Wasa Street Race / West Coast Street Cup 2.6 ja 11.8 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Miksu.1g, 2.6.2012.

  1. jtu-1

    jtu-1 1st gear

    Re: Wasa Street Race / West Coast Street Cup 2.6 ja 11.8 201

    Joo kyllä porin kenttä on kultaa vaasaan verrattuna, mut tuskin on edes olemassa täydellistä lentokenttä rataa koska aina on liukasta ja aina sitä ja tätä.. :D mut kyllä sen hyvä olis edes olla tasainen paikka!
     
  2. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Re: Wasa Street Race / West Coast Street Cup 2.6 ja 11.8 201

    Positiivista et makkara oli halpaa
     
  3. PD70

    PD70 3rd gear

    Re: Wasa Street Race / West Coast Street Cup 2.6 ja 11.8 201

    Rata oli mikä oli, vettä sateli ja ajanotto vehkeetkin reistaili välistä. Kisat päästiin kuitenkin ajamaan ja mukavaa oli, kiitokset järjestäjille tästä! :)

    Päivän paras oli kuitenkin se että ajot meni kohtuu mukavasti ja käskettiin jäädä odottamaan kolmospystiä. No siinähän sitten odoteltiin puolitoistatuntia palkintojenjakoa, jossa palkintoa ei kuitenkaan jaettu.
    Noo...samakai se on onko sitä mukavan uusintalähtöjen värittämän päivän päätteeksi kotona yöllä klo1.00 vai 2.30 :wink:
     
  4. studio57

    studio57 Gearhead

    Re: Wasa Street Race / West Coast Street Cup 2.6 ja 11.8 201

    ajetaanko tänäänkin?
     
  5. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Re: Wasa Street Race / West Coast Street Cup 2.6 ja 11.8 201

    pudasjärvellä on tasaista ja pidonkin saa loistavaksi,mutta se ny ei kuulu rannikkoon.minun mielestä sielä kuiteskin kannattais järjestää jonkin muotoinen esim street kisa.
     
  6. navettarenki

    navettarenki 3rd gear

    Re: Wasa Street Race / West Coast Street Cup 2.6 ja 11.8 201

    Kiitos myös täältä järjestäjille. Luontoäiti taas vähän härnäs tapahtumaa, mutta onneks päästiin kisa kuitenki vetämään. Pojat oli mukana kuvaamassa ja ohessa muutama räpsy.

    http://navettarenki.kuvat.fi/kuvat/Wasa ... 11.8.2012/
     
  7. 5670

    5670 Gearhead

    Re: Wasa Street Race / West Coast Street Cup 2.6 ja 11.8 201

    iso kiitos kuskeille sekä talkooporukalle kisojen onnistumisesta.

    rata alkaa olla tiensä päässä jolle on vaikea tehdä mitään radikaalia kunnostusta.kentän alue on kaavoitettu 2010 ja sen läpi vedetään tie joten sitä käytetään niinkauan kuin se on järkevää turvallisuuden kannalta tai saadaan edes hiukan kunnostettua ennenkuin ajaminen loppuu kokonaan.

    seinäjoen kentästä on neuvottelut aloitettu 2010 keväällä mutta koska liikennelentoyhtiö on vaihtunut 3 kertaan sen jälkeen on neuvottelut jouduttu alkamaan aina alusta.töita asian eteen tehdään taas ensikesän suhteen.

    kauhavan sotilaskentän vuokraamisesta on neuvottelut aloitettu toukokuussa 2012.hiukan on byrokraattinen keskustelukumppani mutta eiköhän tuo pikkuhiljaa etene sekin.

    kauhajoen kentästä saatiin tarjous keväällä,myös siitä yritetään saada selvyys ja katsotaan saataisiinko jotain vääntöä aikaiseksi ensikesänä.homma sen suhteen alkaa syksyn aikana.

    kalajoen kentästä en ole vielä kysellyt mutta ei ole mitään syytä miksei siellä voitaisi ajaa.

    Sunrise Cruisersin oma ratahanke etenee hyvin,siitä lisää alkusyksystä.

    meillä on taakkana se että viimeisen kahden vuoden aikana kaikissa järjestetyissä kilpailuissa tai harjoituspäivillä on satanut vettä jossainvaiheessa eli rahaa on palanut kiitettävästi, joten tälläinen pienehkö kerho joutuu laskemaan tarkaan mitä järjestetään ja missä koska jossain vaiheessa tili on tyhjä tällämenolla.jos meillä ei olisi ollut yhteistyökumppaneitä yrityspuolella olisi ajaminen loppunut jo ajat sitten.eli myös sinne suuntaan iso kiitos kuluneesta vuodesta.

    se kolmospytty sotku on allekirjoittaneen moka,lähetän pytyn heti kun saan osoitteen.

    että näin tälläkertaa,oli hienoa olla mukana järjestämässä tapahtumia vaasan alueella,höpötellä vanhojen tuttujen kanssa ja paljon tuli taas uusia naamoja tutuksi.ensikesää on aloitettu tänään suunnittelemaan tallilla eli ensikesää odotellessa vielä kerran kiitos kuluneesta kesästä


    Lehtinen Juha
    Sunrise Cruisers

    P.S Meillä on ja tulee olemaan halvimmat makkarat. :D
     
  8. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Re: Wasa Street Race / West Coast Street Cup 2.6 ja 11.8 201

    Tulipa käytyä Jonin (PD70) ja Dusterin kanssa Wasassa. Sade kesti niin vähän aikaa, ettei päässyt meitä edes kyrpimään ja 11 sekunnin katuauton alustalla rata on vielä ihan JEES. Tulipa oikeen semmonen wanhan ajan West Coast -fiilis päälle.

    See you next kesänä!

    Terv. Street Bracket 877 ilmanpainemies
     
  9. rl

    rl Gearhead

    Re: Wasa Street Race / West Coast Street Cup 2.6 ja 11.8 201

    Kyllähän niitä kisoja voisi järjestää missä vaan, vaikka alastarossakin. Yhdistystoiminnassa kyse onkin enemmänkin siitä että löytyykö riittävästi talkooporukkaa että sen järjestämisen pystyy hoitamaan kunnolla eikä vain välttävästi. Lisäksi tarvitaan porukkaa, joka on valmiina tuhraamaan siihen päivän kisaan useamman päivän matkustamisineen, nimittäin kisat järjestetään enimmäkseen edellisellä viikolla eikä silloin Lauantaina. Kaikki lupahässäkät ja ambulanssin sekä palokunnan järjestäminen on moninkertaisesti aikaavievämpää ja kalliinpaa muualla kuin kotipaikkakunnalla, joten tästäkin syystä muilla radoilla ajaminen on normaalia riskialttiimpaa touhua.

    Fakta on kuitenkin se että yksikään yhdistys ei näillä touhuilla rikastu, varsinkin jos sade pilaa kisoja, nimittäin se sade ei vaikuta kuluihin millään tavalla, koska ne ovat keskimäärin vakiot, ainoastaan tulot jää saamatta. Ikävä kyllä ei taida olla olemassa kelivakuutusta...

    Henkilökohtaisesti nostan hattua Vaasalaisille järjestäjille, kun jaksavat vuodesta toiseen jatkaa painamista näiden katukisojen eteen, vaikkakin olosuhteet ovat mitä ovat. Mun laskujen mukaan ovat tehneet sitä jo yli 20-vuotta... Ja kuten Juha mainitsi, niin neuvotteluja käyvät jatkuvasti taustalla. Kisojen järjestämisen on jo lopettanut muutamat kerhot, joilla ratapuoli oli kondiksessa.

    Kauhajoen ja Kalajoen radat ovat edelleen vapaasti käytössä, joten eikös tästä maasta nyt löytyisi yhtään porukkaa, joka alkaisi järkkäämään kisoja, niin saataisiin takaisin se neljän radan West Coast Cupit?! Tai muuten vaan enemmän möykkää katuauto rintamalle!

    T:Roope
     
  10. Juppee

    Juppee Gearhead

    Re: Wasa Street Race / West Coast Street Cup 2.6 ja 11.8 201

    Toi meidän PJ yrittää kovasti ottaa kunnian tuosta 3.pytty selkkauksesta mutta senverran minäkin aiheeseen sekaannuin, että toimitatko yhteystietosi mulle niin laitetaan pytty postiin.
    Ja pahoittelut kämmennyksestä.

    Terveisin -jupe- (040 5406488, juppee@gmail.com)
    Sunrise Cruisers ry
     
  11. starcraft

    starcraft Gearhead

Kerro tästä muillekin!