webasto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja chevy 4ever, 22.1.2007.

  1. Mopo305

    Mopo305 1st gear

    Mersussa vastaavanlainen pumppu,lämppärillä.Hajottamot täynnä niitä,on hiukka vaan isompi.
     
  2. roubeu

    roubeu 1st gear

    Saako sen suoraan sen tilalle? Siis onko se se musta mötikkä mihin tulee ne letkut?
     
  3. Mopo305

    Mopo305 1st gear

    Ainakin mun websussa pumppu irrallisena letkujen välissä,samaten toi mersun pumppu on letkujen välissä.Liittemet ei varmaan sopinu suoraan,mutta se ei pitäis olla ongelma.Koitas KL-varaosa,myy mersun osia,ei toi pumppu aivan hirveitä maksa.Kaha Oy myy webaston osia,ainakin tuo maahan.
     
  4. Mopo305

    Mopo305 1st gear

    Näinhän siinä kävi,mulla meni mersusta just toi pumppu.KL-varaosat 65e osanumero 16849
     
  5. mke77

    mke77 Gearhead

    toimii!! olikin yksinkertasemmin toteutettu kuin luulin!!

    ja samalla tuli yks termo top s:kin korjattua!! :D mihinköhän senkin laittais 8)
     
  6. roubeu

    roubeu 1st gear

    Siis toi on vähän erikoinen juttu, se webasto lähtee kyllä käymään niinkuin pitää ja se letku mikä menee sinne auton sisään alkaa lämpiään oikeen kunnolla, ja luullakseni se toinenkin mikä menee moottoriin, mutta ne kaksi pientä ei lämpene... Mutta miksei se lämpö tule sisälle asti? Jos se pumppu olis hajalla niin pitäiskö sitte minkään lämmetä? Ettei olis joku tukos jossain? Kiertääkö tossa webastossa muuten pelkkä jäähdytinneste?
     
  7. mke77

    mke77 Gearhead

    jos auto oli noin uus( `04)? niin siin voi olla termostaatti(eli usein sähköllä niinkuin henkilö mb:t) ohjatut vesiventtiilit, auton omassa lämmityslaitteessa!! jos niille ei tule käskyä aueta auto sammuksissa!! kokeile virta päällä ja lämppärin puhalllin 1:kös nopeudella??
     

Kerro tästä muillekin!