West Coast Street Cup 2013

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja gremlin, 3.2.2013.

 1. Metal_Forever

  Metal_Forever 1st gear

  No nyt on pisteet esillä #%&#ele asiat yleensä hoituu ku oikea tiedosto saadaan oikealle henkilölle! ja jatko urputus on muuten sitte kielletty!
   
 2. 383

  383 Gearhead

  Jos noi oli tulokset :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :soosoo: :soosoo: :soosoo: mitä sivulta löytyi niin paljon on paranettavaa
   
 3. BigMonsterBlock

  BigMonsterBlock 3rd gear

  Noniin tosta saa hienon lisukkeen palkintojenjako-osioon, mut löytyskö vielä ton Vaasan viimisen kisan kaavioita jostain että saan kaikkien lähtöjen ajat näkyville? Muiden kisojen kaaviot/lajittelutulokset oonkin jo onnistunu metsästämään.
   
 4. raceman

  raceman 3rd gear

  tuleeko dvd:t ennen joulua?
   
 5. BigMonsterBlock

  BigMonsterBlock 3rd gear

  Viimisen kisan aikoja ei oo vieläkään näkyny mutta aloin jo tehdä ilman niitä vähän sillä mielellä että joulun kieppeillä pitäis alkaa näkyä tv-ruuduiltakin jo.
   
 6. F-body

  F-body 3rd gear

  Ootellaan innolla DVD:n julkaisua ja samalla ihmetellään tulosten saannin vaikeutta. Eikä tää ollut sen enempää kettuilua tai v......a, mutta :eek: .
   
 7. BigMonsterBlock

  BigMonsterBlock 3rd gear

  Nyt kun lättäsin nuo kaikki yhteen niin huomasin että neljän kisan kaavioistakin tulee jo 1h45min vaikka lähdöt on leikattu mahdollisimman tiiviiksi. Eli kalustoesittelyille ja muulle materiaalille jäis vaan 15-30min tilaa jos pysyy yhdessä dvd:ssä. Eli mietinkin tässä että täytyy varmaan laittaa sisältö kahdelle dvd:lle. Siitä ei kauheesti lisäkustannuksia synny mulle kun ne mahtuu samaan kirjekuoreen. Ekalle dvd:lle porin ja vaasan ekat kisat ja tokalle toiset kisat ois varmaan paras ratkasu. Toinen mahdollinen ratkasu on että yhdelle dvd:lle kaaviolähdöt ja toiselle haastattelut ja satunnaiset lähdöt mut se saattais olla vähän tylsää katsomisen kannalta. Aattelin että vois olla jännempää kun niitä on vähän sekasin niin on vaihtelua.
   
 8. studio57

  studio57 Gearhead

  noihan vois tehä dvd-9:lle eli dual layerille sillon pelittäis yhdelläkin kiekuralla
   
 9. BigMonsterBlock

  BigMonsterBlock 3rd gear

  Voihan niitä tehdä joo, mut arvaa tuleeko palautuksia ja vihasta postia kun ei pelitäkään jonkun hyvällä vuonna 1999 ostetulla dvd-soittimella? :rotfl:
   
 10. studio57

  studio57 Gearhead

  voi toki olla näinkin mut nykyään mekin monistellaan about puolet noita dvd-9:ja blueray näyttelee jo 10% osuutta
   
 11. BigMonsterBlock

  BigMonsterBlock 3rd gear

  ...toinen syy on se että satuin jo investoimaan noihin normi-dvd:ihin. :eek: Ei tosiaan mee painon kautta nyt nää kun tuli niin pieni tilausmäärä.
   
 12. BigMonsterBlock

  BigMonsterBlock 3rd gear

  Nyt on DVD saatu kuulkaas editoitua! Materiaalia on kolme tuntii ja viis minuuttia päälle. Tänä yönä laitan koneen renderöimään ykköslevyä, huomenna polttelen niitä, huomenna yöllä kakkoslevy renderöitymään ja ylihuomenna polttelen niitä. Kirjekuoriin on jo nimet kirjoteltu. Todennäkösesti ei tuu perille jouluks koska jouluruuhka mut siinä lähettyvillä kuitenkin. Sit kunhan ehdin tossa joulun jälkeen niin laitan youtubeen kaikkien nähtäville lopun materiaalin mitä ei saanu mahdutettua dvd:lle. Sitäkin tulee jokunen tunti :rotfl:
   
 13. raceman

  raceman 3rd gear

  jaahas posti lappu tuli. pitääpä käydä hakemassa filmi ja laatikko Olutta
   
 14. Tero2

  Tero2 Gearhead

  Perille tuli ja eka dvd katottu...hyvältä vaikuttaa
   
 15. F-body

  F-body 3rd gear

  DVD tuli kanssa haettua postista. Nää työt vaan haittaa taas kerran harrastuksi, et jää katselu huomiselle.
   
 16. ET1121

  ET1121 3rd gear

  Hienolta näyttää, mitä nyt vähän ehdin rekassa vilkaisemaan!!!
   
 17. BigMonsterBlock

  BigMonsterBlock 3rd gear

  No hyvä että on levyt tulleet perille!
  Parannusehdotuksia otetaan vastaan. Kuvauskalustoa ja kameramiestä tietysti päivitetään joo. Varsinkin jos haastattelua teen niin täytyy saada mikrofoni ehdottomasti haastateltavan lähelle ettei taustamelua tuu niin paljoa. Nyt jäi pari hyvää haastattelua sen vuoksi pois. Tosin nekin tulee youtubeen muun materiaalin lisäksi tässä tammikuun aikana niin saa sieltä käydä sit katselemassa.

  Mut jos on muita ideoita niin ei muuta kun kertomaan. Täytyy miettiä että toteuttaako tota jatkossa vai kuvailenko vaan youtubeen ilman mitään kaaviotietoja sun muita hienouksia. Tietty jos joku ei tykkää youtubea katsoa niin vois myydä myös dvd-versiota ilman hienouksia hintaan vaikkapa 4 euroa + postikulut.
   
 18. veekone

  veekone Gearhead

  Vähän on pakko urputtaa,puuttukohan tosta listasta nimiä vai minkä takia
  mulla on heads-upin kakkos pokaali vaasan viimeisestä kisasta. :eek: :eek:
   

Kerro tästä muillekin!