Wasaracepark esittelee toimintaansa vaasassa 23.11

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 5670, 19.11.2008.

  1. 5670

    5670 Gearhead

    elikkäs ratahankkeessa mukana olevat kerhot tuovat paikalle omaa kerhoa/lajia esittelevää kalustoa.paikalla on kiihdytysautoja/moottoripyöriä,jokkisautoja,legends,motocros,karting,speedway sekä rc-kalustoa+muuta mitä paikalle mahtumaan saadaan mahdollisimman paljon.elikkäs ensi sunnuntaina etupyörät kohti vaasaa katsomaan paikan päälle katsomaan ja kuuntelemaan mitä ratahankkeelle tällä hetkellä kuuluu.
    tottakai siellä on virallisen kisamakkaran myyntipiste sekä kaffetta ja hemua.
    ja jotta ei tartte kitistä pääsymaksusta ja sen suuruudesta on tapahtuma ilmainen.
    eli uusiksi viä kerran:
    paikka: DELTTA-AUTO myllärinkatu
    aika:23.11(sunnuntai)10-17
     
  2. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Nostetaanpas aihetta ylös ja tiedustellaan samalla josko sitä aiheeseen liittyvää vaatetusta olis tarjolla/myytävänä sunnuntaina?
    ..alkaa olemaan hiukan kylmät ilmat.

    Mielenkiintoista nähdä muutenkin tuota racekalustoa valkoista maata vasten..! :eek:


    :D
     
  3. studio57

    studio57 Gearhead

    tulossa ollaan katteleen tilannetta !!!
     
  4. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Sullahan olis sitä kalustoakin varmaan..?

    Ja muutenkin, tarttisko tuonne jotakin "läppäri-slideshowta", tms visuaalista rekvisiittaa? Mulla olis yksi vanha salaman raiskaama läppäri jolla dvd:t saa pyörimään ja tämä pöytämäkki on aika kompakti myös.. Rekvisiittaa rahvaalle! :wink:

    Täytynee vielä viimeisinä tunteina kehitellä jotakin lavasteita tuonne? Voi varmasti vaikkapa printata yhdelle tai parille aaneloselle juttua omasta kalustosta ja tulla sen kanssa, mikäli on liian hankala tuoda se oma kalusto näytille? Kai siellä seinä/ilmoitustilaa löytyy sen verran?

    :odroll:
     
  5. studio57

    studio57 Gearhead

    Novasta on motti pois ja Chevellessä turbojen ja ruiskun asennus. voishan sitä jotain kehittää tuohonkin. mietin huomenna, luulin että teillä oli jo sisäpaikat täynnä niin en hirveesti asiaa oo miettiny.
     
  6. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Juu taitaa olla kyllä sisäpaikat aikapäivää sitten loppu. Mutta sinä media-alan erinomaisena ammattilaisena tiedät varmaan miten tuoda julki tuota juttua muillakin tavoin..!? :wink: Brosyyrit ym läpperit mukaan! :lol: Pääasia että se suuri yleisö saa kuvan jotta miten lähimailla harrastetaan tuota asiaa! Tässä joutuu mielikuvitus koville! Miten olis sellainen "läppäriviidakko" jossa on yhteen nurkkaan kerätty jokaisen halukkaan läppäri jossa pyörii joko kuvadia-showta tai jopa videota? Siinä ikäänkuin määrä korvaisi laadun? Tulis jonkinlainen massa-efekti että joka tuutista samaa aihepiiriin kuuluvaa materiaalia..
    Plus tietysti niitä printtejä aaneloselle sinne takaseinälle! :lol:

    ..niin, nyt tarttis keskustelun aloittajan kommenttia aiheeseen että ollaanko menossa liikaa metsään alkuperäisestä ideasta?
     
  7. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    tokihan sitä mennään Porista Waasaan tutustumaan kalustoon, etenkin Tekoniemen Javelin kilpuri lämmittää krapulaa tässä kun edetään pohjosta päin...
     
  8. Juppee

    Juppee Gearhead

    Hyvin oli huhu levinnyt ympäri Pohjanmaata... Väkeä riitti koko päiväksi, ja välillä aivan ruuhkaksi asti. Paljon tuttuja naamoja kamerat kaulassa, joten ainakin on kuvia luvassa. Tästä esimakua.
    Kyllä se rata tänne vielä saadaan 8)
     
  9. studio57

    studio57 Gearhead

    hieno homma!!! 2012 se sit ois ajokunnossa :)
     
  10. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Oli kyllä melkoinen menestys tuo tämänpäiväinen tapahtuma!
    Ja kevään puolelle suunnitellaan kuulemma jo suurempaa racenäyttelyä hiukan isompiin tiloihin (botnia-halli, vaasan jäähalli tms?). Olis ollu nyt tähän ensimmäiseen näyttelyyn niin runsaasti kalustoa tarjolla että harmillisesti tuo paikan koko asetti jonkinlaiset rajat. Mutta peli on avattu, nähtiin ainakin missä laajuudessa homma kiinnostaa suurta yleisöä! :)

    ..ai niin, kuvia! :lol:
     

Kerro tästä muillekin!