Vuotaa ulos

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jyrmex, 1.3.2007.

  1. jyrmex

    jyrmex 1st gear

    Moi
    Tapauksena Lincoln 77. 400 kone ja laatikkona käsittääksenin C-6.
    Vuotaa öljyä koko ajan etupäästään. saattaisi olla pumpun tiiviste tai jotain muuta. Tiputtaa myös seistessään, eikä tule öljypohjasta. Omaan jonkinverran vehkeitä ja taitoa, joten kannattaako ottaa itse aski irti ja yrittää vai onko parempi viedä suoraan pajalle? Ettei sitten tarvitsisi viedä sitä sitten yritettyään, osina pajalle!!!!! Eli siis kunka hankala homma on tiedossa. Autoa en saa nostettua kuin noin 60 cm ylös. Sit loppuu pukit!

    Terveisin

    Jyrki
     
  2. jaketin

    jaketin Gearhead

    kuulostaa siltä, että vuotaa turbiin kaulan stefasta. ei ole vaikea vaihtaa, mutta aikas työläs jumppa ottaa loota pois :-?

    kannattaa se irti ottaa, jos ei halua maksaa muille työstä..
     

Kerro tästä muillekin!