Vuosaaren silta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Vesku, 13.9.2009.

  1. Rotilas

    Rotilas Gearhead

    Kiitokset täältäkin suunnasta.Kankkunen oli varttimailin mittainen mutta tässätapauksessa ei 7,10 tai 15 sekkaa vaan pari päivää :lol:
    Enpä ollu vähäänaikaan nähny noin paljon ainaski mun mittapuun mukaan suomen Hot Rod hall of fame porukkaa.
    Nykymeininki harrastuksen osalta on toki hienoa ja oikeaan suuntaan kehittynyttä, mutta kyllä sai huimia fiboja kun jutteli jarrujen kanssa harrastuksen alkuajoista.Tällaisia nostalgia trippejä kroppa kaipaa lisää.
    hr:n idea on erinomainen,Wartsikan kombosta löytyy upeita tiloja järjestää vastaavanlainen tilaisuus.
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    No mercy folks! Olin tulossa mutta ei ollut woimia lähteä. Kiva että teillä oli kivaa. Olin kotona hengessä mukana Ponu baben hyvässä hoivassa. Varsinkin tuo Suomen Hot Rod Lyseon kirjoitus että hän kävi fiilistelemässä sillalla eneen Swenkkaa sai mut ihan kyyneliin. Se tästä kovasta jätkästä.
    Fiskis For President!
    Kyllä me uusiks pannaan vielä.
    Ja nyt niitä kuvia tänne!!!
    T.Ikuinen Skoddi.
     
  3. fmila

    fmila Gearhead


    Toi kuulostaa oikein hyvältä, vois vaikka kesäaikaan pitää jonkunmoisen "kokoontumisajon" ihan oikeilla Autoilla, jos siltä tuntuu, eikä tulis sitä 1/4 viikon mittaista kankkustakaan, jos ei välttämättä halua :D

    Toi teidän kombinaatin seutuhan on melkoista "suomi hot roddingin roots" -aluetta. Siinä olis se hyvä puoli ettei tarvis huutaa itseensä käheeksi kun ollaan jossain muualla kuin musa-discossa, vaikka Svenkka onkin muuten aivan loistava paikka. Meitsillä oli äänikin pari päivää hukassa, mut sen siitä saa ku ei anna muille suun vuoroa
    :soosoo:

    Kehitellään...

    Ja Rebelikin muistaa sitten Zempata itsensä mukaan, vai mitä??

    AM
     
  4. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Sinkkosen Rauli Javelinilla ja Wareliuksen Boba Galaxiella, oiskohan '75? Vai onkohan toi Galaxie jo punainen? Ja takana kuvausryhmä Ruopan Ilkan chevyvanilla, puikoissa kaksosveljistä toinen ja Ilkka kameran takana. Muistelisin, et Galaxiesta hyppäs vaihde pois päältä lähdössä ja innokas kuvasryhmä täräytti persauksiin?
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Silta on nyt korkattu anno domini. Tai johan Fiskis kävi siellä fiilistelemässä, mutta ilman vastustajaa? Mää haastoin Pekan. Tiesin etten pärjää kun en ole eikä autoni täydessä iskussa. Z Pekkaa olen haastanut ja se on mies. Eilen ryypättiin ja avauduttiin. Tänään mentiin sillalle. Pantiin ensin parkkiin että tavikset menis pois edestä. Latu aukes ja otin vasemman kaistan ja viitoilin Pekan vierelle. Kansainvälisiä käsimerkkejä. Esim ZZ Top videosta tuttu merkki että vittu nyt mennään. Painoin likaa kaasua ja Jagge sutas. Ei hyvä. Pekka siinä ihmetteli ja lähti perään. Ei taida olla helppoa lähtee kun kattoo JES-58 kilpeä? Pekka tuli ja jossain 300m kohdalla se meni ohi renkaat savuten! Hävisin kuin akka. Sen myönnän. Jagge lähtee mutta sitä Vääääntöööö puuttuu. Sitä tulee. Nyt Pekka olet nähnyt mikä on Vuosaaren silta ja tiedät mikä on homman nimi. Tää on vartti. Tervetuloa.
    58
     
  7. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Jumalauta, asiaa äijät!! 8)
     
  8. 383

    383 Gearhead

    no ette käynny pekan kanssa täällä vaikka nurkilla ollaan :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo: :soosoo:
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Onnittelut molemmille niin rebelille kuin Pekallekin. Se on nyt sit tosiaan kevät korkattu virallisesti alkaneeks Vuosaaressakin 8)
     
  10. fmila

    fmila Gearhead

    Asiaa

    Hyvä Rebeli, toi on varmaan parasta lääkettä, mitä rahalla saa!! Kuulostaa siltä et viellä henki kulkee, sekä miehessä, että Jaggessa?? Vai onks se joku Chevygar vai Jaglet?? Ja on se hyvä näyttää "maalaisserkuille" vähän paikkoja, eli pitää pieni ympäristöopin-tunti :rotfl:

    Otetaan uusiks joskus "keväämmällä"...? Vaikka Camaron kanssa? :wink:
     
  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Toni oisit tullu kattoo. Kyllä siitä täällä kerroin ja ihmettelin missä poliisit on? Heh, ois ollu siistii nähdä Leuka tai Riemu-Rissanen. Poliisit oli valppaina liikenteessä ja pysäyttivät Pekan matkalla sillalle. Heh, likainen Vette.. Olis pitäny ajaa lenkki mogadishu avenuella kun oltiin ihan sen juuressa. Olis monacolaiset nähneet kaks Autoa.
    Vielä on kesää jäljellä. Nyt sitä vääntöä saatana tohon akkalohkoon vai pannaanko isopoika peliin saman tien?
     
  12. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    ot ot ot... muutkin on alkaneet vaihella vissiin sliksejä alleen tulevaa kisakautta varten ?

    [​IMG]

    :rotfl:
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Thänx Joni, mutta tolla ei ole sillan kanssa mid tekemist. Tai ehkä olis? Jos siltaa ei olisi, niin noita mamuja ei mogadishu avunuelaa olisi, mutta ei myöskään olisi Suomen drag race alkanut sieltä. Niin tai näin. Se olisi alkanut jossain muualla.
    Antti! Sinua odotettiin Wanda Crruisingiin perjantaina. Kuvista voit nähdä eyyä siellä oli 67 Camaro. Ex isolohko, nyk LS1. Siisti! Se on tätä äivää. Ei ehkä tulevaisuutta? Siitä me emme kukaan tiedä vielä miid. Tekniika kehittyy, mutta vanhat hienot klassikko autot jatkaa sillalla uudemmalla tekniikalla. Ok. Ymmärrän täysin. Mikä on tulevaisuus? sitä en tiedä enkä sitä tule näkemään. Mutta niin kauan kuin V8 saundi kaikuu niin hyvältä näyttää ja ennen kaikea kuullostaa.
    Jatkakaa!
     
  14. C-barge

    C-barge Gearhead

    seoli68. :rotfl:
     
  15. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Jaaolivai :rotfl:

    Mustseoli67 :-?
     
  16. C-barge

    C-barge Gearhead

    Eikukylseoli68.
     
  17. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Siis täh? Olihan se '67. Vai oliko vaan 67kan maski? :eek:
     
  18. pequli

    pequli Gearhead

    Camaro on 68, koskapa ei ole tuuletusikkunaa. Kyllä moparimmat harrastajat geeämmät tunteejavascript:emoticon(':rotfl:')
     
  19. Fiskis

    Fiskis Gearhead

    Vaikuttaa, että jengi on kondiksessa kuten Vuosaaren siltakin. Sehän ei ole mikään myllysilta, vaan kunnolla tehty kestämään.
     
  20. fmila

    fmila Gearhead


    Ei oo mun pulkka viellä liikenteessä. On toi keväthuolto (ja kaikki muutkin hommat) viellä vaiheessa. "Ykskätisenä" ei taho tulla hommista mitään, kun toi vasuri on viellä aivan voimaton/tunnoton/jäykkä tumpp, joka on vaan tiellä ja sitä pitää viellä varoakin :mad:

    Mutta parin viikon päästä olis meininki päästä Torille, nähdään siellä. Mulla kun on vaan tollanen perinne SBC perinne osilla. Ikiwanhat 461-kannet ja nekin ihan koskemattomat. Lohkokin on jostain 60-luvun puolesta välistä kun siinä on se huohotusputken paikkakin siellä takapäässä, jakajan vieressä. Toki 350:n kampuralla. Mielessä on kyllä jotain kivaa erilaista pientä, jolla sen joskus korvaisi, mutta se joutuu nyt odottamaan jahka lakkaa köyhtymästä.

    Simo, silti voidaan käydä vaikka sillalla Camaron kanssa... Jagella tai ilman. Pidetään omat "kisat" nimim. vain kaksmetrisille
     

Kerro tästä muillekin!