Waterless

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja diesel72, 28.12.2012.

  1. diesel72

    diesel72 1st gear

    Saakohan Suomesta vesivapaata jäähdytysnestettä? kiehumispiste 180
     
  2. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Pelkkä jäähdytinneste, eli etyleeniglykoli ei ilmeisesti käy? siinä kiehumispiste wikipedian mukaan 197 astetta.. Et sitten kuvaavampaa otsikkoa keksiny :lol:
     
  3. diesel72

    diesel72 1st gear

    Niin, tämä kyseinen litku löytyy englannista, ja on tuotemerkiltään Evans waterless engine coolants. Ero perinteiseen glykooliin missä tosiaan kiehumispiste jotain 193 astetta, mutta ei kestä tässä seossuhteessa pakkastta kuin 12,9 astettaa mutta kun seossuhde perinteinen 50/50 niin kestää pakkasta mutta lämmönkestävyys on jotain 100 astetta ja paine jäähdytysjärjestelmässä melkoinen, kun waterless kestää -40 pakkasta ja lämpöä sen 180 astetta eikä painetta järjestelmässä eikä tarvi uusia auton eliniän aikana jos ei sekoita jotain sopimatonta litkua esim vettä ,g30 tai glykoolia joukkoon kun perinteiset nesteet pitäisi vaihtaa jonkun parin vuoden syklillä kai.
     
  4. Masa71

    Masa71 Gearhead

    No jos pikaiseen kattoo Evansin kotisivuilta niin virallista diileriä ei näy...

    Saahan sitä varmasti kun jonkun firman kautta tilaat jollet itse halua tilata netin kautta.
    Hinta voi olla mitä hyvänsä, ei varmaan kuitenkaan halvempi kuin mitä ns. paikan päällä yli tiskin.
     
  5. -TH-

    -TH- Gearhead

    mitähän virkaa tuolasesta liemestä on? eiköhän autoihin joudu sillon tällön lientä vaihtamaan/ uusimaan vaikkei nesteen keston/vanhuuden puolesta olisi tarvekaan?

    vaikuttaa ihan turhalta tuotteelta...
     
  6. Toope

    Toope 2nd gear

    Laittaa jarrunesteet syyläriin... :lol:
     
  7. diesel72

    diesel72 1st gear

    joo kumpaa dot4 vai dot5
     
  8. Rellu8

    Rellu8 Gearhead

Kerro tästä muillekin!