Vuosaaren silta

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Vesku, 13.9.2009.

 1. Fuell

  Fuell 3rd gear

  Juu,olihan mukava ilta ja svenkasta vielä kohtalainen muistikuvakin mutta pilkun jälkeen rupes kyllä valot himmeneen.. :eek:
   
 2. hr

  hr 1st gear

  Jep nastaa oli ja mentiin vielä jatkoillekin Walkkaan meitsi, Eki, Jaska, Jamppa ja B1 muisti kuvia...??? No uusiks otetaan joskus. Voisahan ton " bändin" kutsuu tohon Wartsikan harraste kombinaattiinkin vai mitä fmila / Rotilas no kehitellään hommaa.
  hr
   
 3. Rotilas

  Rotilas 1st gear

  Kiitokset täältäkin suunnasta.Kankkunen oli varttimailin mittainen mutta tässätapauksessa ei 7,10 tai 15 sekkaa vaan pari päivää :lol:
  Enpä ollu vähäänaikaan nähny noin paljon ainaski mun mittapuun mukaan suomen Hot Rod hall of fame porukkaa.
  Nykymeininki harrastuksen osalta on toki hienoa ja oikeaan suuntaan kehittynyttä, mutta kyllä sai huimia fiboja kun jutteli jarrujen kanssa harrastuksen alkuajoista.Tällaisia nostalgia trippejä kroppa kaipaa lisää.
  hr:n idea on erinomainen,Wartsikan kombosta löytyy upeita tiloja järjestää vastaavanlainen tilaisuus.
   
 4. rebel58

  rebel58 Gearhead

  No mercy folks! Olin tulossa mutta ei ollut woimia lähteä. Kiva että teillä oli kivaa. Olin kotona hengessä mukana Ponu baben hyvässä hoivassa. Varsinkin tuo Suomen Hot Rod Lyseon kirjoitus että hän kävi fiilistelemässä sillalla eneen Swenkkaa sai mut ihan kyyneliin. Se tästä kovasta jätkästä.
  Fiskis For President!
  Kyllä me uusiks pannaan vielä.
  Ja nyt niitä kuvia tänne!!!
  T.Ikuinen Skoddi.
   
 5. fmila

  fmila Gearhead


  Toi kuulostaa oikein hyvältä, vois vaikka kesäaikaan pitää jonkunmoisen "kokoontumisajon" ihan oikeilla Autoilla, jos siltä tuntuu, eikä tulis sitä 1/4 viikon mittaista kankkustakaan, jos ei välttämättä halua :D

  Toi teidän kombinaatin seutuhan on melkoista "suomi hot roddingin roots" -aluetta. Siinä olis se hyvä puoli ettei tarvis huutaa itseensä käheeksi kun ollaan jossain muualla kuin musa-discossa, vaikka Svenkka onkin muuten aivan loistava paikka. Meitsillä oli äänikin pari päivää hukassa, mut sen siitä saa ku ei anna muille suun vuoroa
  :soosoo:

  Kehitellään...

  Ja Rebelikin muistaa sitten Zempata itsensä mukaan, vai mitä??

  AM
   
 6. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

 7. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Sinkkosen Rauli Javelinilla ja Wareliuksen Boba Galaxiella, oiskohan '75? Vai onkohan toi Galaxie jo punainen? Ja takana kuvausryhmä Ruopan Ilkan chevyvanilla, puikoissa kaksosveljistä toinen ja Ilkka kameran takana. Muistelisin, et Galaxiesta hyppäs vaihde pois päältä lähdössä ja innokas kuvasryhmä täräytti persauksiin?
   
 8. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Silta on nyt korkattu anno domini. Tai johan Fiskis kävi siellä fiilistelemässä, mutta ilman vastustajaa? Mää haastoin Pekan. Tiesin etten pärjää kun en ole eikä autoni täydessä iskussa. Z Pekkaa olen haastanut ja se on mies. Eilen ryypättiin ja avauduttiin. Tänään mentiin sillalle. Pantiin ensin parkkiin että tavikset menis pois edestä. Latu aukes ja otin vasemman kaistan ja viitoilin Pekan vierelle. Kansainvälisiä käsimerkkejä. Esim ZZ Top videosta tuttu merkki että vittu nyt mennään. Painoin likaa kaasua ja Jagge sutas. Ei hyvä. Pekka siinä ihmetteli ja lähti perään. Ei taida olla helppoa lähtee kun kattoo JES-58 kilpeä? Pekka tuli ja jossain 300m kohdalla se meni ohi renkaat savuten! Hävisin kuin akka. Sen myönnän. Jagge lähtee mutta sitä Vääääntöööö puuttuu. Sitä tulee. Nyt Pekka olet nähnyt mikä on Vuosaaren silta ja tiedät mikä on homman nimi. Tää on vartti. Tervetuloa.
  58
   
 9. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Jumalauta, asiaa äijät!! 8)
   
 10. 383

  383 Gearhead

  no ette käynny pekan kanssa täällä vaikka nurkilla ollaan :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo:
   
 11. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Onnittelut molemmille niin rebelille kuin Pekallekin. Se on nyt sit tosiaan kevät korkattu virallisesti alkaneeks Vuosaaressakin 8)
   
 12. fmila

  fmila Gearhead

  Asiaa

  Hyvä Rebeli, toi on varmaan parasta lääkettä, mitä rahalla saa!! Kuulostaa siltä et viellä henki kulkee, sekä miehessä, että Jaggessa?? Vai onks se joku Chevygar vai Jaglet?? Ja on se hyvä näyttää "maalaisserkuille" vähän paikkoja, eli pitää pieni ympäristöopin-tunti :rotfl:

  Otetaan uusiks joskus "keväämmällä"...? Vaikka Camaron kanssa? :wink:
   
 13. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Toni oisit tullu kattoo. Kyllä siitä täällä kerroin ja ihmettelin missä poliisit on? Heh, ois ollu siistii nähdä Leuka tai Riemu-Rissanen. Poliisit oli valppaina liikenteessä ja pysäyttivät Pekan matkalla sillalle. Heh, likainen Vette.. Olis pitäny ajaa lenkki mogadishu avenuella kun oltiin ihan sen juuressa. Olis monacolaiset nähneet kaks Autoa.
  Vielä on kesää jäljellä. Nyt sitä vääntöä saatana tohon akkalohkoon vai pannaanko isopoika peliin saman tien?
   
 14. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  ot ot ot... muutkin on alkaneet vaihella vissiin sliksejä alleen tulevaa kisakautta varten ?

  [​IMG]

  :rotfl:
   
 15. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Thänx Joni, mutta tolla ei ole sillan kanssa mid tekemist. Tai ehkä olis? Jos siltaa ei olisi, niin noita mamuja ei mogadishu avunuelaa olisi, mutta ei myöskään olisi Suomen drag race alkanut sieltä. Niin tai näin. Se olisi alkanut jossain muualla.
  Antti! Sinua odotettiin Wanda Crruisingiin perjantaina. Kuvista voit nähdä eyyä siellä oli 67 Camaro. Ex isolohko, nyk LS1. Siisti! Se on tätä äivää. Ei ehkä tulevaisuutta? Siitä me emme kukaan tiedä vielä miid. Tekniika kehittyy, mutta vanhat hienot klassikko autot jatkaa sillalla uudemmalla tekniikalla. Ok. Ymmärrän täysin. Mikä on tulevaisuus? sitä en tiedä enkä sitä tule näkemään. Mutta niin kauan kuin V8 saundi kaikuu niin hyvältä näyttää ja ennen kaikea kuullostaa.
  Jatkakaa!
   
 16. C-barge

  C-barge Gearhead

  seoli68. :rotfl:
   
 17. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Jaaolivai :rotfl:

  Mustseoli67 :-?
   
 18. C-barge

  C-barge Gearhead

  Eikukylseoli68.
   
 19. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Siis täh? Olihan se '67. Vai oliko vaan 67kan maski? :eek:
   
 20. pequli

  pequli Gearhead

  Camaro on 68, koskapa ei ole tuuletusikkunaa. Kyllä moparimmat harrastajat geeämmät tunteejavascript:emoticon(':rotfl:')
   

Kerro tästä muillekin!