Waden romut (TT Duster, Oldsi, Impala, Chevelle ja muut)

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Wade-, 3.12.2014.

 1. Herje

  Herje Gearhead

  Mitäs dusterille ja Vallulle kuuluu?
   
  päivystäjä tykkää tästä.
 2. Wade-

  Wade- 2nd gear

  Nooh, eipä kummosia :) Bemarin sain kuntoon ja kävin Malmilla kokeileen, katurenkaat ei mitään kovin huumaavaa pitoa tarjonneet. Täytyy sliksit hommata ja kokeilla uusiks. Potentiaalia olisi kyllä.

  Dusteri on liki käyntikunnossa, tarkotus päästä vielä testaamaan ennen lumia... Valluun on kerätty osia hiljalleen, mutten oo kerinnyt sille oikeen mitään tekemään.

  Tuli keväällä ostettua myös "kevyesti" projektiluontoinen -59 farkkufoorti, kun sellainen tarjolle tuli... Sille on keretty tekemään vasta osainventaario :p

  Kysymyshän oikeastaan kuuluukin, että kiinnostaako ketään jos tänne vielä kirjottelee?? Koko ajan paljon kyllä tulee näitten kanssa touhuttua :)
   
  deeäxä, Herje, Gary Grand ja 9 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. esmi

  esmi 3rd gear

  59 Fordista kuvia!
   
 4. StoneSour09400

  StoneSour09400 3rd gear

  Ehdottomasti tarinaa ja kuvaa proggiksista, uskoisin että muitakin kiinnostaa.
   
  deeäxä, Camino'79, päivystäjä ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. tzampy

  tzampy 3rd gear

  Ehdottomasti tarinaa tänne!
   
  Camino'79, esmi, wilburi ja 1 muu tykkäävät tästä.
 6. Wade-

  Wade- 2nd gear

  Noh, kai se pitäs koittaa vähän enempi tänne rustailla :rolleyes:

  Lyhykäisyydessään kevät kului opiskelujen loppuunviemisessä ja bemaria ym. laitteita kasatessa. Ja ostinhan mä huutokaupasta -76 saappinkin, jonka laittelin leimalle...

  [​IMG]

  Ja keväällä tuli Kadetti kasailtua, jolla nyt oon ajellut suurimman osan duunimatkoista ja muusta ajosta.

  [​IMG]

  Ja viimesenä, - 59 voortti. Alkuperänen suomi-biili, ja kaiketi jotain hottentottihistoriaakin omaa. Seissyt vuodesta -78 ainakin. Ollut 292 y-block ja 4-speed (sähköylivaihde). Tästä olis tarkoitus tehdä käyttökuntonen laitos, en mitään täysentisöintiä ala puuhaamaan, ainakaan versio 1.0:aan... Ei taas tekeminen lopu o_O

  [​IMG]
   
  Carpenter, musta78, StoneSour09400 ja 12 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. Wade-

  Wade- 2nd gear

  Vähän kerinnyt puuhaamaan taas Dusteria, johdotukset on melkeen valmiit ja duunasin mittaritelineen.
  [​IMG]

  Joskus oli ajatuksena käyttää tablettia mittaristona, mutta mieli on muuttunut. Piilotan tabletin kyllä johonkin, jotta voi tarvittaessa seurata useampia arvoja ja esimerkiksi säätää tms.

  Aiemmin puuhailin "termarikotelon" missä on kaikki tarvittavat anturit ja lämppärikennon lähtö, kun noissa W9:seissä ei ole kuin an10 lähdöt.
  [​IMG]

  Tänään on tullut kiristeltyä an-liitoksia, joita riittää... Tosin päivä kului suurimmaksi osaksi vaihtaessa turboa veljelleni myymääni saabiin :confused:
   
  Jake, päivystäjä ja Herje tykkäävät tästä.
 8. Wade-

  Wade- 2nd gear

  Jaahas, tuppaa olemaan vähän laiskaa tää päivittely tänne... Noh, "paljon" on touhuiltu, ja Dusteri alkaa olla pikkuhiljaa ajokunnossa. Kone käy ja kaipailee säätöä... Ainakin sai auton pitkästä aikaa näyttämään taas itseltään.

  [​IMG]IMG-20191028-WA0009 by Waltteri Elo, on Flickr

  Ooppeli ja bemari on saatu talvilevolle, ja Malibun joutu ottamaan taivasalle tulevaksi talveksi...

  [​IMG]DSC_0480 by Waltteri Elo, on Flickr

  [​IMG]DSC_0481 by Waltteri Elo, on Flickr
   
  isalmela, palontie, musta78 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 9. Wade-

  Wade- 2nd gear

  Ps. Jos kellään sattuis nurkissa pyörimään scottarin tai muun c20 korisen lavaa, joka olis vielä pelastettavissa, niin kiinnostaisi... Laittelin ostopuolelle ilmoituksen myös. Omassa fleetsidessä alkaa olla aika valmis lava...
   
 10. Wade-

  Wade- 2nd gear

  Vähän taas edetty... Työt haittaa harrastusta edelleen turhan paljolti...
  Tuli "prototyyppi" puuhattua konepellin lukituksesta Dusteriin, kun alkuperäistä lukkomekanismia ei saa mahtumaan, ja en halua laittaa hood pinnejä...

  [​IMG]DSC_0503 by Waltteri Elo, on Flickr

  Työn jälki on vielä aika karua, kun halusin vain testata toimivuutta. Systeemi on jo läjässä kuvasta poiketen ja toimii vaijereilla ja vivulla, joka on maskin välissä.

  Muutoin Dusteri on käynti ja liikuntakuntoinen, kaipaa vain kilometrejä jotta saa säädeltyä (perkele että pakoäänet kuulostaa hyvältä!), ja piti viikonloppuna siirtää toiseen talliin talvisäilöön ja "viimeisteltäväksi", mutta kuume perkele veti miehen matalaks jo ennen viikonloppua.... Tänään oli onneks terveen merkit, ja kävin purkamassa pahimmat rakenteluinnot sikkikoneen ja kämäsen minienglanninpyörän telineeseen. Talveksi olisi tulossa sellasta projektia, minkä kanssa ehkä vähän kaipaa jo noitakin...

  [​IMG]IMG-20191111-WA0004 by Waltteri Elo, on Flickr

  Tuskasen hitaalta tuntuu omien juttujen eteneminen kun lueskelee muiden topikkeja...:confused: Toisaalta onneksi Dusteri alkaa viimein olla kuosissa, niin saa vauhtia muihin vähän isompiin rojekteihin!
   
  ImpJay, musta78, isalmela ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!