Wapun Silliaamiainen Jälleen Järvenpäässä 1.5.2008!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja RB-440, 9.4.2008.

  1. RB-440

    RB-440 1st gear

    Noniin, taas on vuosi mennyt ja Wappu 2008 lähestyy!

    Tapahtumasivulla onkin ilmoitus tämän vuotisesta LC-Järvenpää / Jannet järjestämästä Wapun Silliaamiaisesta: http://www.overdrive.fi/tapahtumat/tapahtuma.php?id=670

    Viime vuonnahan tämä koko perheen perinteinen hyväntekeväisyystapahtuma onnistui jopa yli odotusten, paikalle tuli jenkkiautoharrastajia ja yleisöä jopa enemmän kuin uskallettiin odottaakaan. Kiitokset vielä kaikille osallistuneille!

    Nyt tietenkin toivotaan, että jenkkiautoharrastajat saapuisivat paikalle tänäkin vuonna, mieluusti vielä entistäkin suuremmalla innolla. Tilat, luvat ja muut tarpeelliset järjestelyt on tehty, mutta ilman harrastajia tapahtuma ei tietenkään toimi. Siispä toiveena on, että mahdollisimman moni teistä harrastajista kiinnostuisi jälleen tästä vaihtoehtoisen vapun viettotavasta!

    Tapahtuman tarjonta on viime vuotista monipuolisempaa, sillä paikalle on nyt tulossa myös muun alan harrastajia, ainakin matkamoottoripyöräilijöitä ja tähtitieteen harrastajia. Lisäksi vappuun sopivaa naposteltavaa on tietenkin saatavilla ja myös ajankohtaan käypää musiikkia pitäisi olla tarjolla.

    Tänä vuonna järjestetään myös arvontoja, ja niissä on hyvät palkinnot. Kannattaa siis osallistua! Ja jos ei voitto osuisikaan kohdalle, niin kaikki mahdolliset tuotot menee hyvään tarkoitukseen, eli hyväntekeväisyyteen.

    Tarpeellista lisätietoa sijainnista, kellonajoista, arvonnoista yms. on tuossa linkitetyssä ilmoituksessa Tapahtumat-sivulla ja lisää voi toki kysellä, vaikka täältä YV:llä, maililla ja julkisesti tässä ketjussakin.

    Järjestävä osapuoli LC Järvenpää / Jannet on ottanut oppia viime vuoden kokemuksista ja palautteesta ja nyt koitetaankin hoitaa kaikki tapahtuman järjestelyt sutjakasti.

    Siis tervetuloa läheltä ja kaukaa Järvenpään vaihtoehtoiseen vapputapahtumaan! Ja tietoa tästä koko perheen hyväntekeväisyystapahtumasta saa mieluusti levittää itsekukin mielin määrin omalla tahollaan 8)
     
  2. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Hieno homma!
    Oliskohan Hyrylän suunnasta muita lähtijöitä jos vaikka karautetaan paikalle letkassa?? Lähtö esim. Shelliltä?!
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Toivottavasti muistatte tänä vuonna ottaa myös kahvin keittimen mukaan, ettei tarvii mennä naapuriin kahville, vaan nekin eurot tulisivat hyväntekeväisyyteen.

    Viime vuonna autoja tosiaankin oli mukavasti paikalla. Toivon mukaan tänäkin vuonna, sillä vappupäivä harrasteautojen parissa on ihan mukavaa ajanvietettä.
     
  4. RB-440

    RB-440 1st gear

    Kiitos kannustuksesta ja tervetuloa vaan Hyrylästäkin, mitä isomman letkan saatte aikaan, niin sen parempi! Eiköhän tuonne kentälle saada mahtumaan ja sopuhan sijaa antaa 8)

    Viime vuonna tapahtuma sujui tosiaan yllättävänkin mukavasti, jopa paremmin kuin mihin osattiin varautua. Aikakin kului varsin nopeasti, mutta niinhän se tämän autoharrastuksen kanssa tuppaa kulumaan. Samalla saatiin hyväntekeväisyyteenkin ihan kohtuullinen potti, joten viime vuosi onnistui ihan kivasti, mitä nyt pientä "alkukankeutta" lähinnä meidän järjestelypuolella oli havaittavissa.

    Mutta kuten on luvattu, noita viime vuonna ilmitulleita seikkoja pyritään paikkaamaan ja parantamaan, mm. Puten mainitsema kahvipannu tulee paikalle tänä vuonna, opastusta parannetaan, hienoimman auton palkitsemiseen paneudutaan jne. Tehdään siis parhaamme kaikkien viihtyisyyden eteen.

    Mainostanpa nyt vielä tuota Arvaa Rantapuiston lämpötila 1.5.2008 klo 14! arvauskilpailuakin. Kuten tuolta esitteestäkin näkee, palkinnot on ainakin mun mielestä ihan hyvät ja voitonmahdollisuuskin on suorastaan kohtuullinen, ja koska sijoitus joka tapauksessa menee hyvään tarkoitukseen, kannattaa osallistua 8)
     
  5. RB-440

    RB-440 1st gear

    Wappu lähestyy, nostetaanpa taas tätäkin ketjua ylöspäin 8)

    Tapahtyman mainoksia on viime viikkoina jaettu Järvenpäässä ja lähiympäristössä ja siinä sivussa saatu palaute on ollut ihan positiivista. Lisäksi kylillä pyöriessä näkee nyt todella runsaasti hienoja autoja, toivotaan siis, että mahdollisimman moni ehtii osallistua tähän meidänkin tapahtumaan.

    Huomasin, että Järvenpäässä on toukokuun alussa enemmänkin alan tapahtumia, palstan mukaanhan rompetorejakin näkyy olevan tulossa peräti kaksi. Toivottavasti säät suosii kaikkia tapahtumia, että mahdollisimman moni alan harrastaja pääsisi käymään kaikissa tilaisuuksissa.
     
  6. RB-440

    RB-440 1st gear

    Wappu lähestyy vääjäämättä, enää alle viikko aikaa Järvenpään Wapunpäivän hyväntekeväisyys- ja jenkkiautotapahtumaan! Tuolla Uudenmaan liikenteessä pyöriessä on näkynyt toinen toistaan hienompia jenkkipelejä, joita varmasti kelpaa näyttää isommallekin porukalle! Vaikuttaa myös siltä, että säästäkin olisi tulossa suosiollinen. Mikäs sen parempaa.

    Lisäksi nimimerkki Örri lupasi yllättäen sponssata Wappu-tapahtumalle omat tarrat, mistä Örrille suurkiitokset 8) Nämä tarrat tulevat jakeluun tuolla paikan päällä, tapahtuman yhteydessä. Kannattaa siis käydä hakemassa oma!

    Tähän liittyen ajattelinkin hieman kysellä, että kuinkahan tämän palstan osallistujilla mahtaa tänä Vappuna riittää innostusta? Ei tietenkään tarvitse ilmoittautumaan alkaa, paikalle sopii tulla, jos siltä tuntuu, mutta järjestävänä osapuolena olisi tietty ennakolta kiva olla arvio osallistujien määrästä, olisi hiukan helpompaa varautua tarvikkeiden sun muiden järjestelyiden kanssa.
     
  7. rajuriiviö

    rajuriiviö 1st gear

    Kyllä mä ainakin haaveksin saavani koko perheen liikkeelle tuonne :D Se on sit eriasia onnistunko :odroll:
    Mutta kuulostaa loistavalta tavalta viettää vappupäivää :D Jos vaan sää tosiaan suosisi.
     
  8. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Sama tavoite meilläkin! :D muutama juttu Pontiacissa on vielä kesken mutta eiköhän ne kerkee ennen wappua!
     
  9. Rotilas

    Rotilas Gearhead

    Olisi tarkoitus tulla rodilla piknikille ja wappupäivää viettämään.
     
  10. Jabatus

    Jabatus Gearhead

    Yritetään paikalle, tenavan kans
     
  11. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Jep,tänne olis tarkoitus suunistaa paremman puoliskon kanssa.
    Toivottavasti on kelit kohdallaan ja harraste autot liikkeellä.
    Itte olen kyllä ollu jo pari päivää flunssassa,no eiköhän tää tästä 8)
     
  12. Fargo

    Fargo Gearhead

    Jos ei kulku käy maakuntiin niin saatan hyvinkin ilmestyä tuonne. Eipä tuota punikkijuhlaa oikein muutenkaan huvita viettää kuin jenkkiautolla liikkuen jossain.
     
  13. lake ender

    lake ender Gearhead

    Eiköhän sitä rodilla tulla koko perheen (4hlö) voimin.
     
  14. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    9.30 Hyrylän Shellillä..tankkaus ja kohti Järvenpäätä :D
     
  15. RB-440

    RB-440 1st gear

    Hienoa! Hauska kuulla, että innostusta riittää!

    Siis tervetuloa, ja kaapatkaa toki kaveritkin messiin, mitä enemmän, sen parempi 8)
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Pitääpi tuolla huomenna vierailla. Valitettavasti ei kuitenkaan harrasteautolla.
     
  17. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi täällä Kuusankoskella ainakin yli 20 vuotta harrastekäytössä ollut ja koko ajan yllättävänkin hyväkuosisena pidetty ja pysynyt "ejekakkonen" näyttäis nyt tänä keväänä siirtyneen sinne PKS-seudulle :wink:
    http://www.kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat ... P_2194.jpg
    Tunnustaakos kukaan OD:läinen tehneensä hankintoja?
    Hieno peli ja näkyypä siinä yhä olevan paikallaan 80-luvun rakkariantennit ja kaikki :rotfl:
     
  19. chevy 4ever

    chevy 4ever 1st gear

    silliä

    muuten oikein mukava tapahtuma, mutta se saatanan avo corolla olis saanu jättää sen sudittelun väliin... kaikki hiekkapölyt naamalle... tosin ymmärtäähän sen isohiekka kenttä ja porukkaa ympärillä, kerranki paikka missä näyttää toyotan voimavaroja!
     
  20. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Kysäse nimimerkki Fargolta! :D

    Oli kiva tapahtuma, kiitos järjestäjille!
     

Kerro tästä muillekin!