west coast street cup 2014

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 5670, 17.1.2014.

 1. Mutku

  Mutku 3rd gear

  ^asiameininki, onnittelut!
   
 2. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

 3. blowerduster

  blowerduster Gearhead

  hienot kisat oli.pääsi vähän testailemaan autoa.harmi vaan ku loppu lyhyeen ku vetari katkes.ens vuonna uusia yrityksiä :)
   
 4. hosu2

  hosu2 3rd gear

  :wink:
  Onnittelut paremmille!
  Oli hieno kausi,tasaväkistä loppuun asti
   
 5. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

 6. chew

  chew 1st gear

  Hyviä kuvia on arvon kuvaajat taas napsinu. Kiittä. Sattuiskohan löytyä videopätkiä keneltäkään vihreästä Suprasta? Kiinnostais nähdä ite miltä veto näyttää alustan jne osalta.. Jos vaikka talven aikana sais parit pikkuseikat korjailtuiltua.. ;)
  T:Matti
   
 7. chew

  chew 1st gear

 8. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  Vilkaasin tilastoja noitten lauantaina otettujen kuvien suhteen.
  Top 5 mahtuu ainoastaan yksi kuva autosta. :eek: :D

  1. Swap meet
  [​IMG]


  2. Joku "äijä" tuhannen jurrissa tuli huutamaan, että ota kuva,ota ny per#kle se kuva. :poff:
  [​IMG]


  3.Masin pussit
  [​IMG]


  4.Makkaraa ja pyttipannua
  [​IMG]


  5.BMW ja VW
  [​IMG]

  Tietääpähän mitä kuvata seuraavissa kahinoissa...ei ainakaan itse kisoja :poff:

  No joo eihän noissa katselumäärissä monenkaan kävijä kerran eroja ollut mutta top 5 kuitenkin. Onnea voittajille. :rotfl:
   
 9. triniemi

  triniemi Gearhead

  Ja rapsat ennenku unohtuu!

  Perjantaina paikalle ja hyvissä ajoin maaten, jotta olisi kuskikin täydessä iskussa lauantaina. Varikolta piikkipaikka, teltat pystyyn ja tavarat paikalleen. Pistetilanne oli ennen kisaa sellanen, että oltiin 99p Salosen Jarnoa jäljessä, eikä Jarno mikään heittopussi ollut kun oli tuore FHRAn Pro ET mestaruus juuri taskussaan Kalajoella. Sadettakin tarjoili siihen aamupäivään niin, että alko kisa vasta noin klo 14. Aika-ajon tavoitteena oli siis pitää piste-ero alle 100p ja onnistui jopa heti ekalla lähdöllä, 0.515 lamppu riitti lajittelun kakkostilaan ja olikohan Kekarainen Ooppelilla ykkönen.

  Tuossa Pari Haten kuvaamaa videoo:
  https://www.youtube.com/watch?v=cGOeXd_DioE
  https://www.youtube.com/watch?v=Lm4l0J-Upp4

  Hyvin tulee ainaki savua!

  Sitten itse kisaan! Aika myöhään pääsi tämäkin alkamaan lähinnä sateesta johtuen, mutta oli siinä pieni kaavionsäätötaukokin. Dialiksi valkattiin miehekäs 8.99. Ekalle kierrokselle ei vastustaja ilmaantunut lineuppiin, joten soolona jatkoon, täysillä maaliin 8.996. Seuraavalle kierrokselle vastaan musta Camaro 80-luvulta. Taisi kaveri hiukan uinahdella viivalla tai sitten oli kulkemisen kanssa ongelmaa, sain jo 300m kohdalla kiinni ja varmistellen maaliin. Sitten varikolla tulikin Jarno jo yllättäen reilusti onnittelemaan mestaruudesta, oli kai ajanu pikku breakoutin. No eihän siinä ehtinyt paljon juhlimaan, ajotahti on länsirannikon kisoissa niin hektinen. Kolmoskierrokselle vastaan Frank Novalla, hyvillä lampuilla matkaan molemmat, sain juuri ennen maalia kiinni, ehdin hiukan nostaa kaasuakin, mutta 0.019 breakout. Frank breikkas myös, mutta vähemmän, 0.011 ja jatkoi vielä pari kierrosta voittaen koko kisan ja nousi kisan voitolla hienosti sarjan pronssitilalle. No eipä sitä oikein voinu harmitella mestaruus taskussa ja päätettiin osallistua vielä iltakisaan. Tai eikai se kisa ollut, lähinnä näytösluontoinen tilaisuus kelloa vastaan.

  Ajoin heti toisena parina, kello jotain 21:30-22:00 väliltä ja ihan riittävän pimeetä oli. Tuossa Juolan Petrin hieno video:
  https://www.youtube.com/watch?v=BaKeqtkL5s8

  Ratahan oli hyvin merkattu pituussuunnassa jollain kynttilöillä, mut maali oli unohtunu merkitä ja taisin ajaa ainaki 500m urku auki. Jossain vaiheessa tuli vain mieleen, et ei kerpele, nyt kyllä huutaa kone kakkosellakin jo niin kovaa, et varjot auki ja heti. No kyllä tuli varjokin perässä meleko nopeeta mutka vastaan ja olis luultavasti ollu hiekalla ilman varjoa. Päätin jo pyykkiä kyytiin heittäessäni, että eiköhän tää nyt riittänyt kun on vielä vehje ajokunnossa. Hurautin varikolle takaisin ja äkkiä virvokkeita naamaan ennenku ehtii muuttaa mielensä ja yleisön joukkoon nauttimaan yökisatunnelmasta. Kovaa se kyl kulki tuossa, 248km/h vartin kohdalla ja sen jälkeen varmaan hiukan kovempaakin :) 60ft ei vaan ollu enää niin hyvä mitä päivällä ja ajaksi jäi 8.98. Päivällä oli parhaimmillaan 60ft 1.31 ja illalla jäi 1.37 lukemiin.

  Hotelille suihkuun ja Särkälle vielä hiukan tanssahtelemaan, kyllä hauskaa piisas, ja sunnuntaina paluu kotiin.

  Paikallislehteenkin pääsi oikein etusivulle ainakin tuohon nettiversioon: http://www.nokianuutiset.fi

  West Coast oli kyllä loistava sarja. Oikein hyvät radat joka paikassa, mahtavaa porukkaa, ripeä ajotahti, hyvä tiedotus ja kovaa kisaa loppuun koko kauden. Ei mullakaan mestaruutta tullu koskaan näin tiukasti! Suosittelen vahvasti!

  Seuraavaksi varmaankin tekniikalle isompi huolto eli kaikki purkuun ja tarkastukseen, tietenkin tekisi mieli sujauttaa samalla hiukan hevosia keulalle lisää.

  Tiimissä teki töitä tänä vuonna Janne Mäkipää, Riku Haapaniemi, Markus Terno ja tietysti isä. Kiitos! Suurkiitos myös Porin ja Vaasan kerhoille, jatkakaa ehdottomasti loistavaa työtänne, tällä sarjalla on Suomessa paikkansa. Ja tietenkin kiitos tukijoille, olisi jäänyt tämäkin mestaruus ilman teitä jonkun muun taskuun. Kuvaajille myös kiitos, saadaan yhdessä näkyvyyttä lajille lisää.
   
 10. Zege

  Zege 3rd gear

  Kiitos näiden tilastojen jakamisesta. Auttaa itseäkin paremmin hahmottamaan mitä porukka on kiinnostunut näkemään, niin ei käytä aikaansa joutaviin :lol:

  Ja kiitos TriNiemelle raportista. Arvostan aina sitä kun tällaisia jaksetaan kirjoitella. Alunperin piti käydä joku WCSC kisa dokumentoimassa (vaikka olisin kyllä ottanut ihan vääränlaisia kuvia), mutta kausi oli liian lyhyt, että olisin "kiireiltäni" ehtinyt niiiin kauas, missä näitä kisoja oli.

  Näin etänä tätä kuitenkin seuranneena vaikutta mielenkiintoiselta sarjalta.
   
 11. 1320

  1320 Gearhead

  Me käytiin vain Porin kisat ajamassa, ja todella hauskaa oli. Radat oli tosiaan hyviä ja mukavaa porukkaa riitti varikolla niin kisailijoiden kuin yleisönkin puolella. Harmi, että Kalajoen finaalit jäi väliin, tuossa yökisassa olis ollut hauska päästä ajelemaan (Vaikka noiden '74 vuoden valojen tehot on aika olemattomat). 8)

  Kiitokset järjestäjille, tullaan varmasti jatkossakin ajelemaan WCSC kisoihin. Ja toivottavasti silloinkin ratin takana olen minä, eikä toi mekaanikko, joka yhtäläillä huokuu ajohaluja... :rotfl:
   
 12. pasleh

  pasleh 3rd gear

  Mukava kausi todellakin, vaikka Kalajoki jäi väliin tällä kertaa, mutta ensi vuonna koitetaan päästä kaikkiin kahinoihin mukaan. Ja joka kerta hieman nopeammin maalissa niinkuin tänäkin vuonna ;)

  Onnittelut kaikille pärjänneille!

  Pasi
  Fiesta mk1
   
 13. Mika.V

  Mika.V Gearhead

 14. 67Camaro

  67Camaro 1st gear

  EDIT : ALLAOLEVA LINKKI POISTETTU !
  UUSI VERSIO : https://www.youtube.com/watch?v=zGkQFcB77WQ


  Tässä olisi videokooste karkeloista :

  http://youtu.be/tKwaXihSMJE

  136 videoklippiä tungettu 53 minuuttiin "viihdettä" :poff:
  Klipit ovat kronologisessa järjestyksessä, ensimmäinen klippi oli kuvattu klo 13:42, viimeinen klo 20:23.
  Tuossa ei tietenkään kaikkia lähtöjä ole ja välistä puuttuu joitain...

  Juu, löytyy supralähtöjäkin tuosta, heti alusta lähtien

  Tarkoitus on erilliset klipit vielä heittää kuvasivuille, jos (=kun) ketään ei kiinnosta 53 minuuttia selata läpi :D
  ...Mutta jos haluaa nousuhumalan saada niin korkki auki ja video pyörimään :)
   
 15. HeseP

  HeseP Gearhead

  Nyt olis vihdoin ja viimein Alavuden kisojen suuri kuvakimara katseltavissa. Kuvakimara ei ole itse ottama, mutta ovat kaverini Kantsun ottamia, siitä kiitos hänelle. 739 kuvaa...... siinä riittää katsottavaa !!!!!!!! Kaikki muut on omia kuvia....

  https://www.flickr.com/photos/100553019@N07/sets

  PS. Kalajoen kuvat ja video valmistuu lähipäivinä, kunhan kiireiltäni kerkeen tekemään ne loppuun ( ne ovat sitten itse otettuja, ei Kantsun ottamia ) ;))
   
 16. HeseP

  HeseP Gearhead

 17. Cadillac390Man

  Cadillac390Man 3rd gear

  Minkäslaisia aikoja toi Herlevin härveli veteli?
   
 18. HeseP

  HeseP Gearhead

 19. raceman

  raceman 3rd gear

  Hienoja videoita ja kuvia 67camarolta ja HeseP:ltä
   
 20. triniemi

  triniemi Gearhead

  Kuvaajille kiitos videoista! Tulee varmasti katseltua vielä talvellakin.
   

Kerro tästä muillekin!