Wanhoja valokuvia esille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Landaulette, 10.2.2008.

  1. Landaulette

    Landaulette 3rd gear

    Laitoin FNRA:n sivuille kuvagalleriaan http://www.nosdrags.net/fnra/kuvagalleria.html esille 1988-vuodesta eteenpäin kuvia mm. EconoGas, Competition Alt ja ProComp -ryhmistä :eek: ...
    Mielenkiintoisia laitteita löytyi omista diakuvahyllyistäni. Kunhan pikkuhiljaa lisäilen skannattuja kuvia sivuille alkaa FNRA:n arkistot olla aika kattavat ko.laitteiden osalta...

    Myös tänne voi laittaa/linkittää vanhoja kuvia laitteista. Oma kritiikki tietty tarkkana kuvien valinnassa ettei aivan mene pro-laitteiden esittelysivuiksi, vaikka onhan sielläkin vaikkapa eräskin Santalan rakentama Sierra! :odroll:
     
  2. Landaulette

    Landaulette 3rd gear

    Ihan malliksi/kokeeksi pikkukuva FNRA:n sivuilta...
    [​IMG]

    Lisää siis tänne linkitettyjä kuvia - saa toki olla vaikka maalauksiakin kuten tuo mallikuvani;)" :-?
    Tämä aihe on aikalailla samansisältöinen kuin tuo "vanhat kilpurit" -osastokin, mutta ajatteli, että kuville voisi olla vaikka vielä ihan oma "laarinsakin", mutta ihan miten vaan haluatte... Kumpikin käy;)
    Tämä osasto pyhitettäisiin vain kuville suurempia keskusteluja (kuvien kommentointia toki voi olla) vältellen - ainakin liian rönsyileviä, i think! :wink:
     
  3. Landaulette

    Landaulette 3rd gear

    Ja kasiykkösiä kuvia Räyskälän Internats -kapinoista löytyy nyt kuvagallerian kakkossivulta
    http://www.nosdrags.net/fnra/kuvagalleria_2.html
    Lisää tulee aina pikkuhiljaa opiskelujen lomassa - - - tämäkin satsi oli "tilattu" eli halu nähdä vanhoja kuvia tuli esiin keskustelussa tiimin sisäisessä palaverissa...
    [​IMG]
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    http://www.nosdrags.net/fnra/kuvat/funnyt011.jpg

    Kysyit kuka tässä kuvassa ajaa autolla ja epäiliut Glantzia. Muistaakseni tässä tilanteessa autolla kuitenkin ajoi lisenssin Tekniikan Maailman toimittaja, jonka nimeä en nyt tähän hätään muista. Hän halusi koeajaa auton ja koska vain lisenssiajojen kautta koeajo onnistui, niin hän sitten ajoi lisenssin.
     
  5. Landaulette

    Landaulette 3rd gear

    Jaapa-jaa... hämärästi muistan ko. "TM-toimittaja" -jutun menneiltä vuosilta... Ihan hyvin muistettu (korjasin muistamasi asian fnra:n kuvagalleriaan) Siispä kiitos tarkasta huomiosta :odroll:
     
  6. yfreak57

    yfreak57 Gearhead

    Noissa väreissä taisi jokusen lähdön ajaa myös Timpan sisko Jaana Aartomaa.
    Korjatkoon tämän tiedon ne, jotka on olleet silloin enempi selvinpäin. :odroll:
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Pitää paikkansa. Jaana ajoi noissa väreissä lisenssilähtöjä Seinäjoenm kisassa, en kyllä muista saiko ajettua kaikkia lisenssiin vaadittuja startteja.
     
  8. Lulu

    Lulu 1st gear

    Hitto vieköön upeita kuvia ja hyviä muistoja. Muistaakseni itseltäni löytyy joitakin otoksia samoista ajokeista, mitä tuollakin näkyi 80-luvulta. Pitäisipä kaivella, kun joskus ehtisi ja saisi aikaan.
     
  9. Landaulette

    Landaulette 3rd gear

    Tässä kuva tipunkeltaisista kisa
    laitteista 1980-luvulta.. Kumpikin kelpasi nostalgiaryhmään kisaamaan.
    [​IMG]
     
  10. BBC

    BBC Guest

    Dragster kuvat

    Muutama huonolaatuinen kuva on jo tullut kotisivuilleni.
    Enimmäkseen vanhoja kuvia omista projekteistani, nykyisestä ritsasta tulee kuvia tällä viikolla lisää kun auto on purettuna palasiin,...

    AULIS

    nb. Yhtään ilmoittautunutta ei vielä ole kesän ruotsin kisoihin, Olen saamassa laivafirman sponssiksi ja jotain pientä muutakin. Jos on nostalgia kisaajia, niin järjestän nuo samat edut muillekin,.... (No stickers - good benifits).

    Not for Hi-tech shit.

    AH
     
  11. hr

    hr 1st gear

    Moi
    Ahosen Hessu ajoi T- Fordilla ja TM toimittaja oli Kurki-Suonio.
    HarryR
     
  12. Landaulette

    Landaulette 3rd gear

    Juu, Ahosen Hessun muistelin itsekin ajaneen Ahdin vanhaa sotaratsua. Kurki-Suonio oli todellakin TM-toimittaja, josta puhuimme tuolla aiemmin. Kiitos varmistuksista!!
     
  13. Landaulette

    Landaulette 3rd gear

    Arkistojen aarteita?

    [​IMG]

    "Tiger vastaan Ankka" - erikoinen avomallinen pikkusportti Tiger ja enemmän kuin tuttu kisaratojen kiertäjä; Käenpesä-Anglia viivalla. Ryhmä oli tietysti SA ja scoopit korkeita 1980-luvun tyyliin...

    Ken muistaa tuon tigerin kuskin nimen? Ja lisätiedot autosta esim. tekniikka, historiaa??
     
  14. dustujevski

    dustujevski 1st gear

    Oiskohan kuskin nimi ollut Timo Selin. Ja toi autohan seisoi samannäkösenä vielä pari vuotta sitten Espoon IKEAN nurkilla.
     
  15. Landaulette

    Landaulette 3rd gear

    Selin tietysti, siitähän herjailtiin, että milloin on selin.. meinaan tuo tigeri :lol:
     
  16. jussi308

    jussi308 1st gear

    l

    Oliskohan kellään lisää vanhoja valokuvia tosta meidän Street D ChevyII STW:stä. Ajettiinhan sillä ainakin jo 1990-luvun alussa Hangon katuautoympyröissä.

    Kuvia autostamme löytyy allekirjoituksessa olevalta kotisivultamme. Auto on kyllä kokenut aikalailla muutoksia jo tossa parin viime vuoden aikana ja on täysin uusissa kuosissa kaudelle 2009 luokkana Street D edelleen.

    Juha
     
  17. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    Re: l

     
  18. jussi308

    jussi308 1st gear

    Re: l

    Kiitos kuvasta. Toi kyllä oli jo meillä mutta jos kuvia löytyy lisää niin aina parempi. Meillä on myös burniskuva, oliskohan just Hangosta?

    Juha
     
  19. BBC

    BBC Guest

    STW

    Kotisivuilleni tulee kokoajan lisää kuvia myös STW farkusta Vuosilta
    90-92, jolloin ajoin sillä Hangossa, kauhajoella, Motoparkissa,...
    myös rakentelukuvia.

    67 nova stw
    Ennätys oli 3vaihteisella (400) askilla 10,60, joskin 2nen puuttui sen jälkeen kun Kalle vainaa Soklotissa sekoitti huollon yhteydessää kuulat B&M:n billet alum. koneistossa. Loppunopeus 218kmh.

    Kauhajoella Powerglidellä 1llä (taas kakkonen puuttui kun Powermatic huolto teki 4000mk:n "takuu" korjauksen) 11,90 145kmh. Ei tainnu ihan kiertää 10 000rpm,....

    Koko idea vaihtaa silloin Classic Chevy STW Farmariin ei välttämättä ollut järkevää, mutta uutta piti saada ja kevyempää. Pro Formin lasikuituosat ja muutenkin auto oli erittäin kevyt, joskin Ladderhässäkkä ei toiminut lehtijousien + floating bracket´ien kanssa. STW Oli kova juttu kun käytiin kattomassa rullakeppironnieta, eslöw blothersia (nilson) ja Kaappi Ingeä Stockholm openissa,..ja olihan se farmari härski juttu sielläkin.


    AULIS
     
  20. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kommeita kuvia.
    Mulla ei kyllakaan auennu noi '55 & '67 kuvat lainkaan, mutt aukes kylla ihan OK
     

Kerro tästä muillekin!