WANTED! kuvia Panuman Swingeristä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja raggare, 24.1.2010.

  1. josu

    josu Gearhead

    Toinen sankari tuossa kuvassa on Mikkelin herra Pöntinen,missä lienee auto nykyään.
     
  2. vot

    vot 2nd gear

    [​IMG]
    arkistosta löytynyt kera pönnin!
     
    raggare ja Herje tykkäävät tästä.
  3. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Toi vaikuttais olevan ensimmäisistä power street finals karsinnoista? Äkkisältään näyttäis et Pönnin Hornetissa on sliksit alla. Teuvo sai Walliuksen Ubalta jotkut sen vanhat stokkisliksit joilla hornetti sitten lensikin ennätyksiin, eli mataliin yseihin. Kisalähtijäks järjestäjä kuitenkin valitsi Panuman vaikka siinä vaiheessa suorituskyky olikin huonompi. Valinnassa oli kaiketi myös jotain kosmeettisia tekijöitä... Mut jälkikäteen ajatellen Teuvo olis ollut Hornetilla
    selkeesti kilapilukykyisempi luokassaan.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  4. josu

    josu Gearhead

    Eihän toi pönnin auto ruma ollut,kauneus on katsojan silmissä,kovaa se ainakin meni omalla aikakaudella,tosin on matala 9 kova aika tänäkin päivänä
     
  5. raggare

    raggare Gearhead

    Toi yllä oleva kuva on vuodelta -96 ja taitaa olla juurinkin Power kisa kyseessä. Swingerissä ei ollu vuonna -94 edessä Weldin vanteet kotimaan kisoissa vaan Centerlinet eikä noita Quaker Stane sponsseja. Ja edessä on myös spoileri joka tuli kauden -96 aikana. Mutta kiitokset hyvästä ja ennennäkemättömästä kuvasta.
     
  6. raggare

    raggare Gearhead

    Mites.... muistaako kukaan miten kovaa Pönnin Hornet meni siinä Power-kisan karsinnassa vuonna -94? Mun muistaakseni molemmat ajoi 9.2 sek aikoja...
     
  7. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Jossain takaraivossa pönöttää aika 9.17. Mut Panuman auto oli "Pro Street" kun taas Pönnin auto "Real street", ja real streetissa voitto heltis muistaakseni 8.9 ajalla.
     
  8. raggare

    raggare Gearhead

    Joo. Niin se tais olla.
     
  9. Jake

    Jake Gearhead

    Onko Pönnin autosta tietoa ? Viimeeksi nähnyt sen aikaa sitten Hyvinkäällä Street Slidessä Camaron keulalla varustettuna
     
  10. valtope

    valtope Gearhead

    Pönnin autossa oli käytetyt sliksit, jotka minä, ja veljeni ostettiin Hilmannin Jussilta, 200 mk + makkarapaketti. Käytiin Teuvon kanssa ruuvaas vanteille, kesken kisa, läheisellä Shellillä.
     
    Muokattu: 3.7.2017
  11. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Pönnin vanha Hornetti on ensi kesänä radalla!
    Kummatkin herrat tuli tavattua Alastarolla ja tapasivat siinä myös toisensa, oli taas oikein miellyttävä turista!
     
  12. gremlin

    gremlin Gearhead

    Muistaisin Teuvvvvvvvon enkaksi 9.14.
    Toi V kirjainten määrä tuli jossain swapissa kun herra eitteli itsensä jollekkin:
    Mun nimeni on Teuvvo, seittämällä veellä!
     
  13. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Alastarossa joskus... Click suuremmaksi!

    [​IMG]
     
  14. TN

    TN 3rd gear

    Nykyään Romppaisen omistuksessa, eli Sami Romppainen ajoi ex-Pöntinen Novalla SG-ryhmässä kilpaa kaudella 2000. Yllätys,yllätys Nova oli vuokralla mikkeliläisellä Mika "Kaasu" Kaipaisella vuokrakilpurina -08 ja -09. Auto lähti Kaipaisen tallista muistaakseni vuonna -13 tai -14 takaisin Romppaisen huostaan johonkin, mutta tarkkaan en muista että minne. Mutta auto on yhä olemassa ja Suomessa.
     
  15. raggare

    raggare Gearhead

    Mahtaakohan vielä löytyä kuvia ja/tai videoita Swingeristä?
     
  16. raggare

    raggare Gearhead

    Mites on.... mahtaako enää löytyy kuvia/videoita?
     
  17. hantta

    hantta Double Gearhead

    Hornet saattoi olla noihin aikoihin Suomen tehokkain katuauto, muutaman pikku tekniikkamurheen takia suurin osa lähd öistä ontui, joskin loppunopeus kuittasi röpeltävät ensimetrit ;)
     
  18. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    En kyllä muista mitä se parhaimmillaan meni loppareita, mutta saattoi se olla tehokkainkin. Olikohan 24jotain paras? Teuvon jälkeen Nurmen Jussi ajoi sillä kauden - pari, ennenku otti työn alle... missä on nykyäänkin. Jos en ihan väärin muista niin ajoi sekä lopparissa että ajassa auton enkan Porissa. Jäi just ja just ysin puolelle. Piti tulla taas täks kesäks radalle mut jäi tulematta.
     
  19. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    SK- ja raggare tykkäävät tästä.
  20. raggare

    raggare Gearhead

    Vetäs se Teuvo Hornetilla päälle 240:nen ja oli itseasiassa tän maan ensimmäinen katuautokuski joka joutu laittaa sääntöjen määräämänä jarruvarjon kilpuriinsa.
     
    valtope tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!