Wasaracepark esittelee toimintaansa vaasassa 23.11

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 5670, 19.11.2008.

 1. 5670

  5670 Gearhead

  elikkäs ratahankkeessa mukana olevat kerhot tuovat paikalle omaa kerhoa/lajia esittelevää kalustoa.paikalla on kiihdytysautoja/moottoripyöriä,jokkisautoja,legends,motocros,karting,speedway sekä rc-kalustoa+muuta mitä paikalle mahtumaan saadaan mahdollisimman paljon.elikkäs ensi sunnuntaina etupyörät kohti vaasaa katsomaan paikan päälle katsomaan ja kuuntelemaan mitä ratahankkeelle tällä hetkellä kuuluu.
  tottakai siellä on virallisen kisamakkaran myyntipiste sekä kaffetta ja hemua.
  ja jotta ei tartte kitistä pääsymaksusta ja sen suuruudesta on tapahtuma ilmainen.
  eli uusiksi viä kerran:
  paikka: DELTTA-AUTO myllärinkatu
  aika:23.11(sunnuntai)10-17
   
 2. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Nostetaanpas aihetta ylös ja tiedustellaan samalla josko sitä aiheeseen liittyvää vaatetusta olis tarjolla/myytävänä sunnuntaina?
  ..alkaa olemaan hiukan kylmät ilmat.

  Mielenkiintoista nähdä muutenkin tuota racekalustoa valkoista maata vasten..! :eek:


  :D
   
 3. studio57

  studio57 Gearhead

  tulossa ollaan katteleen tilannetta !!!
   
 4. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Sullahan olis sitä kalustoakin varmaan..?

  Ja muutenkin, tarttisko tuonne jotakin "läppäri-slideshowta", tms visuaalista rekvisiittaa? Mulla olis yksi vanha salaman raiskaama läppäri jolla dvd:t saa pyörimään ja tämä pöytämäkki on aika kompakti myös.. Rekvisiittaa rahvaalle! :wink:

  Täytynee vielä viimeisinä tunteina kehitellä jotakin lavasteita tuonne? Voi varmasti vaikkapa printata yhdelle tai parille aaneloselle juttua omasta kalustosta ja tulla sen kanssa, mikäli on liian hankala tuoda se oma kalusto näytille? Kai siellä seinä/ilmoitustilaa löytyy sen verran?

  :odroll:
   
 5. studio57

  studio57 Gearhead

  Novasta on motti pois ja Chevellessä turbojen ja ruiskun asennus. voishan sitä jotain kehittää tuohonkin. mietin huomenna, luulin että teillä oli jo sisäpaikat täynnä niin en hirveesti asiaa oo miettiny.
   
 6. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Juu taitaa olla kyllä sisäpaikat aikapäivää sitten loppu. Mutta sinä media-alan erinomaisena ammattilaisena tiedät varmaan miten tuoda julki tuota juttua muillakin tavoin..!? :wink: Brosyyrit ym läpperit mukaan! :lol: Pääasia että se suuri yleisö saa kuvan jotta miten lähimailla harrastetaan tuota asiaa! Tässä joutuu mielikuvitus koville! Miten olis sellainen "läppäriviidakko" jossa on yhteen nurkkaan kerätty jokaisen halukkaan läppäri jossa pyörii joko kuvadia-showta tai jopa videota? Siinä ikäänkuin määrä korvaisi laadun? Tulis jonkinlainen massa-efekti että joka tuutista samaa aihepiiriin kuuluvaa materiaalia..
  Plus tietysti niitä printtejä aaneloselle sinne takaseinälle! :lol:

  ..niin, nyt tarttis keskustelun aloittajan kommenttia aiheeseen että ollaanko menossa liikaa metsään alkuperäisestä ideasta?
   
 7. HornetRWB

  HornetRWB Gearhead

  tokihan sitä mennään Porista Waasaan tutustumaan kalustoon, etenkin Tekoniemen Javelin kilpuri lämmittää krapulaa tässä kun edetään pohjosta päin...
   
 8. Juppee

  Juppee Gearhead

  Hyvin oli huhu levinnyt ympäri Pohjanmaata... Väkeä riitti koko päiväksi, ja välillä aivan ruuhkaksi asti. Paljon tuttuja naamoja kamerat kaulassa, joten ainakin on kuvia luvassa. Tästä esimakua.
  Kyllä se rata tänne vielä saadaan 8)
   
 9. studio57

  studio57 Gearhead

  hieno homma!!! 2012 se sit ois ajokunnossa :)
   
 10. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Oli kyllä melkoinen menestys tuo tämänpäiväinen tapahtuma!
  Ja kevään puolelle suunnitellaan kuulemma jo suurempaa racenäyttelyä hiukan isompiin tiloihin (botnia-halli, vaasan jäähalli tms?). Olis ollu nyt tähän ensimmäiseen näyttelyyn niin runsaasti kalustoa tarjolla että harmillisesti tuo paikan koko asetti jonkinlaiset rajat. Mutta peli on avattu, nähtiin ainakin missä laajuudessa homma kiinnostaa suurta yleisöä! :)

  ..ai niin, kuvia! :lol:
   

Kerro tästä muillekin!