Vuotava Quadrajet

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Turnn, 25.5.2019.

 1. fennia

  fennia Gearhead

  Siellähän on noita tulppia useitakin. Oletko varma, että epoxoit kaikki. Epoxiakin on niin erillaisia, ei välttämättä kaikki pysy kiinni ja lämmönkestävyyskin voi olla vähän niin ja näin.
   
 2. fennia

  fennia Gearhead

  Laitoin joskus jotain motonetin perus epoxia, vajaan viikon se siellä vuotoa hillitsi.
   
 3. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Laitoin myös niihin pienempiin tulppiin. Mutta täytyy käytellä tuo jossain vaiheessa vielä irti ja ihmetellä lisää...
   
 4. Turnn

  Turnn Gearhead

  Mites homma edennyt?
   
 5. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Tämä homma ei ole edennyt mihinkään. Olen kaasaria ja sytkää säädellyt ja ne kun sain tinksiin niin innostuin kenkimään siinä määrin, että laturin hihna meni sylttyyn vesipumpun ympärille. En tiedä oliko syy vai seuraus, mutta vesipumppu on nyt kierossa siltä osaltaan mihin hihnapyörä pultataan kiinni ja ilmeisesti laturi sai myös kipeää kun akku oli muutamassa päivässä syväpurkautunut episodin jäljiltä. Eli seuraavaksi ostetaan Rockautosta osia ja jatketaan muissa askareissa sillä välin. Mutta siis lyhyt vastaus on, että taidan käyttää kaasarin vasta talvella irti ja tehdä tulppauksen kierreplugeilla + mömmöllä.
   
 6. Turnn

  Turnn Gearhead

  Kaasari halkaistuna pöydällä. Saippuaa tulppien ympärille ja paineilmaa pääsuuuttimista -Ei kupli tms. oli vielä pari päivää kohokammio täytettynä paperin päällä -Ei vuotoja. Jos laittais pienen sähköpumpun painonapilla mekaanisen oheen jolla täyttäis kammion tarvittaessa? Vähän kun hehkutus :D
   

Kerro tästä muillekin!