web master

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja dodge, 25.1.2008.

 1. dodge

  dodge Gearhead

  Heikki !

  Herätys minten meinaat jatkossa toimia sivujen kanssa kiirettä pitää mutta hommat pitää hoitaa ?? ilmoita edes oletko vielä hengissä ??

  T:patu
   
 2. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Malttakaa vielä hetki, 4.2.2008 pitäisi olla valmista.

  Pyydän anteeksi viivytystä FMA:n kanssaharrastajilta, tässä pieni selitys jos joku sellaistakin kaipailee.

  Keväällä 2007 sovittu FMA:n sivuston uudistaminen kun oli lähtökohtaisesti kytketty OD:n omien uudistusten julkaisemiseen niin FMA:n uudistus on jäänyt OD:n aiheuttaman lumipalloefektin jalkoihin. OD:n lähestulkoon valmiit uudistukset kun jämähtivät toukokuussa 2007 viime metreillä teknisiin pulmiin ja sen jälkeen alihankkijamme sopimat muiden asiakkaiden aikataulut siirsivät OD:n uudistuksen parissa työskentelyn syksyyn. Valmista piti olla ensin lokakuussa ja sitten joulukuussa niin FMA:n kuin OD:nkin osalta, mutta taas valitettavat takaiskut sotkivat aikataulut ja konseptit.

  Olen tässä nyt koettanut parhaani mukaan tehdä näitä kaikkia hommia eteenpäin, mutta vuorokaudessa ei ole kuin 24 tuntia ja kassassakin on pohja, niin valmista ei ole vielä tullut. Pyrkimys on kuitenkin ollut kova eikä tässä ole kyse mistään lonkanvetämisestä sovittujen asioiden hoitamisen sijaan sillä ymmärrän toki, että FMA:n sivut ovat yhdistykselle tärkeät ja OD uudistuksineen on meikäläiselle jopa sitäkin tärkeämpi kaikkine ajallisine ja taloudellisine satsauksineen. Koska FMA:n sivutkin on toteutettava niin nyt nämä projektit on irroitettu toisistaan ja keskityn OD:n saattamiseen valmiiksi ja FMA:n sivusto tulee alihankintana ulkopuoliselta toteuttajalta. Sivuston uudistuksen maksan itse yhdistyksen kassaa rasittamatta ja sen pitäisi olla nyt siis valmis 4.2. mennessä.
   
 3. dodge

  dodge Gearhead

  webbi !


  Ok !
  Asia harvinaisen selvä.Ymmärrystä löytyy kyllä tältäkin puolelta.Kysin kun ei sinusta ei ole kuulunut vähään aikaan mitää.
   

Kerro tästä muillekin!