Vuosaaren silta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Vesku, 13.9.2009.

  1. fmila

    fmila Gearhead


    Jep C-barge, kyllä tuo oli (ainakin mopoilijan kuvissa) -68 ja maskikin on 68:n kuin myös takavalot samoin kuin sidemarkerit ja myös tuo pikkuikkunan puute. 67:n maskissa on pyöreät vilkut/parkit. Mutta olen nähnyt jossain täällä pk-seudulla myös saman värisen Camaron jossa on 67:n keula ja 68:n "hytti" ei siis pelkkää 67:n maskia vaan myös etu sidemarkerit puuttuu,

    Mutta asiaan, niin kuin Fiskis heitti "Vuosaaren silta kestää" toisin kuin tuo turkulaisen "avoviemärin" Myllysilta. Voisivat tehdä ympäristäteon ja pudottaa sen sillan sinne jokeen (avoviemäriin) ja padota sillä koko haiseva Aurajoki :poff:
     
  2. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    Niin Fiskis, Myllysiltakin olisi varmasti kestänyt isältä pojalle, jos sitä ei olisi suunnitellut stadilainen insinööritoimisto, eikä sitä olisi rakentanut niin ikään stadilainen yritys. Joskus se leka vaan osuu kautta rantain omaan nilkkaan :lol: ----> :oops:
     
  3. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ei se siitä johdu vaan siitä, ettei sillä ole ajettu kunnon skaboja.
     
  4. fmila

    fmila Gearhead


    Stadilaiset ei vaan osaa laskea oikein sitä ..skan määrää, joka siellä Aurajoessa lilluu. Syövyttähän se minkä vaan, jos sitä siellä jokivedessä uitetaan vuositolkulla ja se hajukin :poff: :poff: :poff:
    Yäk :soosoo:
     
  5. gremlin

    gremlin Gearhead

    Eikohan laiteta taa(kin) savolaisten piikkiin, se toimisto oli kuitenkin jotain ''uus-helsinkilaisia'' taynna.
    Ja ihmettelen muuten sita miks tota aura-kanaalia kutsutaan joeksi? Eikohan oikeassa joessa ole leveytta pikkusen enenman kuin toi 10m mita tossa turun kanaalissa
     
  6. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    Nii-i, toi Aurajokihan on virrannut siinä molemmin puolin Turkua jo silloin, kun sellaista nuorta paikkakuntaa ku Helsinki ei ollut vielä olemassakaan :D Ja kaikille muillekin apukoululaisille tiedoksi, jotta tuo teikäläisten tekelekin (siis se stadilaisen siltainsinööriosaamisen taidonnäyte) on pituudeltaan liki 100 m, joten taitaa se joki olla pikkuisen leveämpi jopa keskusta-alueella, ja joellahan on pituutta tosiaan yli 70km... Eikä sitä tarvitse hävetä :oops: , ettei Stadissa ole vastaavaa keskeltä kaupunkia virtaavaa jokea, kuten niin monissa merkittävissä Eurooppalaisissa kaupungeissa. Mutta onhan teillä sentään saaristoa siellä (yritin tosin etsiä, jotta paljonko niitä saaria ylipäätään on, mutta ei tuo netti oikein tuntenut käsitettä Helsingin saaristo):poff: :poff: :poff:
     
  7. C-barge

    C-barge Gearhead

    Okei sovitaan, et turus on saaristo ja se joki. Nii, ja se linna. Nii, ja oikeen sadan metrin silta, niin pitkä et sitä ei sitte enää turkulaiset ite osannutkaan suunnitella edes väärin. Siinä ne sit onkin. :rotfl:
    Mut kai silläkin, sentään oikeen sadan metrin sillalla, vois vaikka 1/32 mailin kisoja järjestää.
     
  8. Ola Pallonivel

    Ola Pallonivel 1st gear

    Ja lisää vettä myllyyn:

    Turku ei ole ikinä ollut itsenäisen Suomen pääkaupunki.
    Toki joskus pari vuotta oli Ruotsin aikaan suomi-nimisen
    provinssin hallinnollinen keskus.

    Palauttakaa Suomen Joutsen, perkele!
     
  9. fmila

    fmila Gearhead


    Pysyisköhän toi Joutsenkaan enään pinnalla merivedessä, kun sitä on uitettu siellä kraanavedessä "mutageenien" tukemana jo liian pitkään :mad:

    Täältä stadistahan löytyy sekä länsi- että itäsaaristo ja ihan googlestakin. Ja onhan meilläkin ollut "keskellä" kaupunkia Vantaa niminen joki ("likaviemäri"?), mutta kaupunkilaiset päätti jättää sen rauhaan jo aikoja sitten ja siirtää kaupunginsa meren äärelle. Kun sit viellä keksivät noi Maalaiskuntalaiset ottaa sen maalaiskunnan nimeksi Vantaan kun rupesivat sitäkin kaupungiksi (milläköhän perusteilla??) nimittämään :poff:

    Mut nythän ne päätti sen Myllysillan sit oikein "räjäyttää" pohjaan, et voishan sitä uutta siltaa vaikka vähän pidentää, et voisivat ajaa jopa 1/16 mailin kisoja :rotfl: :rotfl: :rotfl: :poff:
     
  10. pötkö

    pötkö Gearhead

    Onkohan se itäsaaristo tuo Vuosaari vai Karhusaari? :poff: :poff:
     
  11. fmila

    fmila Gearhead


    Vuosaarihan ei ole nimestään huolimatta saari (huono käännös tosta Nösjööstä :rotfl: ) ja Karhusaarihan lienee lännessä (Espoossa) ja sekään ei ole enään saari (liekkö koskaan ollutkaan?) :rotfl:

    Mutta näistä mantereen palasista kun suunnistaa etelään niin kyllä niitä saaria riittää, rippuu tietysti veneestä kuinka kauaksi aikaa, mutta muutama maili kumminkii :poff:

    Ja kyllä sä Mika ton tiesit, et oo niin turkulainen.... enää :wink:
     
  12. pötkö

    pötkö Gearhead

    H:mlk:odroll: :odroll:
     
  13. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Tappelu, tappelu! :poff: :poff:
     
  14. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Antti! Onko Camaro iskussa? Ei tää nyt mikään haaste ole, mut jos autosi kulkee niin Vuosaaren silta, keskiyön aikaan. Be there!
     
  15. fmila

    fmila Gearhead


    Tänään ois mielessä toi Espoo Cruise, mut toihan kävis sen jälkeen :-?

    En tiedä iskukyvystä, mut käymään se lähti eilen kun tallilla kävin pitkästä aikaa :rotfl:

    Call Ya round midnight
     
  16. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Oisko vanhoillla pieruilla vielä virtaa ottaa uusinta vuoden huilimisen jälkeen? :odroll:
     
  17. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei pysty. Apuvirralla mennään eikä piuhat riitä sillalle asti.
     
  18. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Niin siis svenkkaa tarkoitin.., rebelin kans katsotaan toi sillan nokkimisjärjestys sit kun oot kondiksessa. :pinup:
     
  19. Ola Pallonivel

    Ola Pallonivel 1st gear

    Olihan noi hauskat kinkerit viimeks, miksipä ei uusiksi...?

    By the way, Bomber#1, tuossa ajoneuvolistassasi
    näkyisi olevan vain yksi mopo ja kolme autoa...WTF?
     
  20. hr

    hr 1st gear

    Joo messissä ollaan
    hr
     

Kerro tästä muillekin!