Weatherstrip, catwhiskers, ovilasien tiivisteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja DD6, 16.3.2007.

  1. DD6

    DD6 Gearhead

    Menee sekaisin nimitysten kanssa.
    Eli: täytyisi kehittää Plymouthin ovilaseja varten uudet tiivisteet, eli ne jotka ovat ikkuna-aukon alareunassa sisä- ja ulkopuolella. Yksinkertaistettuna kait siis ovilasien tiivisteet. :oops:
    Samoin tarvetta olisi uralistoille ovilasin ja sätkäräppänän välisessä pienassa.

    Forwardlookin foorumilla pähkäilivät samoja nimityksiä.

    Kumpi lienee lasitiivisteille se virallisempi nimitys, catwhisker vai ihan weatherstrip? Uralista pienaan lienee division bar (gasket) tms.

    No sitten alkaakin se mielenkiintoinen osuus, eli osien hankkiminen. Muitakin samakoppaisia autoja liikkuu, oletteko saaneet rojua mistäpäin? Gary Goers?
     
  2. DD6

    DD6 Gearhead

    Vastaankin itse itselleni, löytyihän sitä dataa kun jaksoi kaivaa. Mukavahan se on jos tästä muillekin on apua:

    Restoration Specialties nimittää ovilasien tiivisteitä Inner belt ja Outer belt strip:eiks (belt weatherstrip). Uralistat ovat luonnollisesti glass run channel ja sätkäräppänän vastainen division bar.

    Hinnatkaan eivät päätä huimaa. 8)
     

Kerro tästä muillekin!