west coast street cup 2007

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja JHa, 25.11.2006.

 1. gremlin

  gremlin Gearhead

  Toi pistejuttu on AKKn asettama ehto etta saatiin yleensakaan mahdolliseksi tutustumis(ex. kerta)lisenssien kaytto talle kaudelle kiihdytykseen. Alunperinhan AKK ilmoitti etta kiihdytys puolella ei saa enaa kayttaa kertalisensseja.
  Ehdot oli etta cuppi kisoissa ei jaeta pisteita ja kaudessa saa kayttaa vain 2 kertaa tutustumislisenssia/kausi.
  Mikali kuljettaja kuitenkin hommaa kauden kuluessa oikeen lisenssin niin silloin tulee pisteet aikasemmista ajetuista kisoista myos.
  Luonnollisesti lisenssi pitaa olla hommattuna ennen WCC finaalia, eika kisan jalkeen kun kuski hokaa etta ''perskules, tassahan paasee pokaaleille'' :rotfl:
   
 2. 4Wheeler

  4Wheeler 3rd gear

  Allrighty then, tuon perusteella systeemi kuullostaa järkevältä ja kannustavalta osallistua kisoihin kauden mittaan jos pelit kestää ja kiinnostus herää. Näin ei välttämättä olisi jos Cup-pisteet laskettaisiin vain siitä eteenpäin kun virallisen lisenssin omaa.
   
 3. hervoletti

  hervoletti 3rd gear

  Aika hiljasta olisi wccs:ssä ehkä ollut, jos kertalisenssiä ei olis ollut...?? onneksi on.
   
 4. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mä kattelen tota asiaa siltä kantilta, että onko ton lisenssin/kertalisenssin kanssa vetkuttelemiseen oikeesti mitään muuta syytä kun oma takaraivo? Ei se lisenssin hankkiminen oo mikään kauheen ylivoimanen suoritus, etenkin jos on kisahistoriaa aikasemmilta vuosilta, eikä muutenkaan. Tutkinto on voimassa viis ajamatonta vuotta, ja taitaa fyyrassa maksaa 100€; sitä en tiedä mitä WCC:ssä tutkinnon tekeminen maksaa. Kausilisenssi on sitten joku 70€ kansallisena? Alle satkun kuitenkin, eikä sit tarvi miettii voiko ajaa vai ei. Ite hommasin lisenssin heti, vaikken oo vielä toistaseks ajanut yhtään lähtöö tänä kesänä, ja viimevuonnakin jäi yhteen kyläkisaan. Jso muihin lajeihin vertaa, niin tässä lisenssi irtoo aika helpolla ja halvalla.
   
 5. atiko

  atiko 1st gear

  Vääntäkääs nyt mulle rautalangasta, miten pitää toimia jos haluan tuon lisenssin. Olen ajanut viime vuonna ja fhra:lta tuli tutkintokortti postissa joku aika sitten.
   
 6. Henski

  Henski 1st gear

  Selkeät ohjeet lisenssin ostoon netin kautta löytyy täältä:

  http://www.akk-motorsport.fi/lisenssit/default.html

  Jos ajat vain kotimaassa, tuo 3.kohdan peruslisenssi on riittävä. Lisenssi on voimassa välittömästi sen maksettuasi kuittia vastaan ja varsinaisen läpyskän AKK lähettää ilmoittamaasi kerhoon. Pitää siis olla jonkun AKK:n alaisen kerhon (kilpailija)jäsen, ainakin mun käsittääkseni. Kerhossa ne tarkistaa, että olet suorittanut kyseisen lajin "ratatutkinnon" ja sit sulle lähetetään tuo lisenssikortti himaan.

  Korjatkaa toki jos olen väärässä :oops:
   
 7. atiko

  atiko 1st gear

  Lisäisin senverran, että en kuulu FHRA:han, vaan paikalliseen UA:han. Pitääkö vielä liittyä FHRA:han vai minkätakia ne lähettelee mulle tutkintokorttejaan?!?
   
 8. Henski

  Henski 1st gear

  Sä oot ajanut FHRA:n luvalla järjestetyssä kisassa viimekaudella, joten sun ei tarvitse suorittaa maksullista ratatutkintoa vaan sait sen viimekauden ansioillasi. Nyt sulta siis puuttuu vain AKK:n lisenssi.
   
 9. VulvaS40T4

  VulvaS40T4 1st gear

  Moi!

  Saako Kalajoella 11.8.2007 nyt siis käydä kokeilemassa muutama lähtöä kennojen välissä ilman mitään lisenssiä? Ois tarkotus vaan kokeilla miten oma pirssi kulkee vartin eikä ole kiinnostusta osallistua mihinkään kilpailuun.

  Eli vääntäkee rautalangasta, saako sillä 25e/50e ajaa muutaman lähdön ilman mitään muita vaatimuksia? Kiitos. :)
   
 10. gremlin

  gremlin Gearhead

  Streetman luokassa ei tarvita lisenssia. Siella voi kokeilla autoaan kerran tai useemmin. Riippuu varmaan siita etta paljonko on kuskeja varsinaisissa luokissa kuinka monta streetmannea otetaan mukaan.
  Kannattaa ilmottautua ajoissa tai vaikka ottaa ensin Kalajoen jarjestajiin yhteytta etta mika siella on tilanne.
   
 11. JUX-26

  JUX-26 1st gear

  Kalajoen kisaa koskien kyselyt p046-8864825 mielellään klo 17:00 jälkeen. Ennakkoilmoittautumiset tarkistetaan viimeisen kerran KE 8.8.2007 klo 18:00, sen jälkeen on jo myöhässä!
   
 12. jamota12

  jamota12 Gearhead

  onkohan niitä porin tuloksia jo jossain luettavissa?
   
 13. JUX-26

  JUX-26 1st gear

  50e saa ajaa... erillistä streetman luokkaa ei kalajoella ole. eiköhän noista kuitenkin löydy jokaiselle sopiva... Kaavion teko taukoon mennessä niin monta lähtöä kuin ehtii, kaavioon ei ole pakko tulla mukaan!
   
 14. Cadillac390Man

  Cadillac390Man 3rd gear

  Eipä näkynyt vielä Porin kisan jälkeistä pistetilannetta, kun jo tällä viikolla pitäis toi finaalikin ajaa...

  Onko vielä tietoa WCSC pisteistä Porin jälkeen Street Bracket luokasta?
   
 15. gremlin

  gremlin Gearhead

  Onkohan sun nummeros vaarin teen kerhosivuilla kun sita joku just kyseli ja ihmetteli?
   
 16. Hate

  Hate 3rd gear

  Kyllähän Porin jälkeinen pistetilanne on näkyvillä,ajat vaan puuttuu.
  http://www.sunrisecruisers.com/index/im ... sc2007.pdf
   
 17. JUX-26

  JUX-26 1st gear

  Onkohan sun nummeros vaarin teen kerhosivuilla kun sita joku just kyseli ja ihmetteli?[/quote]

  Pikkuvikoja... Väärää numeroa on ollut liikkeellä ja koitettu korjata sinne minne pystytty oikea on kuitenkin tää 046-8864825 ja tarkoitus on, että tää toimii jatkossa aina kisatiedustelunumerona Kalajoen kisoja koskien, joten laittakaahan talteen...
   
 18. pathe

  pathe Gearhead

  Onkos järjestäjillä kertalisenssillä ajaneitten pisteet aikaisemmista osakilpailuista valmiina kun tulee viimeiseen osakilpailuun lisenssin hommanneena.

   
 19. MJF

  MJF Gearhead

  Kuusinieminen soitteli äsken, oli naputtelemassa osallistujia koneelle. Kyseli että enkö ookaan ilmottautunu ennakkoon, nimeä ei ollut missään listassa :eek:
  Jotain hämärää taitaa olla noissa systeemeissä... Kaverin ilmoitin Dee-ryhmään tästä samalta koneelta, se oli mennyt läpi oikein. Onko tämä jotain diisseleiden syrjintää :lol:
   
 20. JUX-26

  JUX-26 1st gear

   

Kerro tästä muillekin!