w124 sivuvilkku ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Batmobile, 26.11.2011.

  1. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Auto on ´88 300td w124 mese, ja huomasin tuossa jotta sivuvilkut ovat lakanneet toimimasta. Vaihtoin polttimot, ei vaikutusta.
    Sitten se mystinen; Hätävilkut kun laittaa, niin sivuvilkut toimiikin. Mistähän tämmöstä vikaa ossais alkaa ettimään? Oon meinaan suhteellisen käsi noitten sähvöhommien kanssa :oops:
     
  2. W201

    W201 3rd gear

  3. daimleri

    daimleri Gearhead

    onko vetokoukkua ?

    jos, niin tsekkaa s-kytkennät siellä sähkörasiassa ekaks.

    jos se koukku ei oo orkkis eikä edes vehon "uusasennus" niin noi sähköt on aika usein otettu jostain muualta kuin mistä olis pitäny, noihin w124:siin piti tehdä se vetokoukun jälkiasennuksen sähkövedot ihan edestä asti
     
  4. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Olen muuten niin pettyny noihin mese.fi ja mersuforumeihin, etten mielellään sieltä mitään kysele. Täältä saa lähes 100% saman vastauksen, odottamatta ensin sitä kolmea viikkoa, että joku on vastannut :wink:
     
  5. mke77

    mke77 Gearhead

    aika outo..mut 90% sivuilkkujen johdot tulee 124:ses etuvilkulta....siel o vaan simmone "läpimeno-töpsöli'" välis!! kokeiles hakkee sielt vikkaa....
    ,,,siis olettaen et joku o ostanu "alkuperäiset" ...jouta jo nykyään saa motonetist johtoinen/töpsöleineen kaikineen....
     
  6. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Niihän niitä saapi. Ihmetyttää vaan tuo, että hätävilkut päällä ne toimii. Luulis samaa johtoa pitkin tulevan virta sinne hätävilkuillakin?
     
  7. mke77

    mke77 Gearhead

    juh...silläpä laitoin "aika outo"...jos vaan sen vert heikko virta vilkku viikksen kautta et ei toimi, ja hätävilkkukytkime kaut menee läpi....
     
  8. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Täytyypi koettaa mitata että tulleeko mittään jännitettä viiksen kautta käyttämällä. Katastus olis onneks ihan justiisa :lol:
     
  9. mr.datailija

    mr.datailija Gearhead

    Ratkesiko ongelma? Omassa ei ollut täysin hävinnyt vilkut, oli vain juuri tuo kuskin puoleinen etuvilkku maadoitusongelmainen ja aiheutti ajoittaista vilkkujen häipymistä.
     
  10. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    eikö hätävilkut tule isomman releen kautta kun kaikki vilkkuu joten myös virtaa kulkee enemmän :eek: eli olisko huonoa kosketusta jossain? ja siis sulla vilkkuu etuvilkut? eli se ei ole vilkku rele?
     
  11. jublomb

    jublomb 1st gear

    Villkku/monitoimirele kiusaa,löytyy sieltä sulakerasian takaa,ruuveilla kiinni olevan kannen alta,semmonen reilu tupakkiaskin kokonen 13 napainen kikkare.
     

Kerro tästä muillekin!