west coast street cup 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja JHa, 25.11.2006.

  1. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Hyvät oli kisat, tuolla on muutama kuva
     
  2. puerco

    puerco 3rd gear

  3. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Nonnii, reissu on takanapäin ja ollaan yhtä kisakeikkakokemusta rikkaampia. Kisathan tais sujua ihan hienosti ja sää helli kansaa että taitaa muillakin olla tuota naamanahkan punoitusta.. :lol:

    Päivän päätteeksi saatiin sitten todellinen ohjelmanumero vailla vertaa. Varsinaisen kisan ratkettua odotimme hetken että eräs odotettu mielenkiintoinen "rakennelma" saisi vetäistä testilähdön, ja sehän onnistui..tavallaan.
    Testilähtö lähti valtavan savupilven saattelemana ja ennen radan puoltaväliä matka katkesi tekniikkahaveriin, tulipaloon ja viikonlopun massiivisimpaan radanrasvaukseen.. :eek:

    Lähes kaikki katsojat olivat jo poistuneet tuolloin pelipaikalta mutta kuvia tästä näytöksestä sekä muistakin viikonlopun vauhdikkaista käänteistä tulee sitten kun olen jaksanut laittaa ne näytille. Nyt ei vaan jaksa.. Väsyttää! Nyt otetaan unta palloon joten palailemisiin..! :wink:
     
  4. Sittana

    Sittana 1st gear

    Pahus.. oltiin paikalla aikas myöhään, mut ainoo missä havaitsin tulipaloa oli oma naama! :poff: Onneks kylmä olut viilentää!

    Eihän tää muuten vaan koske meidän kotimaan hienoa Proomod autoa?
     
  5. Mopar

    Mopar Gearhead

    Tulis yht äkkiä noista ominaisuuksista mieleen erä Mersu?
     
  6. jt

    jt 3rd gear

    Hyvät oli kisat,kiitokset järjestäjille ja kilpakumppaneille.Saldona oli uusi oma ennätys 10.55/212 km/h.Rata oli taas hyvässä kunnossa.Kiitokset Luigin tiimille ajoramppien ja ilmanpainemittarin lainasta.
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Mukavat ja viihdyttävät kisat Porissa taas kerran :rotfl:

    Meillähän oli tuolla lainakuski nimeltä Tero Ruusuvirta, joka oli viimeksi ajellut tommosta autoa noin kymmenen vuotta sitten Valiantilla parhaan ajan ollessa 11.7 / 180. Porissa sitten eilen kaveri hyppäsi Camaron puikkoihin ja vetäisi heti ensi yrittämällä 10.70 / 210 valitten, ettei tunnu misään :eek: Tämä kai kertonee jotain radan hyvästä kunnosta, autosta tai kuskin kyvyistä vetää lappu lattiaan, kunhan vaan mahdollisuus koittaa. Tokaan vetoon sitten ladattiin hiukan enemmän, ainakin noin ruiskun säätöjen puolesta, mutta aika jäi valitettavasti torsoksi sen ollessa 10.80 ) 207 auton savuttaessa pahoin koko matkaan.Varikolla sitten paikallistettiin ja löydettiin vika, joka paljastui Kansipahviksi. Onneksi meikäläinen on sitä' sorttia, että kaikkeen pyritään varautumaan, joten uusi pahvi löytyi matkasta jolloin talkoot olivat valmiit.
    Parin tunnin äherryksen jälkeen kone oli sitten taas kasassa ja päästiin pudotuksiin mukaan Hellströmmin Annea vastaan. Kisa oli tiukka ja tasaväkinen Annen Ramblerin nopeammista ajoista huolimatta, sillä Teron nappireaktiot antoivat mahdollisuuden todelliseen yllätykseen, mutta aivan ei riittänyt, sillä maalissa eroa oli peräti .085 sekuntia :eek: Tämän johdosta kävimme tietysti onnittelemassa tiimin kanssa Annea ja hänen porukkaansa voitosta kuten kuvaan kuuluu :rotfl:

    Sitten hiukan murheellisempiin uutisiin, sillä nyt oikeasti näyttäisi siltä, että Ruiskuturnee kokee päätöksensä tällä erää tässä motissa, sillä ajoin itse Finaalilähtöjen jälkeen vielä yhden vedon ajan ollessa 10.600 / 211, jolloin totesin ettei toi systeemi sovi sellaisenaan tohon mottiin ilman dynossa käyntiä. Syy tohon päätökseen piilee siinä, että 1090 Demon kaasarilla toi samainen auto menee 10.40 aikoja leikiten. Eli Sari oli TAAS vaihteeksi oikeassa, kun ilmoitti jo aikaisemmin, ettei toi systeemi futaa ja tahtoo kaasarin takaisin paikoilleen. Eli kaasari paikoilleen takaisin :eek: :eek:

    Muuten kiitokset järjestäjille hyvistä puitteista ja olosuhteista :rotfl:

    Yksi asia mua kyllä huolestuttaa, nimittäin osallistuja määrät :eek: Mitä ihmettä on WCSC kisoille tapahtunut, kun D-ryhmässä on paikalla 3 osallistujaa ja C-ssäkin vaan 4 :eek: Herätys kaikki näistä jutuista kiinnostuneet ja muutkin, jotka kynnelle kykenevät, sillä jos autoja ei lähitulevaisuudessa radoille saada, loppunevat sekä järjestäjien että yleisön mielenkiinto lajiin. Missäs me sitten ajetaan :soosoo:
     
  8. Petri K

    Petri K 1st gear

    Laitoin "Luigi" yv:tä

    Oli mielenkiintoiset kisat taas kerran.

    Täytyy tästä lähteä tallille taas laatikon kimppuun.

    Syy tuohon tulipaloon oli sellainen että laatikossa vähän liikaa öljyä ja heitti mittatikun reiästä pakosarjalle öljyt.
    Kiireessä oli tikun lukitus unohtunut.

    Kiitokset kaikille neuvoista ja avusta ja järjestäjille nopeasta reagoinnista tulipaloon.
     
  9. DX

    DX Double Gearhead

    Sää oli ihan mainio tuuli viilentävästi ja aika tasaseen joten ei lie häirinnyt paljoa ajamista, olkapäät kyllä kyrmähti auringon armottomasta paahteesta

    Tuossa kans muutama kuva, oli niin paljon tuttuja liikkeellä etten ollut oikeen skarppina kameran kans ja saalis jäi laihanlaiseksi.

    http://kuvablogi.com/blog/7901/6/
     
  10. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Oukkei eli nyt on kuvat nähtävillä:
    http://public.fotki.com/Rinnewood/races/wcscpori07/

    Laitoin koko kuvasaldon ihan yhteen ja samaan albumiin eli siellä on sitten heti alkuun reissusta ja kisapaikan rakentamisesta joitain kuvia.
    Toisinsanoen kuvausnäkökulma on näin järjestäjäpuolen tai tarkemmin sanottuna ajanottohenkilökunnan silmin katsottuna.
    Mersushow taitaa löytyä ihan viimeiseltä sivulta.. :wink:

    Ilman kommelluksia ei näitäkään lavasteita saatu pystyyn mutta kun hyvällä porukalla oltiin matkassa niin monet makiat naurut saatiin viikonlopun aikana.. :lol:

    Ja meidän possubussia ei tarvinnu edes kertaakaan korjata paluumatkalla!! :eek: :poff:
     
  11. kime2

    kime2 Gearhead

    Jälleen Rinnewoodille iso Kiitos hyvistä kuvista!

    Olipa hienoa nähdä tuolla kuvissa se "hot rod"-maalattu Challenger,eikös tämä kyseinen yksilö esitelty V8:ssa joskus 80-luvun alkupuolella?
     
  12. plyma69

    plyma69 1st gear

    Hyvät kisat porissa, illalla keskustassa ja yyterin parkissa tänään näkyi muutama hieno harrastepeli. Tuossakin olis kuvia kisoista http://plyma69.kuvablogi.com
     
  13. gremlin

    gremlin Gearhead

    Whoowiiii, niinkuin ameriikissa sanotaan.
    Todella hyvat kapinat oli. Kiitos kaikille kuskeille ja muulle porukoille koko showsta. Loistava keli ja eipa juuri suuria siivoomisia, pikku roiskeita sillon tallon, kuuluu tietenkin lajin luonteeseen. :odroll:
    Hyva rata saatiin aikaseks ja pysy hyvana koko paivana, tai oikeestaa parani koko ajan. Ihme liisteria toi VP, helevetin liukasta ekaks mutta pito paranee koko paivan! Yleensa meil on VHT limaa ja se on heti hyva pito silla mutta se ''kuluu'' poijes pitkin paivaa ja tulee ns. ''bald spotteja'', mutta tolla ei tuu :odroll: Mitahan sita oikeen tarttis kayttaa tulevaisuudessa?
    Aivan loistava kisojen paatos oli Petri K:n lyhyeksi jaanyt veto Merssulla, luonnollisesti pahoittelut ''pikku'' haaverin johdosta. Siina kylla varmaan tuli porukoille selvaksi missa voima asuu :D Pikkusen oli kylla siivottavaa, n.150m, mutta kylla se siita saatiin hyvan porukan ansiosta luutattua.
    Kylla ens kesana varmaan tarttee olla diesel luokka, talla kertaa nopein oli Volvo(powered by Cedric) 12.5(?) vetasylla. Ja mun pikkuselle vakio F250 Foord kuormurille 18.5 :rotfl:
    Perskules muuten kun en huamannu ponpata KÄkon ja Kiakun kyytiin Metallikaa kattomaan :mad:
    Jaajuu, se Kakon Manba ihailu :odroll: juttu ei taida olla ihan tuulesta temmattu homma, se stana tunnisti piisit heti ekasta soinnusta, mistahan se nekin on oppinu :odroll: Varmaan kotona kuunnellu etta saa sitten muualla pullistella :rotfl: Ja Luigikin oli ostanu uuden bussin, ja pyytany viela entisen omistajan maalaamaan sen Rauman Lukon vareisiin :soosoo: erikoista toimintaa :-?
     
  14. flanagan

    flanagan Gearhead

    Olipa hienoa nähdä tuolla kuvissa se "hot rod"-maalattu Challenger,eikös tämä kyseinen yksilö esitelty V8:ssa joskus 80-luvun alkupuolella?

    Joo ton saman auton näin ite viimekesänä Porin kisoissa ja illalla kaupungilla! Tossa autossa on mielestäni mukavasti taltioitunut Suomi "hottentotti" aika, uskon ja toivon että säilyy jatkossakin samassa kuosissa.
     
  15. gremlin

    gremlin Gearhead

    Luultavasti toi Challenger mista puhutaan on Putten vankkuri. Riikosen Simo on maalannu sen -79 vuanna, ja sita ei oo sen koommin maalattu!
    Auton Putte ostanut n.-76-77 ja se on alkuperaanen isolohko suomi-auto!!!
    Autohan nykyaan on putten tyttaren(n.13v) omistuksessa, eika varmaan vaihda omistajaa :soosoo:
     
  16. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Huomasin kumman jutun, että kuvieni alla näkyvät numerot toimivat myös skype numeroina eripuolille maailmaa..?
    :eek:
    Oon just männä viikolla tutustunu tohon skypehommaan nii se on mulle vielä hieman vieras juttu, eli etten olis ottanu mitään herneksiä tuosta nenään niin piti laittaa kuvatekstit numeroiden tilalle..
    Pirunmoinen homma siinäkin ja kun muutamasta kymmenestä autosta on muutama sata kuvaa nii meinaa mielikuvitus loppua joten siellä saattaa lukea ihan mitä sattuu.. :oops:

    Nyt aurinko paistaa pitkästä aikaa täälläkin joten lähden ulos viettämään kesälomapäivää! :pinup: 8)
    Sähköposteihin+yv viesteihin vastailen myöhemmin joten soon moro taas hetkeksi..! :wink:
     
  17. Petri K

    Petri K 1st gear

    Ei kellään tullut videolle tuo mersun testilähtö talteen?
    Olis kiva nähdä mitä tuossa oikein tapahtui
     
  18. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Tottahan tuosta videokin tallennettiin..
    http://youtube.com/watch?v=0ORzGa34bvY
    Ei tuosta oikein ota selvää mitä siinä kävi, burniksessa ei renkaat pyöriny kunnolla ja lähdön jälkeen alkoi työntämään savua joka paikanpäällä näytti siltä että renkaista irtosi pito ihan täysin.
    Mutta tulihan siitä öljyvanaakin lähes koko matka että olisko savu osittain myös tuota pakosarjalle lentänyttä öljyä.. :odroll:

    Tiedä tuota, tuo juutuubikin suttaa sitä kuvan laatua melkoisesti että enimmäkseen tosta vireosta näkee lähinnä paikalla olevan harvalukuisen yleisön kommenttia ja reaktiota tuohon päivän näyttävimpään suoritukseen.. :wink: :poff:
     
  19. lojo80

    lojo80 Gearhead

    mebe..

    tiedän ettei sais nauraa ku toisel levii vehkeet pitkin katuu mut toi savun määrä.. :lol:
    kunnioitan kyl mersu ukkoja ku ne tol vetelee menemään ja olen kullut juttua et ku oikein on iskussaan ni menee hippasen lujaa..
    ei muutaku "iso peukku" :D
     
  20. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!