Vuosikokous la 9.12.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja Heikki, 17.11.2006.

 1. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  USA Car Club Pieksämäki ry:n vuosikokous lauantaina 9. joulukuuta 2006 alkaen klo 18.00 paikkana Teknologiatalo Latomo, Kauppakatu 1, Pieksämäki.

  Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
   
 2. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Jeps jeps.

  Kokouksessa valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi Thomas Utriainen ja hallituksen jäseniksi Jarna Kaplas, Santeri Kinnunen, Manu Korhonen, Ville Kuhmonen, Esa Maaranen, J-P Nikka, Heikki Skyttä ja Tero Tujunen.

  Tilintarkastajiksi valittiin Sirpa ja Tero Suhonen ja varatilintarkastajiksi Seppo Kakkonen ja Lauri Hänninen.

  Jäsenmaksun suuruudeksi vahvistettiin 10 euroa varsinaisilta jäseniltä ja 5 euroa varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvilta jäseniltä.

  Siinäpä ne tärkeimmät.
   
 3. PA-LA

  PA-LA 1st gear

  Onkohan näitä vielä pidetty? jos vaikka joskus osuis kohdalla niin vois tulla kuuntelemaan ja ihmettelemään.
   
 4. Lespi

  Lespi 2nd gear

  Samaa hommaa kuulostellu, ois hauska käydä pyörähtämässä..
   

Kerro tästä muillekin!