suuta "äänessä" ja höpinät oli sitä luokkaa, et tää pitää panna joskus uusiksi. Ehkä ei ihan pian, mutta jonkun vuoden kuluttua kuitenkin :-?

    Vain Rebeliä jäätiin kaipaamaan, ikävää ettet päässyt tontille, kaikki toivottivat Sinulle kovasti zemppiä seuraavaan erään, tulet sitten voittajana ens kerralla mukaan. Varmasti!!

    Kiitti HR "saunasta" ja paikkojen esittelystä, hieno meininki Teillä, niin kuin naapurin äijilläkin, eli kiitti myös Gregelle.

    Vuosaaren silta hiljenee... Herätäkseen jälleen myöhemmin :-?

    AM
     
  16. stroker56

    stroker56 Gearhead

    Olipa pitkästä aikaa mukava Lauantai ilta/yö,tiukkaa juttua tuli eikä varmasti viellä tullut sitä "koko totuutta".
    Sunnuntai aamuna "pikkasen"suuta kuivas,kiitos US partsin päällikön joka laittoi mehut.
    Seuraavaan erään sitten Simo hoitaa itsensä sen verran kuntoon jotta pääsee paikalle!.
     
  17. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Yeah, hieno ilta "legendojen"seurassa... 8)
    Pari vanhaa musta-valko-action-foto-kopiota(ilmeisesti Javelin vs. Fairlane) sillan tapahtumista oli joku työntänyt taskuuni?! :eek:
    Olikohan tarkoitus skannaa ja heittää tänne näytille? Tuskin kiinnostaa ketään..?

    Kiitos hr:lle saunottamisestakin. :wink:
     
  18. fmila

    fmila Gearhead


    Hei Bomber, älä heitä pois sitä vanhaa iltiksen artikkelia. Rotilas oli niitä ansioituneesti kopioinut iltaa varten. Siinä oli Sinkkosen Raulin Javelin ja Tompan Faikku vastakkain sillalla joskus kauan sitten... myöskin kuvissa oli pieni "hinaushässäkkä", josta Vanin kuski kertoi ihan itse mitä ja miten oli sitä toista Fordia hinattaessa päässyt tapahtumaan :rotfl: Kaikennäköisiä muitakin "hölmöilyjä" muisteltiin, mitä toisilta oli jo päässyt unohtumaan :lol:

    Ympäristö ei ehkä ollut kaikkein otollisin, jotta jokaista juttua olisi päässyt kaikki halukkaat kuulemaan/seuraamaan. Sellaisen tapahtuman järjestäminen/syntyminen, jossa näin tapahtuisi, ei liene ihan helpolla hoidettavissa. Taitais meikäläinenkin moisessa "esiintymispaineessa" mennä hiljaiseksi (ei välttämättä huono juttu?), saatika vähänkin hiljaisemmat/ujommat äijät :rotfl:

    Mutta uusiks tää pitää viellä joskus laittaa, näin se on nähtävä. Sen verran on tullut myönteistä palautetta illasta.

    See Ya Then...
     
  19. Fuell

    Fuell Gearhead

    Juu,olihan mukava ilta ja svenkasta vielä kohtalainen muistikuvakin mutta pilkun jälkeen rupes kyllä valot himmeneen.. :eek:
     
  20. hr

    hr 1st gear

    Jep nastaa oli ja mentiin vielä jatkoillekin Walkkaan meitsi, Eki, Jaska, Jamppa ja B1 muisti kuvia...??? No uusiks otetaan joskus. Voisahan ton " bändin" kutsuu tohon Wartsikan harraste kombinaattiinkin vai mitä fmila / Rotilas no kehitellään hommaa.
    hr
     

Kerro tästä muillekin!