Vuotava tankki....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja ply72, 25.4.2002.

  1. ply72

    ply72 1st gear

    Mopsin b.tankki vuota kuin seula...Mitenkähän on jos tankin "koteloi" lasikuidulla?
    Ensin hiekka puhallukset jne..,onko kokemusta pitääkö, vai pitääkö ollenkaan ja pitääkö edes yhtä kesää.
    Auto on stw joten fuel cellin asennus tavaratilaan ei tähän hätään auta. toiset sanovat että pitää ja toiset taas että ei, eli kysymys kuuluu onko järkeä edes kokeilla? Tankki on sen verran laho että turha alkaa hitsuuttelemaan...
     
  2. heh heh©

    heh heh© Gearhead

    Kyllä sen lasikuidulla pitämään saa jos sen tekee huolellisesti ja mattoa useampi kerros (vähintään 2 kerrosta). Jos mattoa on vain yksi kerros, tankin pelti on senverran ohutta, että se pääsee elämään ja kuitu sen mukana ja murtuu hyvin pian. Tärkeätä on myös maalata pinta ja mielummin suojata kiveniskuilta, esim massalla.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos haluat tehdä varmasti kestävän, niin käytä epoksihartsia ja kudottua kangasta. Tarttuu hiekkapuhallettuun peltiin kuin tauti. Sivele tankki epoksilla ja anna jämähtää nihkeäksi. Kestää tunteja, mutta sitten kuitu tarttuu pintaan kiinni monimutkaisiinkin muotoihin. Sitten sivelet taas pinnan märäksi. Jos tankki ei ole kovin hankalan muotoinen, niin ehkä voit laminoida ylä- ja alapuolen erikseen, jolloin homma käy helposti normaaliin tapaan ilman nihkeäksi kuivatusta. Toimii stepparin takalokasuojissa hyvin. Kittikerrosten alta ei löytynyt peltiä kuin reunoista ja sekin kovin syöpynyttä. Jos vielä käsittelet sen tankin sisältä jollain siihen tarkoitetulla pinnoitteella, niin siellähän se pelti on ehtjien kerrosten välissä eikä irtoava ruoste tuki suodatinta. Jos maltti riittää, niin tankista saa siistin näköisenkin.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Lasikuitu päästää kosteuden läpi (siks veneet on maalattu gelcoatilla), joten loppu pelti sisäpuolella ruostuu kiihtyväälä vauhdilla, hyvä filtteri bensaputkeen ettei ruosteet päädy pidemmälle.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    reiän kohtaan lommo ,nökäre mäntysuopaa reiän päälle,ja sen päälle pellinpala sika 221:llä kiinni. on kestänyt meinaan jo yli 2 vuotta :lol: :lol:
     

Kerro tästä muillekin!