VUOSIKOKOUS 27.11.2005 klo 15:00

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja USA Car Club ry, 11.11.2005.

  1. USA Car Club ry

    USA Car Club ry Gearhead

    USA Car Club Pieksämäki ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 27.11.2005 klo 15:00 alkaen Choptop Median toimistolla osoitteessa Kangaskatu 2, 76100 Pieksämäki (sisään viljasiilorakennuksen torinpuoleisesta ovesta).

    Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

    Tervetuloa!
     
  2. USA Car Club ry

    USA Car Club ry Gearhead

    Vuosikokoukseen saapui yllättävän runsaasti osanottajia (...), peräti 11 hlö. Kiitokset kaikille osanottajille.

    Kokouksessa päätettiin vuoden 2006 jäsenmaksuiksi 10 euroa normaalijäseneltä ja 5 euroa jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvalta perheenjäseneltä. Poiketen tämänvuotisesta, jäsenmaksukaavake lähetetään postitse kaikille 2004 ja 2005 jäsenille joulukuun aikana.

    Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Ville Kuhmonen ja varapuheenjohtajana Tero Tujunen. Myös rahastonhoitajan titteli säilyy ja sitä hoitaa edelleen Esa Maaranen. Sihteeriksi onnistuttiin muiluttamaan aiemmin hallituksen rivijäsenenä norkoillut Heikki Skyttä. Muut hallituksen jäsenet olivatkin sitten uusia, mukana ovat Jari Nuutinen, Santeri Kolehmainen, Manu Korhonen ja Jarna Kaplas sekä muutamien eläkevuosien jälkeen takaisin hallitukseen juonittu J-P Nikka.

    Kokouksessa päätettiin kehitellä jotain erityisen juhlavaa vuodeksi 2006 koska lokakuussa vietetään yhdistyksen 20-vuotissynttäreitä. Lisäksi omat nettisivut päätettiin laittaa taas pystyyn muutaman vuoden tauon jälkeen ja autotallin etsimistä päätettiin tehostaa, jotta kerholaisten kalustolle saataisiin taas asianmukaiset puitteet.

    Lisäksi tapetilla oli yhteistyön kehittäminen Keski-Savon alueella ja uusi hallituksen jäsen Jari Nuutinen valtuutettiinkin neuvottelemaan asiasta Varkauden VSRA:n kanssa.

    Luonnollisestikin Big Wheels jatkaa myös vuonna 2006 kerhon toiminnan lippulaivana. Odotettavissa on entistä parempi tapahtuma, koska se on järjestyksessään jo viides. Aika kuluu kuin siivillä.
     

Kerro tästä muillekin!