Vuosaaren silta

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Vesku, 13.9.2009.

 1. Fiskis

  Fiskis Gearhead

  Vaikuttaa, että jengi on kondiksessa kuten Vuosaaren siltakin. Sehän ei ole mikään myllysilta, vaan kunnolla tehty kestämään.
   
 2. fmila

  fmila Gearhead


  Ei oo mun pulkka viellä liikenteessä. On toi keväthuolto (ja kaikki muutkin hommat) viellä vaiheessa. "Ykskätisenä" ei taho tulla hommista mitään, kun toi vasuri on viellä aivan voimaton/tunnoton/jäykkä tumpp, joka on vaan tiellä ja sitä pitää viellä varoakin :mad:

  Mutta parin viikon päästä olis meininki päästä Torille, nähdään siellä. Mulla kun on vaan tollanen perinne SBC perinne osilla. Ikiwanhat 461-kannet ja nekin ihan koskemattomat. Lohkokin on jostain 60-luvun puolesta välistä kun siinä on se huohotusputken paikkakin siellä takapäässä, jakajan vieressä. Toki 350:n kampuralla. Mielessä on kyllä jotain kivaa erilaista pientä, jolla sen joskus korvaisi, mutta se joutuu nyt odottamaan jahka lakkaa köyhtymästä.

  Simo, silti voidaan käydä vaikka sillalla Camaron kanssa... Jagella tai ilman. Pidetään omat "kisat" nimim. vain kaksmetrisille
   
 3. fmila

  fmila Gearhead


  Jep C-barge, kyllä tuo oli (ainakin mopoilijan kuvissa) -68 ja maskikin on 68:n kuin myös takavalot samoin kuin sidemarkerit ja myös tuo pikkuikkunan puute. 67:n maskissa on pyöreät vilkut/parkit. Mutta olen nähnyt jossain täällä pk-seudulla myös saman värisen Camaron jossa on 67:n keula ja 68:n "hytti" ei siis pelkkää 67:n maskia vaan myös etu sidemarkerit puuttuu,

  Mutta asiaan, niin kuin Fiskis heitti "Vuosaaren silta kestää" toisin kuin tuo turkulaisen "avoviemärin" Myllysilta. Voisivat tehdä ympäristäteon ja pudottaa sen sillan sinne jokeen (avoviemäriin) ja padota sillä koko haiseva Aurajoki :poff:
   
 4. Squarebird

  Squarebird 1st gear

  Niin Fiskis, Myllysiltakin olisi varmasti kestänyt isältä pojalle, jos sitä ei olisi suunnitellut stadilainen insinööritoimisto, eikä sitä olisi rakentanut niin ikään stadilainen yritys. Joskus se leka vaan osuu kautta rantain omaan nilkkaan :lol: ----> :oops:
   
 5. C-barge

  C-barge Gearhead

  Ei se siitä johdu vaan siitä, ettei sillä ole ajettu kunnon skaboja.
   
 6. fmila

  fmila Gearhead


  Stadilaiset ei vaan osaa laskea oikein sitä ..skan määrää, joka siellä Aurajoessa lilluu. Syövyttähän se minkä vaan, jos sitä siellä jokivedessä uitetaan vuositolkulla ja se hajukin :poff: :poff: :poff:
  Yäk :soosoo:
   
 7. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Eikohan laiteta taa(kin) savolaisten piikkiin, se toimisto oli kuitenkin jotain ''uus-helsinkilaisia'' taynna.
  Ja ihmettelen muuten sita miks tota aura-kanaalia kutsutaan joeksi? Eikohan oikeassa joessa ole leveytta pikkusen enenman kuin toi 10m mita tossa turun kanaalissa
   
 8. Squarebird

  Squarebird 1st gear

  Nii-i, toi Aurajokihan on virrannut siinä molemmin puolin Turkua jo silloin, kun sellaista nuorta paikkakuntaa ku Helsinki ei ollut vielä olemassakaan :D Ja kaikille muillekin apukoululaisille tiedoksi, jotta tuo teikäläisten tekelekin (siis se stadilaisen siltainsinööriosaamisen taidonnäyte) on pituudeltaan liki 100 m, joten taitaa se joki olla pikkuisen leveämpi jopa keskusta-alueella, ja joellahan on pituutta tosiaan yli 70km... Eikä sitä tarvitse hävetä :oops: , ettei Stadissa ole vastaavaa keskeltä kaupunkia virtaavaa jokea, kuten niin monissa merkittävissä Eurooppalaisissa kaupungeissa. Mutta onhan teillä sentään saaristoa siellä (yritin tosin etsiä, jotta paljonko niitä saaria ylipäätään on, mutta ei tuo netti oikein tuntenut käsitettä Helsingin saaristo):poff: :poff: :poff:
   
 9. C-barge

  C-barge Gearhead

  Okei sovitaan, et turus on saaristo ja se joki. Nii, ja se linna. Nii, ja oikeen sadan metrin silta, niin pitkä et sitä ei sitte enää turkulaiset ite osannutkaan suunnitella edes väärin. Siinä ne sit onkin. :rotfl:
  Mut kai silläkin, sentään oikeen sadan metrin sillalla, vois vaikka 1/32 mailin kisoja järjestää.
   
 10. Ola Pallonivel

  Ola Pallonivel 1st gear

  Ja lisää vettä myllyyn:

  Turku ei ole ikinä ollut itsenäisen Suomen pääkaupunki.
  Toki joskus pari vuotta oli Ruotsin aikaan suomi-nimisen
  provinssin hallinnollinen keskus.

  Palauttakaa Suomen Joutsen, perkele!
   
 11. fmila

  fmila Gearhead


  Pysyisköhän toi Joutsenkaan enään pinnalla merivedessä, kun sitä on uitettu siellä kraanavedessä "mutageenien" tukemana jo liian pitkään :mad:

  Täältä stadistahan löytyy sekä länsi- että itäsaaristo ja ihan googlestakin. Ja onhan meilläkin ollut "keskellä" kaupunkia Vantaa niminen joki ("likaviemäri"?), mutta kaupunkilaiset päätti jättää sen rauhaan jo aikoja sitten ja siirtää kaupunginsa meren äärelle. Kun sit viellä keksivät noi Maalaiskuntalaiset ottaa sen maalaiskunnan nimeksi Vantaan kun rupesivat sitäkin kaupungiksi (milläköhän perusteilla??) nimittämään :poff:

  Mut nythän ne päätti sen Myllysillan sit oikein "räjäyttää" pohjaan, et voishan sitä uutta siltaa vaikka vähän pidentää, et voisivat ajaa jopa 1/16 mailin kisoja :rotfl: :rotfl: :rotfl: :poff:
   
 12. pötkö

  pötkö Gearhead

  Onkohan se itäsaaristo tuo Vuosaari vai Karhusaari? :poff: :poff:
   
 13. fmila

  fmila Gearhead


  Vuosaarihan ei ole nimestään huolimatta saari (huono käännös tosta Nösjööstä :rotfl: ) ja Karhusaarihan lienee lännessä (Espoossa) ja sekään ei ole enään saari (liekkö koskaan ollutkaan?) :rotfl:

  Mutta näistä mantereen palasista kun suunnistaa etelään niin kyllä niitä saaria riittää, rippuu tietysti veneestä kuinka kauaksi aikaa, mutta muutama maili kumminkii :poff:

  Ja kyllä sä Mika ton tiesit, et oo niin turkulainen.... enää :wink:
   
 14. pötkö

  pötkö Gearhead

  H:mlk:odroll: :odroll:
   
 15. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Tappelu, tappelu! :poff: :poff:
   
 16. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Antti! Onko Camaro iskussa? Ei tää nyt mikään haaste ole, mut jos autosi kulkee niin Vuosaaren silta, keskiyön aikaan. Be there!
   
 17. fmila

  fmila Gearhead


  Tänään ois mielessä toi Espoo Cruise, mut toihan kävis sen jälkeen :-?

  En tiedä iskukyvystä, mut käymään se lähti eilen kun tallilla kävin pitkästä aikaa :rotfl:

  Call Ya round midnight
   
 18. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  Oisko vanhoillla pieruilla vielä virtaa ottaa uusinta vuoden huilimisen jälkeen? :odroll:
   
 19. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Ei pysty. Apuvirralla mennään eikä piuhat riitä sillalle asti.
   
 20. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  Niin siis svenkkaa tarkoitin.., rebelin kans katsotaan toi sillan nokkimisjärjestys sit kun oot kondiksessa. :pinup:
   

Kerro tästä muillekin!